مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه .

مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه

طرز تهيه رولت گوشت

مواد لازم:

گوشت چرخ كرده گوساله 250 گرم

تخم مرغ 2عدد

هويج پخته شده 2عدد

جعفري خورد شده يك فنجان

آرد سوخاري دو قاشق سوپخوري

سير رنده شده دو حبه

نمك و زردچوبه و فلفل به ميزان لازم

رب گوجه فرنگي يك قاشق سوپخوري

پودر سوخاري دو قاشق سوپخوري

===================

طرز تهيه:

گوشت را با نمك و فلفل و زردچوبه هم ميزنيم و با دوقاشق سوپخوري ارد سوخاري مخلوط ميكنيم. سپس روي يك سطح صاف تقريبا مستطيلي پهن ميكنيم گوشت را بعد از اينكه خوب ورز داديم روي آن سطح پهن ميكنيم. و هويج را رنده كرده روي آن ميپاشيم. جعفري خرد شده را هم روي آن ميپاشيم. تخم مرغها بايد آب پز سفت شوند و انها را هم روي جعفريها و هويجها رنده ميكنيم. سپس سير را بطور مساوي روي آنها رنده ميكنيم. بعد دستمان را كمي چرب كرده و گوشت را لوله ميكنيم كه مواد درست جاي خود باشند و گوشت ترك  نخورد. در قابلمه كمي روغن مايع ريخته و گوشت را توي آن گذاشته و بايد اجازه دهيد تا يك طرف سرخ شود و آن را مرتب گردانده تا همه جاي ان سرخ شود. سپس يك استكان اب جوش و دو قاشق سوپخوري زعفران دم كرده و رب گوجه باهم مخلوط كرده و روي گوشت ميريزيم (بعنوان سس)  تا با حرارت ملايم پخته شود و حالت سس بگيرد.وقتي كه پخته شد به اهستگي ان را از قابلمه برداشته و در ظرف سرو گذاشته و سس مانده را روي ان بريزيد. نوش جان

از اونجاييكه اكثر اشپزها هنگام درست كردن رولت معمولا تخم مرغ يا هويج را بصورت درسته و كامل در رولت جاي ميدهند ممكن است بعضي افراد به اين صورت دوست نداشته باشند. بهمين خاطر  درست كردن رولت را به روش بالا به همه پيشنهاد ميدهم چون بسيار لذيذ ميشود



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۰۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه توت

مغز پسته وبادام را پودر كرده همراه با پودر نار گيل

مخلوط كرده با گلاب وپودر قند  خوب مالش ميدهيم

بايد خميرمان بشكل توت باشد سپس ته هر كدام

يك خلال پسته ميزنيم وتوي شكر درشت مي غلطانيم

ودر ظرف مخصوص سرو مي چينيم



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۰۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه كيك شكلاتي

زرده وسفيده تخم مرغ را باهم زده شكر ووانيل راهم قاطي

كرده خوب بزنيد سپس كاكايو را مخلوط كرده باز هم بزنيد

بعد پودر كيك كه يك قاشق چايخوري بود با ارد مخلوط كرده

كم كم به مايه اضافه كنيد سپس كم كم اب جوش وروغن مايه

را اضافه كنييد ته قابلمه را چرب كرده يا كاغذ روغني بيندازيد و

مايه را بريزيد ويك تكان كوچولو بدهيد ودر فري كه از قبل روشن

 كرده ايد به مدت چهل وپنج دقيفه روي 170 درجه سانتي گراد

بپزيد يك سوزن داخل كيك كرده اگر نچسبيد پخته است از فر بيرون

اورده بگذاريد سرد شود

حالا براي رويه كيك پودر نسكافه يك قاشق سوپخوري نصف قاشق

چايخوري وانيل يك پيمانه شير 3عدد زرده تخم مرغ دو قاشق سوپخوري

پودر كاكايو يك قاشق سوپخوري ارد ذرت شكر نصف پيمانه

زرده تخم مرغ شكر ووانيل را مخلوط كرده ميزنيم تاكا ملا سفت شود

ارد را در ظرفي ريخته ونيمي ازشير را بتدريج داخل ارد مي ريزيم وهم ميزنيم

 تاارد وشير حل شود پودر كاكايو ونسكافه را در باقي شير ميريزيم ومواد را

باهم مخلوط كرده وظرف را روي حرارت ملايم مي گذاريم وهممي زنيم تاجوش ايد

وغليظ شودحا لا زرده تخم مرغ زده شده را داخل مايه ميريزيم تاكاملا غليظ شود

مايه را از روي حرارت بر داشته وكيكمان راكاملا با اين مايه پوشش ميدهيم وروي

كيك را با خامه زده شده تزيين ميكنيم وسرو ميكنيم



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۰۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه نودل ساده

پياز را نگيني خرد كرده و تفت ميدهيم و قارچ را هم به آن اضافه كرده و گوجه فرنگي را تكه تكه كرده اضافه ميكنيم.

رب گوجه نمك و فلفل و زردچوبه را هم اضافه مينماييم.

سپس قابلمه اي را روي گاز گذاشته و اب را داخل ان ريخته تا بجوش ايد. كمي روغن در اب ميريزيم تا بهم نچسبند. كمي هم نمك ميريزيم.

نودل ها را اضافه كرده و بايد خوب نرم شوند. سپس آبكش كرده و داخل مواد ميريزيم. كمي هم زده در ظرف مورد نظر سرو ميكنيم



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۰۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

دستور پخت ژِيگو مخصوص شب يلدا

پياز را در قابلمه بطور نگيني خرد كرده و با يك قاشق روغن سرخ ميكنيم. البته زياد سرخ نشود . طلايي رنگ شود.

سپس گوشت را بطور درسته دو سه جاي آن را خوب سوراخ كرده ايم و داخلش را حبه سير گذاشته ايم و كمي روغن دور گوشت ماليده و كمي هم زردچوبه در قابلمه پيازي ميگذاريم. تا آن هم با پياز تفت بخورد. وقتي كه تفت خورد رب گوجه را هم ريخته با كمي زردچوبه و فلفل و نمك مخلوط ميكنيم / تفت كه خورد دو ليوان اب جوش روي آن ميريزيم /اگر با زودپز بپزيم كه يك ليوان آب كافيست وگرنه همان دوليوان جوش كه آمد شعله را كم كرده تا بپزد.

هراز گاهي آن را نگاه كرده و با يك چنگال داخل گوشت زده اگر پخته بود كه هيچ وگرنه باز يك ليوان آب جوش ميريزيم. تا خوب بپزد.

اندازه يك استكان آب داشته باشد.

حالا بايد ظرف سرو غذا را آماده كرده و ژيگو را داخل آن گذاشته و يك قاشق زعفران دم كرده و دوقاشق ابليمو روي آن بريزيد و با ابي كه باقيمانده روي آن را خوب تزئين كنيد و سپس سيب زميني سرخ كرده و جعفري و گوجه هاي خرد شده را در كنار آن بچينيد.

نوش جان



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۰۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه قليه ماهي

اول پياز را خرد كرده باكمي روغن در ماهي تابه

تفت ميدهيم تا كمي طلايي شود سبزيها را كه

خوب شسته وخرد كرده ايم اضافه ميكنيم وبه هم

ميزنيم تاسرخ شود اگر روغن كم بود مقداري اضافه

مي كنيم سرخ كه شدنمك وزرد چوبه وفلفل وسير

را كه رنده كرده ايم اضافه ميكنيم بهم زده تا تفت

بخورد حدود دو ليوان اب ريخته جوش كه امد زيرش را

كم ميكنيم تا سبزيها خوب بپزد سپس ماهي هارا كه

خوب شسته وبه دلخواه خرد كرده ايد باكمي فلفل سياه

مزه دارش كرده ودر ماهي تابه اي كه كمي روغن ريخته ايم

وداغ شد در بشقابي كمي ارد وزرد چوبه ريخته وبهم زده و

ماهي هارا در ارد وزرد چوبه غلطانده در روغن شرح داده شده

سرخ مي كنيم البته نه زياد سرخ كمي طلايي شود سرانجام 20

دقيقه به كشيدن ماهيها را در سبزي پخته شده مي ريزيم وتمر

هندي را كه قبلا بايك ليوان اب گرم خيسانده بوديم خوب به هم

زده وروي ماهيها ميريزيم چند جوش كه خورد اماده است

اگر دلتان خواست مي توانيد موقعيكه پياز را سرخ ميكنيد ماهيها

 راهم تفت دهيد وبعدا برشان داريد تا زياد له نشود



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۰۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه كيك يزدي

شكر وتخم مرغ را مخلوط كرده به هم ميزنيم تاشكر خوب حل شود

سپس ارد را ميريزيم وبه هم ميزنيم وانيل وپودر كيك وجوش شيرين

را در شير حل كرده وان را داخل مايه ميريزيم در اخر كار روغن را اضافه

مي كنيم وپس از كمي هم زدن در قالبهاي كوچك كه كمي چرب كرده ايم

ميريزيم قالبها را در سيني فر ميچينيم وبا۱۷۰ درجه سانتيگراد به مدت۴۷

دقيقه مي پزيم بايد طلايي شود سرد كه شد از قالب جدا كرده ودر قا لبهاي

كاغزي دانه دانه ميگذاريم ودر ظرف مورد نظر گذاشته نوش جان كنيد



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۰۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرزتهيه لوز نارگيل

شكر واب رادر قابلمه اي ريخته وروي گاز بگذاريد تا بجو شد

طوري كه قوام ايد وابش كم شود سپس از روي گاز برداشته

و با قاشق خوب بزنيد بطوريكه سفيد شود سرانجام سفيده

تخم مرغ را زده وبه شكر زده شده اضافه كنيد بعد گلاب را

هم بزنيد و پودر نارگيل را قاطي انها نماييد تا مثل خمير شلي شود  در يك سيني كمي چرب كنيد وان خمير را در سيني

پهن كنيد و روي ان باز كمي نارگيل بريزيد و خوب كه دست به هم داد نازكي ان بستگي به سليقه خودتان دارد بعد با كارد

تيزي بصورت لوز لوز برش دهيد ودرظرفي بصورت مرتب بچينيد

تا بالا بيايد وروي چيدمان اخر روي هر كدام هل دانه اي بگذاريد



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۰۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه خورشت آلو براغاني

ابتدا آلو را شسته و بامقداري آب خيس كنيد. سپس پياز را در تابه نگيني خرد كرده و با دو قاشق روغن مايع تفت دهيد. تا به رنگ طلايي شود. سپس گوشت را كه بصورت قند بزرگ در آورديم به آن اضاف كنيد تا تفت بخورد. سپس رب گوجه را اضافه كرده و يك قاشق چايخوري زردچوبه را اضافه كنيد.و حدود دو ليوان آب اضافه كنيد.

وقتي همه مواد جوش آمد زير ان را كم كرده تا بپزد. وقتي گوشت پخته شد آلو را اضافه كرده و ميگذاريم تا آلو هم بپزد و جا بيفتد. سرانجام شكر و ابليمو را قاطي كرده و با زعفران به آن اضاف ميبكنيم و اگر حورشت شيرين دوست نداشتيم ميتوانيم بجاي شكر فقط نمك و اب ليمو اضاف كنيم و ميتوانيم دو سيب زميني متوسط را پوست كنده و بصورت قندي خرد كرده و سرخ نموده به خورشت اضافه نماييم.

نوش جان!



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۰۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه لوز بادام

آرد و كره و بكينگ پودر  را مخلوط كرده ورز ميدهيم بطوريكه بدست نچسبد سپس روي تخته شيريني پزي كمي آرد پاشيده و خمير را پهن ميكنيم و بقدر يك سانت اين خمير بايد پهن باشد.

سپس قالب را چرب ميكنيم و اين خمير را ته قالب مي اندازيم و دوره هاي آن را ميگيريم. سپس بادام پودر شده و شكر و هل را مخلوط كرده و روي خمير ميريزيم و با دست كمي فشار ميدهيم. قطر بادام بستگي بخودمان دارد.

باز يك خمير ديگر را مثل قبل درست ميكنيم و روي آن مي اندازيم و با چنگال چند سوراخ داخل آن ايجاد ميكنيم و در فر بادماي 170درجه سانتيگراد و بمدت 40 دقيقه ميپزيم و روي آن بايد كمي طلايي شود.

مواظب باشيد نسوزد.

بعد از اينكه از فر در آورديم شيره شكر . و كمي گلاب روي آن ميريزيم . سرد كه شد نوش جان ميكنيد.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۰۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)