مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه .

مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه

طرزتهيه استيك

گوشت را كمي بكوبيد كه بتوانيد بادست شكل دهيد

نصف كره را اب كرده گوشت را كمي فلفل وكره بماليد

ماهيتابه را خوب داغ كنيد دوطرف ان را سرخ كنيد وسركه

را اضافه كنيد سپس بقيه كره نمك فلفل وقارچ را اضافه

كنيد اگر كره زياد بود كمتر بريزيد سرانجام بعد از چند جوش از روي اتش

برداريد وروي انرا باسيب زميني سرخ كرده وچند شاخه جعفري

تزيين كنيد نوش جان



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۰۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه كيك پسته

تخم مرغ وشكر را خوب ميزنيم بعد كم كم

شير و آرد وروغن را اضافه مي كنيم همچنين

پودر كيك بعد درآخر پسته وكشمش را در

ارد مي غلطانيم وبه مواد اضافه ميكنيم

و در فري كه ربع ساعت از قبل گرم كر ده ايم

با ۱۷۰ درجه سانتيگراد به مدت چهل وپنج دقيقه

بپزيد سپس وقتي سرد شد كمي شيره شكر روي

كيك بريزيد ورويش كنجد بپاشيد البته اين دل بخواست



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۰۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه سوفله موز

ابتدا زرده وسفيده را جدا ميكنيم زرده را

باشكر ووانيل ميزنيم تا غليظ وكرم رنگ شود

سپس سفيده را ميزنيم تاپوك وسفيد شود

ورق ژلاتين را در يك پيمانه اب سرد حل ميكنيم

و به طريق بن ماري ان را گرم مي كنيم تا كاملا

حل شود وسپس به زرده ها اضافه مي كنيم

خامه زده شده وسفيده را هم اضافه مي كنيم

ودر اخر موزهاي خرد شده را هم اضافه ميكنيم

و در ظرف مخصوص به مدت ۵ الا ۶ ساعت داخل

 يخچال قرار مي دهيم تا بسته شود وباهمان ظرف سرو ميكنيم



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۰۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه كلمپه

همه را قاطي كرده وحسابي ورز ميدهيم اگر ديديم

خمير سفت شد نصف ليوان اب يا ماست قاطي ميكنيم

خرما وپودر پسته هم براي وسطش لازم داريم

خرما راكه هسته اش را در اوردي در ماهيتابه با كمي روغن تفت

مي دهيم تانرم شود سپس پودر پسته وكمي پودر هل را هم

 با خرما مالش مي دهيم حالا كه ديديم خمير خوب به هم خورده و

به دست نمي چسبد به اندازه يك نارنگي از خمير برداشته

بادست انرا كمي گود مي كنيم وسپس مقداري از ان مايع لاي

خمير ميگذاريم وبادست مثل كتلت گرد كرده بعد روي تخته اشپزي

گذاشته وقالب مخصوص كلمپه را رويش ميزنيم واوخودش دورش

را كنگره ميكند واما اگر قالب نداشتيد از ظرفهاي بلور كوچك كه

كفش نقش ونگار دارد رويش فشار مي دهيم وبادست دورش را

پيچ ميدهيم ودر فري كه از قبل گرم كرده ايم به مدت چهل دقيقه

روي هفتصدو پنجاه درجه سانتيگراد بما ند رويش بايدكمي قهوه اي شود

سرد كه شد در ظرف مورد نظر بچينيد اين مواد مي توانيد كم يا زياد كنيد



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۰۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه حليم بادنجان

در قابلمه اي روغن ريخته وپياز را نگيني خرد كرده

بگذاريد روي گاز واجازه دهيد كمي طلايي شود

سپس گوشت تكه تكه شده را اضافه كرده بگذاريد

تفت بخورد سير راهم دانه دانه كرده بيفزاييد يكدانه سير را له كرده

اضافه كرده تا بوي سير بگيرد زردچوبه نمك فلفل راهم بيفزاييد

بادنجان ها راپوست گرفته وقاب قاب كرده وكمي نمك زده ايد خشك

كرده ودر ماهيتابه طلايي رنگ سرخ كنيد ودر قابلمه بريزيد عدس وبرنج

را هم كه قبلا خيس كرده بوديد راهم بريزيد زرد چوبه را هم بيفزاييد

دوليوان اب بريزيد بگذاريد جوش بيايد سپس شعله كم كرده تا يواش يواش بپزد

خوب كه همه مواد پخته شد باغذا ساز يا گوشت كوب خوب بكوبيد مقداري كشك اضافه

كنيد درظرف مورد نظر ريخته وروي انرا باكشك زعفران گردو ودارچين تزيين كنيد

ميتوانيد چهار طرف ظرف را باكمي نعنا داغ زيباتر كنيد نوش جان



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۷:۵۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرزتهيه رنگينك

خرما را كه شسته وپوست ان را كنده ايد هسته

ان را بيرون اورده وبه جاي ان مغز گردو بگذاريد

وان هارا به طور ايستاده دور پيش دستي به چينيد

تا به مر كز برسد سپس ارد الك كرده را درقابلمه اي

كوچك بريزيد وروي گاز بگذاريد روي شعله متوسط

وان را به هم بزنيد تاكمي رنگ ان بر گردد سپس

روغن را اضافه كرده همينطور به هم مي زنيم تا به رنگ

قهوه اي درايد سرانجام گاز را خاموش كرده وازان ارد روغن

تا داغ است كمي روي خرما ها بريزيد تاكمي نرم شود بعدا

بگذاريد سرد شود سپس روي همه جاي خرما ها بريزيد وبپوشاند

بعد پودر قند را  روي سطح خرما بريزيد ودارچين را به صورت ظربه دري

روي خرما بريزيد وبين ظربه دري هم بريزيد نوش جان



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۷:۵۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه حلواي زعفراني

در تابه گودي ارد را ريخته وباقاشق چوبي روي شعله

متوسط گاز گذاشته وبهم ميز نيم تاكمي رنگ ارد برگردد

سپس كره را ريخته باز بهم ميزنيم نبايد رنگ ارد تيره شود

شكر را اضافه كرده كم كم به هم ميزنيم سپس گلاب وزعفران را اضافه

ميكنيم حلوا نبايد سفت بشود واگر چنين شد با گلاب انرا شل كنيد

طوري باشد كه روغن بيندازد اين حلوا اصلا به اب احتياج ندارد

در ظرف مناسب ريخته احتياج به تزيين ندارد



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۷:۵۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه شيرين پلو با خلال پسته و بادام

ابتدا برنج را كه قبلا خيسانده ايم ميجوشانيم و صاف ميكنيم.

در قابلمه روغن ريخته و سيب زميني را بصورت برش شده قرار ميدهيم (جهت ته ديگ) 

برنج را ميريزيم و تقريبا به نصفه كه ريخته شد پسته و بادام را كه قبلا در شيره جوشانده ايم و سرد شده زعفران زده و لاي ان ميگذرايم. بقيه برنج را اضافه ميكنيم. و سپس زعفران اي كرده را روي برنج ميريزيم و پس از دم كشيدن  در مواقع صرف در ديس ميكشيم و برنج را بهم زده و داخل ديس ميريزيم و بامقداري بادام و پسته تزيين ميكنيم



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۷:۵۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرزتهيه يك سالاد رژيمي


در يك ظرف مورد نظر اول ماكاروني بخته شده را ميريزيم سبس

بقيه موادرا يكي يكي ميريزيم كمي هم ميزنيم جوانه راهم كه شستيم و

كمي خرد كرديم ميريزيم درنهايت همه را اضافه ميكنيم دركاسه اي سوس

مايونز را ريخته ابليمو هم را ريخته اگر دوست داشته باشيد دو قاشق روغن

زيتون بي بو هم بريزيد وخوب به هم بزنيد باسالاد خوب مخلوط كنيد وتا موقع

سرو در يخچال بگذاريد اين سالاد بعنوان بيش غذا هم ميشود استفاده كرد



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۷:۵۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه ميگو بفكي

ميگو را كه خوب باك كرديم ورنگ سياه بشت ان را گرفتيم ان را با

دستمال حوله اي خشك كرده روي تخته اشبزي يك كيسه فريزري گذاشته

هر از گاهي سه تا چهار دانه ميگورا داخل ان ميگذاريم وبا گوشت كوب دانه دانه

انرا ميكوبيم تا بهن شود همه را كه تمام در كاسه كوچكي روغن ريخته ميگذاريم

داغ شود البته نه خيلي سبس تخم مرغها را در كاسه اي شكسته نمك فلفل

بودرسير را ريخته وبا چنگال به هم مي زنيم سرانجام دم ميگو را گرفته در بودر

سوخاري زده وبعد در تخم مر غ زده ودر روغن داغ شده مي اندازيم طلايي رنگ

كه شد در ظرفي كه دستمال حوله اي بهن كرديم ميگذاريم تا روغني نشود بعدا

انها را در ظرف مو رد نظر گذاشته وبا ليمو ترش كمي جعفري تزيين كنيد وبا سوس

كچاب ميل كنيدنوش جان.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۷:۵۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)