مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه .

مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه

طرز تهيه يكنوع كباب ساده ومتفاوت براي سيزده بدر

گوشترا باپياز خوب ورز دهيد ارد سوخاري رابا نعنا وزرد چوبه نمك فلفل زيره

همه را اضافه كرده ميتوانيد يك قاشق سوس گوجه تند ياساده اضافه كنيد

خوب چنگ بزنيد يك تابه نچسب را كمي روغن مايع بريزيد وبادست يك تكه

ز گوشت رابه دور چوب كه ازقبل شسته وخيسانده ايد بپيچيد بطوريكه خوب

بچسبد وباز نشود يكي يكي همه را در تابه گذاشته بگذاريد تا با شعله كم طلايي

شود سپس طرف ديگر را اماده است اگر دوست داشته باشيد كمي زعفران اب

كرده را با يك قاشق سوپخوري اب ليموي تازه بريزيد ونوش جان كنيد براي تزيين

ان هرچه خودتان صلاح بدانيد    پوره سيب زميني  سا لاد كلم با سوس مايونز

سبزيجات متنوع بكار بريد



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۲۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه كباب لاري با گوشت گوسفند

ابتدا گوشتها را خوب تميز كرده و رگ و ريشه آن را بگيريد و بصورت كنجه اي انها را خورد نماييد.
سپس ماستها را در يك قدح پلاستيكي بزرگ ريخته و گوشتها را داخل ماستها ميريزيم. سپس پيازها را كه قبلا با كارد خورد كرده ايم( رنده نشود . فقط خورد شود) درون ماستها و گوشتها اضافه مينماييم. سپس نمك و فلفل سياه را باندازه اي اضافه نماييم تا وقتي كه ماست را زير دهان مزه ميكنيم حالت تندي داشته باشد. سپس روغن زيتون را به موادمان اضافه مينماييم و با دست درست و حسابي ورز ميدهيم.

در نهايت زعفران اب كرده را اضافه كرده و درب قدح را ميگذاريم يا پارچه اي روي ان ميكشيم و قدح را در يخچال به مدت سه روز گذاشته تا موادمان به خورد گوشت برود و گوشت ترد شود.

پس از سه روز گوشت ها همرا با ماست به سيخ كشيده و روي زغال كباب مينماييم. نوش جان

(تبصره: اين فرايند را ميتوانيم با فيله و ران و سربال مرغ هم انجام دهيم).



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۲۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

تبريك سال نو

سلام به همه.. 4 سال از شروع اين وبلاگ گذشت. روزيكه اين مكان رو براي حضور شما ايجاد كردم فكرشو نميكردم كه اين همه بازديدكننده داشته باشم. اين ها همه منو دلگرم ميكنه به ارائه كارهاي بهتر..

واقعا از همتون ممنونم كه با حضورتون و نظراتتون باعث افزايش روحيه و ادامه كار به من ميديد.
سال 1391 با تمام خاطرات خوب و بدش رفت

تو اين سال پستي و بلندي هاي بسياري رو پشت سر گذاشتيم. اميدوارم در سال جديد همه خوشحال و سرشار از اميد و ارزو باشيد و به همه انچه كه دنبالش هستيد برسيد.

سال  1392 رو به همتون تبريك ميگم.

روحي



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۱۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ريزه كاري

سلام دوستان عزيزم ميخواهم چند تا از تجربيات خودم را بنويسم

اگر مي خواهيد بادنجان سرخ كنيد وخيلي روغن ميبرد كافيست

يك سفيده تخم مرغ را كمي با چنگال بزنيد وبادنجانهاي اماده سرخ

را با برس پشت وروي انها را سفيده بما ليد در تابه باكمي روغن سرخ

كنيد ياكف سيني را كمي چرب كرده در فر بگذاريد وگاهي پشت رو كنيد

 2- اگر خواستيد پيازتان موقع سرخ كردن خوشرنگ شود پياز هر قدر كه

ميخواهيد خرد كرده كمي بجوشانيد بعد در صافي بريزيد كمي كه ابش

رفت در روغن سرخ كنيد جالب مي شود

3-اگرخواستيد زعفران مورد احتيا جتان را بساييد ودور ريز نداشته باشيد

زعفران را در كيسه فريزري بريزيد ودرانرابپيچانيد وبايك وردنه با ته يك خودكار

خوب انرا بساييد وبعد گوشاي ازپلاستيك را قيچي كرده درشيشه يا قوطي

مورد نظر بريزيد



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۱۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه ته چين مرغ

مرغ را با پياز و زردچوبه و نمك با يك ليوان اب بگذاريد بپزد. ميتوانيد بعد از پختن مرغ را تكه تكه يا ريش ريش كنيد . زرده تخم مرغ را زده ماست را قاطي كرده دو قاشق سوپخوري زعفران اب كرده و كمي نمك براي سس اماده كنيد. مرغ را وقتي پخت بايد يك استكان اب داشته باشد . مرغها را داخل سس با دست مخلوط كرده و به مدت ربع ساعت در يخچال بگذاريد. سپس برنج را كه از قبل خيسانده بوديد جوشانده و ابكش كرده مرغها را از سس دراورده كنار گذاشته و نصفي از برنج را داخل ان سس ريخته و اگر ديديد كم بود ميتوانيد باز نصف ليوان ماست و يك قاشق غذاخوري زعفران دم كرده اضافه كنيد. ته ظرف نچسب را كمي چرب كرده و ان نصف برنج را كه در سس ريخته بوديد خوب ته ظرف قرار دهيد و با دست كمي فشار دهيد. مرغها را روي ان بچينيد . سپس برنجها را روي ان بريزيد و با قيمانده سس را براي تزئين روي برنج بريزيد. و نصف پيمانه روغن مايع هم روي ان بريزيد. بگذاريد روي اجاق بخار ان كه درامد شعله را كم كرده و دم كني را بگذاريد تا اماده شود.

اگر خواستيم در فر بگذاريم در ظرف پيركس به همين طريق در فر با دماي 170 درجه سانتيگراد و بمدت 62 دقيقه بگذاريد اماده شود.

توجه: بهمين شكل كه در مورد مرغ گفته شد ميتوان گوشت قرمز گذاشت.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۱۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه لازانيا گوشت

پياز را نگيني خورد كرده با روغن تفت ميدهيم. سپس گوشت چرخ كرده را اضافه كرده و تفت ميدهيم تا اب ان كشيده شود. بعد  سبزيجات را يعني نخود فرنگي و ذرت و.. باهم مخلوط كرده و تفت ميدهيم. نمك و زرچوبه و اويشن و فلفل سياه نيمكوب را هم اضافه كرده و خوب قاطي ميكنيم.سپس رب گوجه را اضافه كرده و خوب تفت ميدهيم.

كمي كه اب ان تموم شد و به خورد مواد رفت از روي گاز برميداريم البته نبايد موادمان ديگر اب داشته باشد.

براي تهيه سس سفيد  يك قاشق غذا خوري ارد يك ليوان شير صدگرم كره  . ابتدا ارد را روي گاز گذاشته با شعله كم كمي تفت ميدهيم و سپس كره را اضافه كرده كه باز هم تفت بخورد و شير را كم كم اضافه ميكنيم. بهمين نسبت ميتوانيم سس را زياد و كم كنيم.

اب را گذاشته وقتي كه جوش امد كمي روغن و كمي نمك اضافه ميكنيم و سپس ورقه هاي لازانيا را در اب جوش اضافه ميكنيم ميگذاريم تا باندازه اي كه بفهميم نرم شده. سپس ان را ابكش كرده و ورقه ها ر روي يك پارچه تميز ميچينيم. سپس در ظرف پيركس كمي با كره چرب كرده و ورقه ها را ته ظرف ميچينيم و از ان مواد روي ورقه ها ميريزيم . پنير را اضافه ميكنيم و دو سه قاشق سس سفيد روي ان ريخته و سپس ورقه ها را مجددا روي ان ميچينيم و اين كار را تا اخرين ورقه ادمه ميدهيم و اخرين مرحله بايد سس سفيد روي آن باشد. و در فر با حرارت 170 درجه سانتيگراد به مدت يك ساعت ميگذاريبم تا طلايي شود.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۱۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه قاتق گوشت- يك غذاي خوشمزه كرماني

پياز را نگيني خورد كرده با نصف پيمانه روغن مايع تفت ميدهيم. تا كمي طلايي شود. گوشت را اضافه كرده آن را هم تفت ميدهيم . زردچوبه را زده سپس سيب زميني را بصورت قندي خورد كرده و آنهم قاطي گوشت ميريزيم و به هم ميزنيم تا تفت بخورد.

سپس رب گوجه را اضاف كرده ان هم خوب تفت ميدهيم تا خوشرنگ شود. گرد ليمو را هم اضاف كرده و بهم ميزنيم سپس يك كاسه متوسط آب جوشيده را اضافه كرده نمك و فلفل سياه هم اضافه ميكنيم جوش كه امد شعله را كم ميكنيم تا خوب دست بهم دهد و پخته شود.

قابل ذكر است برخي افراد تقريبا صد گرم لپه از قبل خيسانده هم داخل آن ميريزند.

نوش جان



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۱۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه مرباي زرشك

در ظرف لعابي زرشك را ريخته وشكر را روي ان بريزيد

تقريبا 24 ساعت در يخچال بگذاريد البته قبلش يكبار

هم بزنيدبعدا روي گاز بگذاريد واب را روي ان بريزيدمجددا

هم بزنيد تا به جوش ايد شعله هم متوسط باشد تاجايي

 كه مي توانيد كف روي ان را بگيريد وان پودر ژلاتين را با

كمي اب بطريق بن ماري حل كرده وروي مربا بريزيد چند

 جوش كه خورد اماده است اين مربا براي تزيين هر كيك و

پاي مناسب است نوش جان



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۱۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرزتهيه همبرگر مديترانه اي

اپتدا در ظرفي گوشت نمك فلفل سياه سركه رنده پوست ليمو ترش

پودر ارگانو سير له شده رامخلوط كرده وسپس ان را به چهار قسمت

مساوي تقسيم كرده ودر تابه سرخ ميكنيم باروغن زيتون ببخشيد 4 عدد

هم گوجه فرنگي داشتيم كه به صورت مثلثي برش زده روي انها را روغن

زيتون ماليده ودر تابه كباب ميكنيم نانها را از وسط به دونيم تقسيم كرده

وبا برس به مخلوط روغن زيتون وان سير له شده اضافي ميماليم ميان ان

يك گوشت پنير فتاي خرد شده گوجه فرنگي كبابي وچند برگ جعفري قرار

ميدهيم واگر دوست داشته باشيدبا سس كچاپ ميل كرده لذت ببريد



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۱۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه خورشت باميه

پياز را در تابه ريخته و تفت ميدهيم. كمي كه نرم شد گوشت را اضاف ميكنيم و ان را هم تفت ميدهيم. سپس رب گوجه را اضاف كرده تفت ميدهيم تا خوشرنگ شود. زردچوبه را اضافه كرده نمك و فلفل باندازه كافي اضافه ميكنيم تقريبا نصف پارچ آب ريخته ميگذاريم بجوشد . وقتي كه جوشيد شعله را كم ميكنيم تا گوشت بپزد. در تابه ديگر روغن ريخته و با ميه ها را پس از شستن بدون اينكه سروته ان را بكنيم آن را در روغن ريخته و سرخ ميكنيم. كمي كه تفت خورد گوچه ها را حلقه حلقه كرده و روي باميه ها ميچينيم. تا انها هم تفت بخورد و تقريبا نيم پز شود. وقتي باميه ها را روي گوشت ميريزيم كه گوشت پخته باشد و باندازه يك ليوان اب داشته باشد.و سپس ابغوره يا اب ليمو را اضافه ميكنيم. بيست دقيقه باهم بجوشد تا اماده سرو شود. نوش جان



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۱۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)