مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

از بین بردن شیرینی و شوری زیاد غذا

از بین بردن شیرینی زیاد غذا

اگر غذای شیرین درست کرده اید و بیش از اندازه شیرین شده کمی نمک و یا اینکه یک قاشق سرکه به آن اضافه کنید شیرینی اضافی از بین خواهد رفت .

از بین بردن شوری زیاد غذا

اگر غذای شما خدای نا خواسته یک روز کمی شور میشود از کچالو - سرکه و قند کمک بگیرید البته استفاده از این ها بستگی به نوع غذای شما هم دارد . اگر غذای شما شوروا - سوپ و یا کباب باشد کچالوی خام را به آن اضافه کنید نمک اضافی را به خود جذب می کند .در غذا های دیگر نیز با اضافه کردن یک قاشق بوره و یک قاشق سرکه شوری غذا را می توانید بگیرید .



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۷:۰۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

از بین بردن بو های نا مطبوع در خانه


از بین بردن بو های نا مطبوع در خانه

هنگام غذا پختن بوی نا مطبوعی در فضای آشپز خانه می پیچد .برای از بین بردن بوی غذا از خانه قبل از اینکه مهمانان وارد خانه شوند  چکار کنیم ؟

هنگام غذا پختن بوی نا مطبوعی در فضای آشپز خانه می پیچد .برای از بین بردن بوی غذا از خانه قبل از اینکه مهمانان وارد خانه شوند اگر اسپری خوشبو نداریم می توانیم از کمی دارچین ( ادوه) استفاده کنیم اگر کمی دارچین و بوره را داخل ظرفی بریزیم و روی گاز بگذازیم تا آرام بسوزد زیاد طول نخواهد کشید که بوی خوش آن فضای آشپز خانه را پر خواهد کرد و همچنان اگر خواسته باشید می توانید کمی وانیل نیز به آن اضافه کنید . 

از بین بردن بوی سیر

ار شوروا و یا سوپ شما زیادتر از حد بوی سیر گرفته چند برگ جعفری را به آن بیفزاید بوی زیادی سیر را به خود جذب خواهد کرد .

از بین بردن بوی شیر سوخته

وقتی شیر بسوزد بوی آن تمام خانه را خواهد گرفت و شیر نیز مزه سوختگی را میگیرد . شما میتوانید ظرف شیر را در آب سرد بگذارید و کمی نمک با آن اضافه کنید نه آنقدر که مزه نمک بگیرد این نمک بوی سوختگی را از بین خواهد برد .

اگر می خواهید از سوختن شیر جلوگیری کنید یک کمی بوره به آن اضافه کنید اما آنرا مخلوط نکنید .و همچنان می خواهید ظرف شیر را بعد از گرم کردن شیر آسان تر بشورید همیشه قبل از آنک شیر را در آن گرم کنید ظرف را خوب با آب یخ بشورید .



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۷:۰۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

سلام به بوی خوش آشنایی


به یاد روزهای دوران مکتب و  ساعت های جالب و مفید تدبیر منزل ، به این فکر افتادم که آنچه را از آنجا آموختم و آنچه را که در طول زندگی تجربه کرده و آموختم و یا آنچه را که از دیگران شنیدم و یاد گرفتم را با شما قسمت کنم. اما آرزو می کنم که دیگر خانم ها نیز مرا در این راستا همرایی کنند، تا این صفحه مرجعی باشد برای همه تا اطلاعات مفیدی در مورد غذاهای اصیل و خوشمزهء افغانستان ، دکور و دیزاین خانه و اطلاعات مفید دیگر در زمینهء خانه داری، بدست بیاورند.

فتحیه غفوری



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۷:۰۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

بیسکوییت با رویه شکلاتی

بیسکوییت با رویه شکلاتی

مواد لازم:

  • تخم مرغ 1 عدد
  • شکر یک دوم پیمانه (75 گرم)
  • کره 1 پیمانه (160 گرم)
  • وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
  • آرد یک و یک دوم پیمانه (170 تا 150 گرم)
  • پودر نشاسته یک دوم پیمانه+ 1قاشق سوپخوری ( حدود 70 گرم)
  • شکلات تخته ای 120 گرم

طرز تهیه:
آرد، نشاسته، وانیل و شکر را مخلوط کرده کره را به آن اضافه کرده تا کاملاً‌ کره به خورد مواد برود. تخمغ را اضافه نموده مخلوط میکنیم تا خمیر یکدستی حاصل شود. خمیر را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار میدهیم. سپس روی سطح صاف آرد بپاشید و خمیر را روی آن به اندازه 3 میلیمتر با وردنه پهن کنید و قالب مورد نظر قالب زده روی سینی فر چرب شده قرار داده با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 8 شده یا بادام ترافل قرار داده.ابتدا 150 گرم آرد را اضافه نموده مراحل کار انجام شود اگر خمیر چسبنده بود آرد را اضافه نموده تا خمیر به دست نچسبد.
توسط : راضیه احدی

منبع:ماهنامه هنر اشپزی



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۰۵:۰۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ژله بیسکویتی(یه نمونه دیگه)

 

یه بسته پودر ژله قرمز (انار یا هندوانه) رو با 1 لیوان آب جوش مخلوط کردم و توی مایکرو گذاشتم تا خوب حل بشه ..بعد 1 لیوان آب سرد اضافه کردم و ریختم توی قالب و رفت تو یخچال (چند قاشق اضافه موند برای روی بیسکویتها)

بیسکویتها رو هم خرد کردم و وقتی ژله م بست یه لایه روش ریختم و از ژله باقیمونده قبلی با قاشق کمی روش ریختم...فقط برای اینکه منسجم بشه و قاطی نشه ..باز رفت توی یخچال تا جایی که بیسکویت جدا نباشه از ژله زیری. یه بسته دیگه ژله قرمز رو با یه لیوان آبجوش حل کردم و کمی گذاشتم تا از دما بیفته... بعد با 1 لیوان شیری که قبلش از یخچال درآوردم و گذاشتم به دمای محیط برسه مخلوط کردم و روی بیسکویتها ریختم و گذاشتم یخچال همین دیگه ... بعدشم مثه همه دسرها با گذاشتن توی آب گرم ژله رو در میاریم


منبع:هانی شف






برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۰۵:۰۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ژله بیسکویت


مواد لازم برای ژله بیسکویت:
 پودر ژله آناناس یا آلوئه ورا      100 گرم
 آبجوش و آب سرد      از هر کدام یک پیمانه
 بیسکویت ساده      16 عدد
 شکلات چیپسی      به میزان لازم

 


طرز تهیه ژله بیسکویت:
اول پودر ژله را با آبجوش حل سپس آب سرد را اضافه نمایید. داخل قالب مورد نظر را آب سرد گردانده بیسکویت‌ها را در قالب بچینید و ژله مایع را کم‌کم داخل قالب ریخته و در یخچال به مدت شش ساعت قرار دهید تا دسر بسته شود. قالب را در آب داغ به مدت پنج ثانیه نگه دارید سپس در ظرف سرو برگردانید و اطراف آن را با شکلات تزیین کنید.


منبع:تکناز


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۰۵:۰۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

پارفیت (parfaite) شکلات و کره بادام زمینی

مواد لازم:

1/5 فنجان پودینگ شکلاتی

1 فنجان کره بادام زمینی

1 فنجان خامه شیرینی پزی

1 بسته Fiber One bars (اگر در ایران پیدا نکردید میتونید از نوترابار استفاده کنید)

طرز تهیه:

پودینگ شکلاتی، کره بادام زمینی، نوترابار خرد شده و خامه رو به صورت لایه لایه توی ظرف میریزیم.(منبع:سایت روزمنو)


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۰۵:۰۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

شکرپنیر

مواد موردنیاز:
شکر 500 گرم
آب 200 گرم
جوهر لیمو 2/1 قاشق چایخوری
پودر هل یا اسانس نعناع 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:
شکر و آب را میجوشانیم تا مثل آب نبات شود. در آخر جوهرلیمو را با آب مخلوط میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و از روی گاز برمیداریم و داخل سینی چرب شده میریزیم.
سپس پودر هل یا اسانس نعناع را اضافه میکنیم، مواد را با کاردک هم میزنیم و پشت و رو میکنیم. آن قدر که سفید شود. در آخر کمی با دست ورز میدهیم و میکشیم و به قطعات کوچک تقسیم میکنیم. اگر این آب نبات یک روز بماند کاملاً سفید میشود.
توسط : سعید بابارحیمی
ماهنامه هنر آشپزی


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۰۵:۰۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

کیک ارده

مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد
شکر یک و نیم پیمانه
روغن مایع دوسوم پیمانه
شیر یک دوم پیمانه
آرد دو و نیم پیمانه
بیکینگ پودر یک قاشق سوپخوری
ارده یکدوم پیمانه
کنجد 2 قاشق سوپخوری
گردوی خردشده 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را باهم بزنید تا حجم آن دو برابر شود. سپس روغن مایع و شیر را اضافه کرده و با قاشق هم بزنید. آرد و بیکینگ پودر را نیز اضافه کرده، مخلوط کنید. در آخر ارده را اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید. مواد را در قالبی که کف آن را چرب کرده و کنجد پاشیده اید بریزید. در آخر روی آن گردو ریخته و در فر با حرارت 170 درجهی سانتیگراد و به مدت 30 تا40 دقیقه قرار دهید.
توسط : راضیه امیر ذهنی
منع:مجله هنر اشپزی

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۰۵:۰۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

کیک انبه

کره 125 گرم، نرم باشد
شکر 220 گرم(یک پیمانه)
تخم مرغ 2 عدد(کمی زده شده باشد)
پوره ی انبه 250 میلیلیتر(یک پیمانه)
ماست چکیده 60 گرم، یک سوم پیمانه
آرد 180گرم
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

طرز تهیه:
ابتدا قالب20 سانتیمتر را چرب کرده و کاغذ بیندازید. فر را با درجه ی حرارت 180 درجهی سانتیگراد یا 350 درجه ی فارنهایت یا گاز روشن کنید.

کره را با شکر بزنید تا سبک شود به آرد تخم مرغها را اضافه کنید و آنقدر بزنید تا مواد صاف و شفاف شوند سپس پوره ی انبه و بعد ماست را به مواد اضافه کنید.

 دستگاه را خاموش کرده آرد و بیکینگ پودر را روی مواد الک کنید و با لیسک به آرامی مخلوط کنید. (آرد را میتوانید با همزن برقی با سرعت کند نیز به مواد اضافه کنید.)مواد را در قالب ریخته کیک را به مدت یک ساعت و 15 دقیقه و یا تا زمانی که با فرو بردن خلال دندان در کیک، خلال تمیز از آن خارج شود بپزید. کیک را روی توری سیمی گذاشته تا 10 دقیقه در قالب در قالب خنک شود. سپس آن را از قالب خارج کرده و به طور کامل روی توری خنک کنید. روی کیک را کمی پودر قند پاشیده و با انبه تزیین کنید.
توسط : نرگس نواب
منبع: ماهنامه هنر اشپزی



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۰۵:۰۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)