مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه .

مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه

طرزتهيه سمبوسه قطابي

موادلازم گوشت چرخ كرده ۲۵۰ گرم پيازمتوسط ۱عدد

جعفري وتره خرد كرده ۱فنجان فلفل قرمز ونمك وزرد چوبه

بميزان لازم روغن مايع نصف فنجان

طرز تهيه نان سمبوسه شما مي توانيد از نانهاي اماده استفاده كنيد

اما بنظرمن  خودتان درست كنيد بهتر است مواد لازم براي نان

روغن مايع نصف ليوان اب جوشيده نيم گرم ۱ليوان سرخالي

پودر خمير ترش ۱قاشق چايخوري اول ارد را در كاسه اي ريخته

سپس به ترتيب اب و روغن ميريزيد پودر خمير ترش هم ميريزيد وخوب

مالش مي دهيد كه ارد به دست نچسبد اماده است بهتر است اول

اول خمير را درست كنيد  بعد مواد را اماده كنيدطرز تهيه مواد

درقابلمه اي روغن را ريخته وپياز راكمي طلايي كنيد سپس

گوشت بريزيد وخوب تفت دهيد نمك وزردچوبه وفلفل را هم

بريزيد بعدا كمي اب جوشيده بريزيد تاكمي گوشتها نرم شود

اب كه به خردش رفت اماده است حالا روي يك تخته اشپزي

يك تكه خير را به اندازه يك نارنگي در دست مثل كتلت درست

مي كنيد البته كمي حالت گودي داشته باشد به اندازه يك قاشق

غذا خوري از موادرا برداشته خوب لبه هارا روي هم بياوريد بعدا

دور ان را پيچ دهيد سرانجام در كاسه اي روغن سرخ كردني

ريخته داغ كه شد يكي يكي بعد تا سه تا مي توانيد بيندازيد

حالا درظرفي دستمال حوله اي بگذاريد وقتي سرخ شدند روي

دستمال بگذاريد تاروغن اضافي ان به چكد در انتها در ظرف مورد

نظر گذاشته باجعفري وگوجه فرنگيهاي ريز تزيين كنيد

 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۷:۴۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرزتهيه مرغ شكم بر

- مرغ راتميز شسته وبگذاريد ابش برود وقتي خوب خشك شد سرخش كنيد وكنار بگذاريد

درقابلمه اي كه نچسب باشد روغن ريخته وبياز هارا نگيني خرد كرده وسرخ كنيد بعد زرد چوبه

ونمك وفلفل را بريزيد زرشك وگردوي خرد شده را بريزيد وخوب به هم بزنيد وهمه مواد را داخل شكم مرغ

بگذاريد يا انرا با نخ وسوزن بدوزيد يا باچوب خلال دندان شكم مرغ را ببنديد ودرقابلمه بگذاريد ورويش

۲ليوان ابجوش بريزيد وشعله را كم كنيد اگر هنوز مرغ نبخته بود باز هم ابجوش بريزيد درانتها

۱قاشق چايخوري زعفران را درابجوش حل كرده وبا مقداري ابليمو روي ان بريزيد اين مرغ بايد به اندازه

يك استكان اب داشته باشد بعد ان را در ظرف مورد نظر گذاشته وباسيب زميني سرخ كرده

ومقداري گوجه فرنگي وچند شاخه جعفري تزيينش كنيد

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۷:۴۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرزتهيه بز قر مه

در قابلمه نچسبي بياز رانگيني خرد كرده وتفت دهيد همچنين سير وسيب زميني رانگيني خرد

كرده وبابياز تفت دهيد گوشت راهم قندي خرد كرده تفت دهيد ابشان كه تمام شد نمك فلفل زرد چوبه

وزعفران را كه با كمي ابجوش حل كرده ايد بريزيد ۱ ونيم ليوان اب بريزيد جوش كه امد زيرش را كم كنيد

تا اهسته بجوشد وگوشت ببزد نخود از شب خيسانده را خوب ببزيد وكمي له اش كنيد وداخل بريزيد

 گوشت كه بخته شد كشك هم بريزيد و ۱دانه سير خام له كرده وبراي خوشبو شدنش بريزيد

داشتن اب دست خودتان است بايد يا مثل خورش يا ابگوشت تنگ ابي باشد

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۷:۴۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه كيك عصرانه

 تخم مرغ باشكر راخوب زده تا كرم رنگ شود سپس ارد را  با باهل اضافه كرده هم ميزنيم

تا خوب مخلوط شود روغن را باشير يا گلاب اضافه ميكنيم

و مجددا ميزنيم ته يك قابلمه متوسط راخوب چرب كرده ومواد را درون ان ميريزيم

و يك كم انرا تكان مي دهيم ودر فر ازقبل گرم شده با صدو هفتاد درجه سانتيگراد به مدت چهل وپنج دق

دقيقه ميپزيم وقتي سرد در بشقاب مورد نظر بر گر دانده ورويش پودر قند مي پاشيم وكمي هم دارچين

ميپاشيم 

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۷:۴۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه پتات چاپ

-پياز را نگيني خردكرده با ۲ قاشق سوپخوري روغن مايع تفت ميدهيم كمي كه طلايي شد گوشت راميريزيم تفت ميدهيم تا اب ان كشيده شود رب گوجه را ريخته وبه هم ميزنيم تا خوش رنگ شود سپس نمك وزرد چوبه وفلفل وگرد سير را ميريزيم بازبه هم ميزنيم درانتها ۱ پيمانه اب ميريزيم وباشعله كم ميگذاريم ابش تمام شود وبه روغن بيفتد

طرز تهيه مايع سيب زميني -سيب زميني رنده كرده را با تخم مرغ وكمي نمك وفلفل وگرد سير خوب مخلوط كرده و ورز ميدهيم سرانجام يك تكه به اندازه يك نارنگي بر داشته وگود ميكنبم وبه اندازه يك قاشق سوپخوري در ان ميريزيم ولبه هاي ان را بهم مياوريم وبعد كمي تختش ميكنيم روغن را داغ كرده درحاليكه كمي ارد سفيد دوبر ان ميريزيم در روغن سرخ ميكنيم وروي دستمال حوله اي كه در ظرفي گذاشته ايم مي چينيم ودراخر در ظرف مورد نظر گذاشته با جعفري تازه وسيب زميني سرخ كرده تزيين ميكنيم

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۷:۳۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرزتهيه گراتينه بادنجان

درقابلمه ايكه داريم روغن ريخته وپياز هارا سرخ ميكنيم كمي طلايي كه شد گوشت را ريخته تفت ميدهيم رب گو جه فرنگي راهم تفت داده نمك زرد چوبه فلفل وگرد سير را هم ميريزيم دراين هنگام اب ريخته جوش كه امد شعله را كم مي كنيم تا كم كم بزد قارچ نگيني خرد شده راهم هم زمان با گوشت تفت ميدهيم ارد راهم ميريزيم بادنجانها را هم پس از پوست گرفتن حلقه حلقه كرده سرخ ميكنيم حالا ته قابلمه راكمي چرب كرده سوس سفيد را مي ريزيم بعد مواد را روي ان ريخته مقداري بادنجان روي ان مي چينيم باز سوس سفيد ريخته ومواد وبادنجان ميريزيم تمام كه شد روي اخرين مواد پنير را ميريزيم براي تزيين سيب زمينيها را كه سرخ كرده ايم دور ان ميريزيم           



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۷:۳۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرزتهيه خورش فلفل دلمه اي

دريك قابلمه دوقاشق روغن مايه ريخته وبايكي از پيازها كه نگيني خردكرده ايم تفت ميدهيم كمي كه رنگش طلايي شد زردچوبه راريخته رب گوجه راهم ريخته همز مان تفت ميدهيم نمك وفلفل هم ريخته وبه اندازه سه ليوان اب ميريزيم درانتهادرگوشت چرخ كرده اي كه داشتيم پياز ديگر را در ان رنده مي كنيم كمي زردچوبه ونمك وفلفل زده وخوب به هم ميزنيم تايك دست شود سپس گوشتهارا به اندازه فندق گرد كرده ودران سوس در حال جوش مي اندازيم تمام كه شد سر قابلمه را نصفه ميگذاريم تاوا نرود بعد كنسرو لوبيا را اضافه ميكنيم ميگذاريم روي شعله متوسط بجوشد تادست به هم دهد براي چاشني ان ميتوانيد ازاب ليمو وزعفران ياكمي شكر و ابليمو مزه داركنيد وبادوسه تا سيبزميني كه بصورت قندي سرخ كرده ايد تزيين كنيد



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۷:۳۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ْْطرزتهيه قطاب بادام

ارد وروغن وجوش شيرين راقاطي كرده بطوريكه به دست نچسبد يك پارچه تميز روي ان انداخته يك ساعت در محيط اشپز خانه بماند   سپس دركيسه فريزري گذاشته تاخشك نشود به اندازه يك پرتقال ازخمير را بر داشته وروي تخته شيريني پزي باوردنه باز ميكنيم وباسر يك ليوان يا يك استكان براي بزرگ كوچكي به دلخواه خود قالب ميزنيم سپس يكي از انها را بر داشته ودست حالت گودي ميدهيم وسپس ازان بادام وشكر خيلي كم خمير شده بادست وسط خمير قالب زده ميگذاريم وبصورت نيم دايره مي بنديم ودور تا دور ان را بادست مي پيچانيم همه را بهمين ترتيب درست كرده تا تمام شود درانتها روغن رادر قابلمه گودي داغ ميكنيم البته نه زياد كه بسوزد بعد دانه دانه   ازقطا بها را در روغن مي اندازيم رنگش كه كمي طلايي شد باكفگير داخل سبد ميگذاريم تمام كه شد باپودر قند وهل روي انها راتزيين مي كنيم

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۷:۳۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرزتهيه بيف استرو گانف باقارچ

طرزتهيه بيف استروگانف باقارج   موادلازم قارچ ۲۵۰گرم گوشت مغز ران گوسا له۳۰۰گرم بياز ۴عدد متوسط سيب زميني ۵عدد متوسط سس سفيد يك ليوان خامه دو قاشق سوبخوري يا دوقاشق سس مايونز گوشت را بهن كرده وبصورت خلالي برش ميز نيم بياز ها راهم خلالي مكنيم سيب زميني ها راهم بصورت خلال باريك يا با دست يا با دستگاه خلال مي كنيم ودر اب سرد ميريزيم قارچ هم بصورت دكمه اي خرد مي كنيم نمك وفلفل هم بميزان لازم احتياج داريم    اول بياز رادرقابلمه باكمي روغن و۵۰گرم كره تفت ميدهيم  وسبس گوشتها را اضافه كرده وتفت ميدهيم درنهايت قارچها راهم اضافه كرده وتفت ميدهيم يك قاشق سوبخوري ارد هم اضافه كرده بادوليوان اب ميگذاريم باشعله كم ببزد بعداسوس سفيد  را اضافه كرده هم ميزنيم دست بهم كه داد خامه ياسوس مايونز را اضافه ميكنيم سيب زميني هارا هم صاف كرده ودر ماهيتابه باروغن سرخ مي كنيم ميتوانيم سيب زميني ها را در دودفعه سرخ كنيم بعد در ظرف بيركس مستطيل شكلي اول ته ان راسيب زميني ميريزيم انگاه كه مايه  مان خوب جا افتاده روي سيب زمينيها ميريزيم ودست اخر بقيه سيب زمينيها را روي مايه ميريزيم وباز روي همه كمي نمك وفلفل ميريزيم باچند شاخه ريحان تزيين ميكنيم

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۷:۳۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه چلو كباب متفاوت

  گوشت را دوبار چرخ كرده پياز رنده كرده را اضافه ميكنيم در يك ظرف زرده تخم مرغ وگوشت وپياز ونمك وفلفل ريخته وبا دست خوب ورز ميدهيم تا حسبابي چسبندگي پيدا كند سپس يك سيني را كمي چرب كرده وبادست به اندازه يك نارنگي برداشته ودر دست مثل اينكه مي خواهيم كباب كوبيده درست كنيم بصورت كشيده همه را مي پيچيم ودرسيني ميگذاريم دريك قابلمه نچسب كمي روغن ريخته وبه اندازه يك استكان اب جوشيده هم ريخته وباكفگير برنج را در قابلمه ريخته ورويش را بطور منظم كباب مگذاريم مجددبرنج ريخته وكباب مي گذاريم همينطور ادامه مي دهيم تا تمام شود وروي قابلمه برنج باشد سپس زعفران ابكرده روي برنج ميريزيم وكره را هم بصورت نگيني روي برنج پخش ميكنيم ميگذاريم برنج خوب دم بكشد وكباب ها هم پخته شود سرانجام ياانرا دريكسيني برمگردانيم يا اينكه درديس چيده وبا گوجه فرنگي كباب كرده دور ان را تزيين ميكنيم



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۷:۳۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)