مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

خمیر هزارلا یا Puff pastry یا میلفوی

دوست خوبم حسنا جان درمورد خمیری که در دستور پالمیر پنیر و زیتون و گوجه  استفاده شده سوال کرده بود .راستش این خمیر اصل قضیه اش روش ورزدادنشه .بنابر این من گشتم و گشتم تا بهترین راه آموزش این خمیر رو به صورت تصویری پیدا کردم : (البته همین اول بگم یه روز باید وقت بذارین تا این خمیر رو درست کنید!!)

1 فنجان شیر سرد (250 میلی لیتر)

نصف فنجان آب جوش (125 میلی لیتر)

1 ق غ خمیر مایه خشک (یست)

ربع فنجان شکر (50 گرم)

3 و 3/4 فنجان آرد (نیم کیلو- 500 گرم)

1 ق چ نمک

1 فنجان +2 ق غ کره در دمای اتاق( 250 گرم)( 20 دقیقه بعد از اینکه از فریزر در آوردیم)

طرز تهیه:

قدم اول : شیر را با آب جوش مخلوط می کنیم و خمیر مایه را در آن حل کرده 5 دقیقه بماند.

قدم دوم : آرد و نمک رو اضافه و مخلوط می کنیم:

قدم سوم : خمیر را روی یک سطخ تمیز خوب ورز می دهیم تا تمام آرد به هم بچسبد.یک ساعت در ظرف در یخچال استراحت می دهیم.

قدم چهارم: کره را به قطعات کوچک تکه کرده و روی سلوفون رنده می کنیم:

قدم پنجم : کره های رنده شده را به شکل مستطیل ۱۳ در ۲۰ پهن کرده و نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم: 

قدم ششم : 25 دقیقه بعد از اینکه کره را در یخچال گذاشتیم خمیر را در آورده و روی میز آرد پاشیده خمیر را به صورت مستطیل 25  در 40 سانتیمتر باز می کنیم:

قدم هفتم : کره را از سلوفون در آورده وسط خمیر میگذاریم.دو طرف خمیر را روی کره تا می کنیم .دو لبه باز بالا و پایین خمیر را هم جمع می کنیم :

قدم هشتم : خمیر را 90 درجه می چرخانم و با وردنه دوباره به شکل مستطیل 25 در 40 سانت پهن می کنیم:

قدم نهم : خمیر را مجددا" سه قسمت کرده و از دو طرف روی قسمت وسط تا می کنیم داخل سلوفون پیچیده یک ساعت در یخچال قرار می دهیم:

قدم دهم :خمیر را از یخچال در آورده قدم هشت و نه را مجددا" انجام داده و یک ساعت دیگر در یخچال قرار می دهیم.

قدم یازده  : قدم دهم را دو بار دیگه تکرار می کنیم (یعنی 2 ساعت دیگه یعنی تا حالا 4 ساعت !!!!)

قدم دوازدهم : خمیر را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده داخل سلوفون می پیچیم و در یخچال می گذاریم.

این خمیر را 8 تا 12 ساعت در یخچال می گذاریم .تا 3 ماه هم می توان در فریزر نگه داشت. اگر فریز کردید شب قبل از روزی که می خواهید استفاده کنید آن را در یخچال بگذارید.(اگر عمرمون قد بده که باهاش چیزی درست کنیم!!!!)




برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۲۰:۲۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

اسپاگتی ماهی تن

3 پر سیر له شده و کمی زنجبیل تازه رنده شده و کمی فلفل قرمز پرک رو در مقداری روغن زیتون کمی تفت می دیم.

2 عدد گوجه فرنگی رو پوست کنده و رنده میکنیم و داخل تابه می ریزیم.

وقتی کوجه خوب سرخ شد و به روغن افتاد یک کنسرو تن رو داخلش خرد می کنیم و هم می زنیم.

در آخر کمی آویشن و یک مشت ریحون تازه خرد شده یا کمی ریحون خشک و در صورت تمایل سس تند به مواد اضافه کرده و با اسپاگتی یا نودل پخته مخلوط می کنیم.

اسپاگتی ماهی تن با ادویه:

در صورت تمایل میتونید به سیر و زنجبیل ادویه هایی مثل پودر زیره - تخم گشنیز و کاری اضافه کنیم و کمی تفت بدیم.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۲۰:۲۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سبزیجات و گوشت چینی

نیم کیلو گوشت پخته شده ( مرغ یا گوشت یا میگو )

ربع کیلو قارچ تازه درشت ورقه شده

3 عدد هویج متوسط خلال شده

1 عدد فلفل سبز درشت (یا 1 عدد سبز کوچک و یک عدد قرمز) خلال شده

5 عدد کدوی سبز خلال  یا درشت حلقه شده

4 پر سیر ورقه شده

2 بند انگشت زنجبیل تازه رنده شده یا نصف ق غ پودر زنجبیل

2 ق غ روغن مایع

1 ق غ روغن کنجد

فلفل سیاه و فلفل قرمز پرک

مواد سس:

1 ق غ نشاسته

نصف فنجان آب یا آب گوشت

3 ق غ سس سویا

1 ق غ عسل یا شیره خرما

2 ق غ سرکه بالزامیک یا 1 ق غ سرکه

طرز تهیه:

اول مواد سس را در ظرفی با هم مخلوط می کنیم و کنار میگذاریم. اگر از پودر زنجبیل اسفاده می کنید آن را در سس بریزید.

یک قاشق روغن را در تابه ای بزرگ یا ووک  WOK داغ می کنیم و قارچ ها را با حرارت زیاد تفت میدیم. تا آب اون کاملا" کشیده بشه.

سس رو روی قارچ ها میریزیم. و هم میزنیم تا سس غلیظ بشه.

این مواد رو در ظرفی کنار میگذاریم.

یک قاشق روغن در تابه ریخته اول سیر و زنجبیل و فلفل قرمز رو کمی تفت میدیم.بعد فلفل و هویج بعد کدو بعد گوشت پخته. مواد را روی حرارت زیاد تفت میدیم تا فقط سبزیجات کمی نرم شوند.

در آخر سس و روغن کنجد و فلفل سیاه رو می ریزیم و حدود 10 دقیق با حرارت ملایم میگذاریم نا سس به خورد مواد بره.

نکته:

از سیزیجات دیگه مثل کلم بروکلی - گل کلم - جوانه گندم - کلم پیچ - لوبیا سبز و پیاز هم میشه استفاده کرد.

فقط برای سبزیجاتی که آب میندازه بهتره جدا خوب تفت بدیم تا آبش بخار بشه بعد به مواد دیگه اضافه کنیم.

بهترین سویا سس برای این غذا همون شیشه های کوچیک در قرمز با مارک crown.

من به تجربه دیدم برای ذائقه ما ایرونیا بهتره گوشت یا مرغ یا میگو رو با پیاز و زردچوبه جدا بپزیم و در آخر به خوراک چینی اضافه کنیم.اگر با روش خودشون فقط تفت داده بشه گاهی بوی ضهم می گیره (نمی دونم چه جوری نوشته میشه!!)




برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۲۰:۱۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

تست کنسرو تن


6 ورق نان تست یا یک لوف نان فرانسوی که به 6 قسمت بریده شده

1 قوطی کنسرو ماهی تن

3 ق غ روغن زیتون

1و نیم ق غ آب لیموی تازه

1 ق غ جعفری تازه خرد شده

ربع فنجان زیتون سیاه خرد شده

نمک و فلفل

100 گرم پنیر موتزارلا

تمام مواد به حز نان و پنیر را مخلوط می کنیم و روی نان ها می ریزیم.روی آن پنیر و داخل فر می گذاریم تا پنیر آب شود.





برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۲۰:۱۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

پیتزای فوری کنسرو ماهی تن

یک پر سیر له شده یا نصف قاشق چایخوری پودر سیر  + ۱ ق غ شوید تازه یا 1 ق چ شوید خشک + ۱ فنجان پنیر خامه ای

مواد بالا را مخلوط کرده روی مقدار کافی نان لواش یا پیتا پهن کنید.

روی پنیرها کمی پیاز کاراملی بریزید. 

یک قوطی کنسرو تن را باز کرده بدون روغن و به صورت تکه تکه روی پنیر و پیاز قرار دهید.

روی پیتزا را با شوید و ورق های پیاز تزیین کنید.

۱۰ دقیقه در فر با  ۳۷۵ درجه  بگذارید.

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۲۰:۱۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

پالمیر پنیر و زیتون و گوجه

مواد داخل خمیر :

۱۰۰ گرم پنیر خامه ای یا پنیر فتا

۵ عد زیتون سبز خرد شده

۵ عدد زیتون سیاه خردشده

۵ تکه گوجه فرنگی خشک که با کمی آب ولرم نرم شده (بهتره چند ساعت در روغن زیتون و چند قطره سرکه و کمی ریحون خشک خیس بخوره)

نصف ق چ تخم گشنیز سابیده

۱ ق چ آب لیموی تازه و کمی از پوست رنده شده ی لیمو

نکات تهیه

بعد از پیچیدن و قبل از بریدن خمیر ۱۵ دقیقه صبر کنید.

بعد از برش زدن و چیدن در سینی فر آن را ۲۰ دقیقه در فریزر بگذارید.

حدود ۲۰ دقیق در فر ۴۲۵ درجه فارنهایت بپزید. 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۲۰:۱۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

توپ مارشمالو بادام زمینی

  • نصف فنجان کره بادام زمینی
  • نصف فنجان عسل
  • 1 فنجان شیرخشک
  • ۳۶ عدد مارشمالو
  • 1 فنجان بادام زمینی خرد شده
  • این دستور بدون پخت است.

    کره بادام زمینی + عسل + شیرخشک تا خمیر شود. مارشمالوها رو در این خمیر می پیچیم و در بادام زمینی های خرد شده می غلتانیم.



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۲۰:۱۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    مرغ قلقلی کُره ای

     

    مواد لازم برای قلقلی ها:

    نیم کیلو مرغ چرخ کرده

    ۳ ق غ سویا سس 
    ۱ ق غ زنجبیل رنده شده
    ۱ ق چ روغن کنجد 
    ۳ پر سیر له شده
    1 پیازچه خرد شده
    1 عدد فلفل سبز له شده
    ۲ ق غ آرد
    ۱ عدد سفیده تخم مرغ هم زده
    نمک و فلفل

    مواد لازم برای سس روی قلقلی ها: 

    ربع فنجان سس فلفل تند ترجیحا" طعم فلفل سبز( یا فلفل سبز له شده)
    ۲ و نیم ق غ عسل (یا شیره خرما)
    ۲ ق چ شکر
    2 ق غ سرکه
    ۱ ق غ روغن کنجد
    نصف ق غ سویا سس

    مواد تزیین:

    پیازچه و کنجد

    طرز تهیه:

    تمام مواد قلقلی ها را مخلوط می کنیم و در سینی فر می چینیم.۲۰ دقیقه با حرارت ۳۷۵. درجه فارنهایت.

    مواد سس را مخلوط کرده و روی قلقلی های پخته شده با برس می مالیم و با پیازچه و کنجد تزیین می کنیم.

    یک مقدار از سس هم کنار  قلقلی ها میگذاریم.



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۲۰:۱۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    خوراک مرغ با روکش خمیر یوفکا

    • 2 ق غ کره
    • ۲ ق غ روغن زیتون  
    • ۳ فنجان  سیب زمینی نگینی
    • ۲ فنجان پیاز نگینی 
    • ۲ فنجان قارچ ورقه شده

    • ۱ فنجان کرفس نگینی
    • ۱ فنجان هویج نگینی
    • ۱ فنجان نخود سبز پخته
    • ربع فنجان جعفری خورد شده
    • ۲ ق چ آویشن
    • ۶ ق غ آرد
    • ۲ فنجان شیر 
    • ۱ فنجان آب مرغ

    • ۲ فنجان مرغ پخته خرد شده
    • نمک و فلفل
    • ۶ ورق خمیر یوفکا ۲۰ در ۳۵

     کره و روغن را در قابلمه روی حرارت میذاریم. همه سبزیجات را داخل روغن ۵ دقیقه تفت می دیم . آرد رو به اون اضافه کرده ۵ دقیقه دیگر مواد را هم می زنیم تا آرد سرخ بشه. شیر و آب مرغ رو اضافه می کنیم هم میزنیم تا سس غلیظ بشه. مرغ و نمک و فلفل رو اضافه میکنیم.

    مخلوط بالا رو توی ظرفی می ریزیم. لایه های خمیر یوفکا رو با کره چرب می کنیم و روی خوراک قرار میدیم .

    نیم ساعت در فر با حرارت ۳۷۵ بمونه تا روی اون طلایی بشه.



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۲۰:۱۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

    مربای زرد آلو در خمیر یوفکا



    برچسب: ،
    ادامه مطلب
    امتیاز:
     
    بازدید:

    + نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۲۰:۱۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)