سگوشت را در قابلمه اي ريخته وبا سيب زمينهاي پخته شده ورنده شده ورز
ميدهيم
پياز ونمك وفلفل وزردچوبه وزعفران وزرده تخم مرغ وارد سوخاري را اضافه
كرده ومجددا خوب ورز ميدهيم بعد ماهيتابه را روي گاز گذاشته ودران روغن سرخ
كردني ريخته داغ كه شد به اندازه يك نارنگي متوسط برداشته ودردست شكل دهيد
يا بصورت گرد يابيضي يا سه گوش بسليقه خودتان رخ كنيد ودرديس پيركس گذاشته
وباخيارشور ريز وليمو ترش حلقه اي همراه باجعفري تزيين كنيد نوش جان
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت:
۱۱:۴۷:۳۴ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
نخود را يكشب بخيسانيد سبس در ابكش بريزيد تاابش برود نخود هارا دوبار چرخ
كنيد يك بياز متوسط را بارنده ريز كنيد اب ان را بگيريد وروي نخود بريزيد
جوش شيرين بودر سير نمك وفلفل ويك قاشق چايخوري زرد چوبه را نيز به مواد
بيفزاييد تخم مرغها را همزده به مايه اضافه كنيد وخوب ورز دهيد روغن را در
كاسه اي خوب داغ كنيد از مايه مقداري به اندازه يك گردوي بزرگ برداريد ودر
دست گلوله كنيد ودر روغن فراوان سرخ كنيد ودر بايان در ديس چيده باگوجه
فرنگي وچند شاخه ريحان تزيين باسس كچاب بسيار خو شمزه مي شود
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت:
۱۱:۴۷:۳۳ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
شكر وروغن وعسل وگلاب رامخلوط كرده روي اتش تند ميگذاريم واهسته هم ميزنيم
تا شكر طلايي رنگ شود سبس خلال بادام را ريخته چند جوش كه زد زعفران ساييده
را كه در كمي اب حل كرده ايم ميريزيم سوهان عسل را نبايد بسرعت بهم زد
زيرا روغن ان جدا شده سفت ميشود كافيست بقدري هم بزنيم تا ته نگيرد وقتي
شكر كاملا طلايي شد گاز را خاموش كرده ازمايه با قاشق مربا خوري گلوله هاي
كوچكي به فاصله روي سيني كه قبلا چرب كرده ايم مي گذاريم روي ان را كمي
بسته چرخ كرده ميباشيم مواظب باشيد كه رنگ ان تيره نشود
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت:
۱۱:۴۷:۳۲ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
مواد لازم براي تهيه كوفته نخودو نخود از شب خيس كرده يك بيمانه گوشت چرخ كرده دويست گرم سيب زميني متوسط سه عدد مرزه وترخون تازه دو قاشق سوبخوري برنج خيس شده يك قاشق سوبخوري سيب زميني كوچك يك عدد همه مواد را بجز ان سه عددسيب زميني متوسط رادر چرخ گوشتي ريخته وچرخ كنيد خوب ورز دهيد تاكاملا صاف ويك دست شود نمك وفلفل وزردچوبه بزنيد مجددا ورز دهيد حال دريك قابلمه كمي روغن بريزيد ويك دانه بيازه متوسط رانگيني خردكنيد طلايي كه شد كمي زردچوبه بزنيد كمي هم نمك وفلفل بزنيد يك قاشق سر بر هم رب گوجه بزنيد وبه هم بزنيد دوليوان اب هم بريزيد جوش كه امد از ان مواد به اندازه يك نارنگي كوچك دردست گرد كرده ودر قابلمه جوش بيندازيد همه رابه همين ترتيب درست كنيد شعله گاز متوسط باشد بعد از اينكه حس كرديد كه كوفته ها نرم شدند سيب زميني هارا قندي خرد كرده وباكمي روغن سرخ كنيد ودركوفته ها بريزيد نبايد سر قابلمه را كامل ببنديد چون ممكن است كوفته وا برود ازگوشت مغز ران گوساله استفاده كنيد كوفته رادر ظرف بيركسي كه گود نباشد بريزيد وباريحان وگوجه هاي ريز وزيتون سياه تزيين كنيد
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت:
۱۱:۴۷:۳۲ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
مرغ را تميز كرده وبه اندازه دلخواه ببريد وبگذاريد ابش برود ارد سوخاري نمك وفلفل رامخلوط كنيد روغن را دركاسه اي داغ كنيد قطعات مرغ را در ارد سوخاري بغلطانيد ودر روغن فراوان سرخ كنيد دراخر درديس گذاشته وباجعفري وليمو ترش كه بصورت حلقه حلقه اي بريده ايد تزيين ميكنيد
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت:
۱۱:۴۷:۳۱ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)
مواد داخل پيراشكي گوشت چرخ كرده دويست وپنجاه گرم فلفل دلمه اي كوچك
يكعدد قارچ نگيني خرد كرده صدو پنجاه گرم رب گوجه فرنگي يك قاشق سر پر
جعفري خرد كرده يك فنجان نمك وفلفل وزردچوبه وگردسير بميزان لازم
طرز تهيه نان پيراشكي درظرفي تخم مرغها را باچنگال زده تاخوب مخلوط
شوند سپس شير وارد راكم كم باهم مخلوط كرده تاخميري مانند يك ماست شل به
دست ايد واما اگر ديديد سفت بود كمي شير اضافه كنيد واز يك صافي رد كنيد
تا يكدست شود نمك فلفل وگردسير راهم اضافه كنيد حال دريك تابه كوچك
نچسب بابرس كف ان را چرب كرده داغ كه شد با يك ملاغه كوچك ازاين خمير را در
تابه ميريزيم صبر ميكنيم تاكمي سرخ شود سپس انرا درسيني نسبتا بزرگ كه كمي
ارد پاشيده ايم برمي گردانيم توي سيني طرف سر خش زير باشد همه را به همين
ترتيب اماده ميكنيد تاتمام شود طرز تهيه مواد داخل پيراشكي درتابه اي
كمي روغن ريخته بايك پيازه متوسط كه نگيني خرد كرده ايم ودرمواد يادم
رفت بگويم سرخ ميكنيم بعدگوشت را اضافه ميكنيم وتفت ميدهيم بعد رب
گوجه را ميريزيم تفت مي دهيم سپس فلفل دلمه اي را تفت ميدهيم نمك زرد چوبه
فلفل وگرد سير راهم اضافه ميكنيم وبهم زده يك ليوان اب ميريزيم تا با شعله
كم بپزد وهيچ ابي نداشته باشد بعد جعفري را اضافه كرده بهم زده واز روي گاز
بر ميداريم حالا يكقاشق سوپخوري ازمايه را برداشته وسط پيراشكي سرخ شده
ميگذاريم ولبه انرا به زير مايه ميبريم ولوله ولوله ميكنيم تمام كه شد
درتابه اي كه روغن ريختيم وداغ سرخ ميكنيم ودر انتها درديس مچينيم وباجعفري
وسيب زميني سرخ كرده تزيين ميكنيم
برچسب:
،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت:
۱۱:۴۷:۳۱ توسط:123 موضوع:
نظرات (0)