مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه .

مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه

طرز تهيه شولي كرماني يك نوع اش ساده


درقابلمه مقداري اب بريزيد جوش كه امد اسفنا جها را كه خوب شسته ودرشت خرد كرده ايد

در اب جوش بريزيد بعد چغندر هارا بريزيد سپس عدسهارا بريزيد اگر ابش كم بود ميتوانيد مقداري

اب جوش بريزيد شعله را كمي كم كرده تاموادش پخته شود بعدا يكقاشق ارد را در كاسه اي باكمي

اب نيم گرم خوب حل كرده واهسته مي ريزيم تا گلو له نشود سر انجام فلفل نمك اگر دوست داشته

باشيد كمي گل خشت وكمي گلپر هم بريزيد قره قوروت را به اندازه يك نارنگي در اش مياندازيد وبهم

ميزنيد سپس در تابه كوچكي روغن ريخته وپيازها را كه نگيني خرد كرده ايد در تابه ريخته وتفت ميدهيد

تا كمي طلايي شود بعد كمي زردچوبه زده بعد كه اشهارا در ظرف مخصوصتان ريختيدروي ان را تزيين

كنيد اگر تلف دوست نداشتيد سركه بريزيد خوشمزه مي شود اين اش درفصل پاييز خيلي مي چسبد



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۲۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه اشكنه مخصوص كرمان

پياز را تفت ميدهيم بطوريكه كمي طلايي شود. سپس سيب زميني را هم قندي خورد كرده و تفت ميدهيم . رب گوجه را هم اضافه كرده  زردچوبه را اضافه كرده و شنبليله خشك را هم اضاف كرده و فورا آب را باندازه دو ليوان اضاف ميكنيم.

سپس اب جوش كه امد شعله را كم ميكنيم تا بپزد و دست بهم دهد. بعد تخم مرغها را با كمي فلفل سياه زده و داخل آن ميريزيم. (اگر دوست داشته باشيد ميتوانيد تخم مرغها را بصورت درسته  اضاف كنيد). 

منتظر ميمانيم تخم مرغها پخته شوند و با سبزي خوردن و ترشي و نان سنگك ميل كنيد



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۲۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه كيك چاي

طرز تهيه  كره وشكر و وانيل باهمزن خوب مي زنيم وسپس تخم مر غها

رادانه دانه مي افزاييم وهم ميزنيم بعد از ان شير را اضافه مي كنيم

ارد ها را باپودر كيك وكشمش وقيسي خرد شده ودارچين وهل مخلوط

كرده وبه مواد بالا مي افزاييم وخوب مخلوط مي كنيم سپس قالب را چرب كرده

و مواد را داخل قالب كيك مي ريزيم ودر فر به مدت 50 الا 60 دقيقه با حرارت 170

درجه سانتيگراد قرار داده تا بپزد بعد شكلات را طبق روش بن ماري اب كرده وروي

كيك ميماليم وروي ان را با پسته خردشده يا كنجد يا بادام تزيين ميكنيم




برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۲۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه اسنك متفاوت

طرز تهيه  ابتدا پنير وخامه را در ظرفي  ميريزيم وان را با چنگال له مي كنيم سپس سبزي وگردوي

خرد شده را با فلفل سياه وپودر سير به ان اضافه مي كنيم پس از مخلوط كردن باندازه 2 قاشق

از اين مواد روي نان تست مي ماليم سپس 1 نان ديگر را روي ان قرار ميدهيم ودر دستگاه مي گذاريم

تا روي سطح نان برشته شود انها را در ظرف سرو گذاشته وباگوجه ميناطوري وليمو ترش يا هرچه كه

سليقه خودتان است تزيين كنيد سس كچاپ هم زيبايي خاصي دارد



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۲۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه آبگوشت سنتي

ابتدا پياز را در قابلمه نگيني خورد كرده با روغن كمي تفت ميدهيم . سپس گوشت را اضافه كرده آن را هم. تفت ميدهيم رب گوجه هم اضافه كرده فلفل را اضافه كرده و باهم تفت ميدهيم

سپس 4پيمانه آب ريخته جوش كه آمد شعله را كم كرده تا بارامي بپزد. گوشت كه پخته شد نخود و لوبيا سفيد را كه از شب قبل خيسانده بوديم و كمي اب پز كرديم داخل گوشت ميريزيم. گوجه فرنگي ها را هم اضافه كرده گرد ليمو يا ليمو عماني درسته را كه بمدت 15 دقيقه قبلا در اب گرم انداختيم سوراخ كرده و در اب گوشت مي اندازيم. سپس سيب زميني ها را بهمراه نمك اضافه مينماييم.مجددا ميگذاريم تا اب گوشت كم كم بپزد و دست بهم دهد.صبرميكنيم تا همه باهم بپزند و اماده سرو شوند. نوش جان

تذكر1:

در قديم گوشت را با كمي دنبه هم ميبگرفتند كه البته بصورت ديزي ميكوبيدند و در اب گوشت ميريختند.

تذكر2:

پس از اماده شدن ميتوانيم گوشت را با همه محتويات آن با گوشتكوب بكوبيم و روي آن را با پياز حلقه حلقه تزئين كنيم و آب آن را جداگانه نوش جان كنيد



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۲۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه ساق عروس

 درظرف گودي كه بهتر است بلور باشد روغن جامد را ريخته

سپس اب را به ان اضافه مي كنيم باچنگال كمي مخلوط مي كنيم سپس

ارد را كم كم مخلوط كرده كه بعداز اماده شدن به دست نچسبد خمير كه

اماده شد نيمساعت صبر مي كنيم سپس مقداري ازخمير را بر داشته ودر

پشت سيني غلتانده تابه شكل استوانه اي نازك وبلند در ايد بعد كه به اين

شكل در امد با چاقو به قطعه هاي كوچك در اورده وبعد به دور انگشت خود

ميپيچيم ودوسر ان را به هم وصل ميكنيم كه به شكل دايره كوچك در ايد

تمام مواد را به همين شكل در مي اوريم ودر يك سيني مي چينيم سپس

يك كاسه كوچك را پر از روغن كرده وروي اجاق مي گذاريم  تاكمي داغ شود

شعله گاز بايد ملايم باشدبعدا مواد اماده شده را دانه دانه دراين روغن سرخ

مي كنيم پس از سرخ شدن انها را در صافي قرار داده تا روغن اضافي ان گرفته

شود وسر انجام در پودرقند وهل كه با هم مخلوط كرده ايم مي غلطانيم ودر ظرف

مورد نظر قرار مي دهيم ونوش جان كنيد



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۲۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه برياني اصفهان

پياز را نگيني خورد كرده با دوقاشق روغن تفت ميدهيم. گوشت را هم اضافه كرده آن را هم تفت ميدهيم. زردچوبه نمك و فلفل و دارچين هم اضافه كرده ميگذاريم ارام بپزد. بطوريكه يك استكان اب باقي بماند. بعدا ما احتياج به يك يا چند كفگيرك داريم كه با ان اين غذا را درست ميكنند. بعد كه گوشت اماده شد آب آن را گرفته و گوشت را بصورت كتلت ورز ميدهيم. و باندازه يگ نارنگي از گوشت را برداشته ته يكي از كفگيرك ها پهن ميكنيم بهمين ترتيب هرچندتايي كه كفگيرك داشته باشيم پهن كرده و روي شعله گاز يا منقل كه با زغال اماده شده است حرارت ميدهيم و اين گوشت خودرا ميگيرد و در هر بشقاب يك تيكه نان قرار داده و هر گفگيرگ را روي ناني كه در بشقاب گذاشته ايم برميگردانيم و اگر با جگر سفيد ميخواهيم درست كنيم همينطور مثل گوشت چرخ كرده ان را اماده كرده و بدون آب باشد و كنار آن گوشت كه روي نان گذاشته ايم بطور تزئيني بماند و روي انها را مجدادا مقداري دارچين ميپاشيم.تذكر: وقتي كه گوشت را روي كفگيرك گذاشتيم و روي كباب پز يا منقل برديم تا اماده شود از آن اب گوشتي كه قبلا نگه داشتيم روي هركدام ميريزيم تا بخورد گوشت رود و خوشمزه تر شود



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۲۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه خورشت كنگر

ابتدا پياز را نگيني تفت داده گوشت را اضافه كرده پس از اينكه تفت خورد نمك و زردچوبه را اضافه كرده و ميگذاريم خوب تفت بخورد. سپس دو پيمانه اب به ان مي افزاييم و ميگذاريم جوش كه امد شعله را كم كرده تا كم كم بپزد. كنگر را در يك تابه قرار داده و روغن را در تابه ريخته و حرارت ميدهيم تا رنگ آن برگردد. بعد نعنا جعفري خورد شده را اضافه كرده باهم خوب مخلوط ميكنيم. زعفران را هم اضافه و اب ليمو به دلخواه نيز اضافه و سپس در گوشت كه پخته شده ميريزيم. پختن سبزيجات كاري ندارند فقط بايد اهسته بجوشد تا دست به هم دهند .و البته اگر آب نداشت خودتان يك پيمانه اب جوش اضافه كنيد. تقريبا 20 دقيقه وقت ميبرد تا اماده سرو شود. ميتوانيد همين خورش را بجاي نعنا و جعفري فقط از اب ليمو و زعفران استفاده كنيد و كنگر طلايي تر شود .نوش جان



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۲۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه دسر توت فرنگي بابيسكويت موزي

طرز تهيه شير خامه شكر وارد را مخلوط كنيد

ظرف را روي حرارت گاز قرار داده ومرتبهم بزنيد

اجازه دهيد ان قدر بجوشد تا بطور كامل غليظ

شود يك ظرف مناسب پيركس اماده كنيد زرده

تخم مرغ را با يك لايه نازك از كرم راكف ظرف

بماليد ويك رديف بيسكويت را كنار هم كف ظرف

بگذاريد ومجددايك لايه كرم يك لايه بيسكويت

بگذاريد تا تمام شود لايه اخري كرم باشد و

توت فرنگيهارا با كارد از ارتفاع حلقه كرده وروي

كرم را تزيين كنيد مي توانيد در يخچال بگذاريد



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۲۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه قارچ پلو

پياز را نگيني خرد كرده با دو قاشق روغن تفت دهيد كمي كه رنگش

 برگشت فلفل دلمه اي را اضافه كنيد مقداري كه تفت خورد قارچ را

بريزيد وكمي شعله را زياد وبايك قاشق اب ليمو اگر تازه باشد بهتر

است تفت دهيدسپس رب گوجه وزعفران دم كرده را بيفزاييد اگر دوست

داشته باشيد گرد زيره هم خوشمزه مي شود زرد چوبه هم اضافه كرده

بهم بزنيد تاباهم قاطي شوند دوپيمانه اب بريزيد جوش كه امد شعله را

كم كرده تا يواش يواش بپزد ودراخر نبايد اب داشته باشد خشك هم نباشد

با يكدنيا معذرت من يادم رفت در مواد لازم مقدار برنج را بگويم تقريبا دوپيمانه سر پر

ميخواهيم كه بعد از شستن كمي خيساندن البته يادتان نرود كه نمك بريزيد

بعد بجوشانيد كمي كه دانه برنج نرم شد ابكش كرده وقابلمه را روي گاز بگذاريد

كمي روغن ريخته وكف ان را ياسيب زميني يا نان بگذاريد بعد باكفگير برنج را در

 قابلمه ريخته ومقداري ازان مواد را روي برنج ميريزيم ادامه ميدهيم بايد روي اخرين

مرحله مواد باشدروي ان را با زعفران و گردزيره ودارچين تزيين كرده وبرنج را دم كرده

نوش جان نماييد



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۲۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)