مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

نان فرانسویFrench Bread

 /* /*]]>*/برای پختن سوپ پیاز فرانسوی بهش احتیاج دارید. ولی چرا نمی رید بخرید؟

تهیه ش سخت و چند مرحله ایه، ترجمه شم سخت بود!! نمی ارزه برا یه لقمه نون این همه زحمت بکشید، مگه وسط بیابون گیر افتاده باشید!

مواد لازم:

آرد همه منظوره

6 فنجان

مایه خمیر خشک

700 گرم

نمک

یک و نیم قاشق چایخوری

آب گرم 45 درجه سانتی گرادی

2 فنجان

آرد ذرت

1 قاشق غذاخوری

سفیده تخم مرغ

1 عدد

آب

1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

در ظرف بزرگی 2 فنجان آرد را با مایه خمیر و نمک مخلوط کنید. آب گرم را اضافه کنید و با همزن برقی بزنید تا خمیر یکدستی بدست آید. در همین حین تا جاییکه می توانید از آرد باقیمانده به خمیر اضافه کنید(انقدر آرد بریزید تا خمیر شلی بدست آید، مثل خمیر نان بربری که شل است ولی شکل دارد).

روی سطحی آرد بریزید. خمیر شکل گرفته را روی آن قرار دهید و رویش آرد بپاشید و حدود 8 دقیقه آن را ورز دهید. بقدری آرد اضافه کنید تا بتوانید خمیر را بصورت توپ درآورید.

توپ خمیر را در کاسه ی چرب شده ای قرار دهید و یک دور بچرخانید تا اطراف آن هم چرب شود. سپس روی ظرف را بپوشانید و در محل گرمی قرار دهید تا خمیراستراحت کند و مقدارش دوبرابر شود.

در همان کاسه با مشت روی توپ خمیری بکوبید و سپس آن را 2 قسمت کنید. خمیر را با کاسه روی سطحی آردی برگردانید. روی آن را بپوشانید و بگذارید 10 دقیقه ی دیگر استراحت کند.

هر قسمت خمیر را با وردنه به شکل مستطیل بزرگی باز کنید. سپس دو طرف هر مستطیل را روی هم تا کنید (از طول)  و دوباره با وردنه باز کنید. کناره های خمیر را آب بزنید و در واقع آن را آب بندی کنید. سپس دو سر آن را گرد و مخروطی کنید.

یک سینی مخصوص فر بزرگ را چرب کنیدو آرد ذرت را روی آن بپاشید. نان ها را روی آن قرار دهید و کناره های آن را به سطح سینی فشار دهید و بچسبانید. سفیده تخم مرغ را با 1 قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید و آن را با قلم مو روی نان ها بکشید. سپس آنها ر با پارچه ی نمداری بپوشانید و بگذارید تا مقدار خمیر دوبرابر شود: 35 تا 40 دقیقه.

با کارد تیزی 3 یا 4 خط اریب به عمق 3.5 سانتی متر روی نان ها بکشید. نان ها را در فر که از قبل با حرارت 190 درجه ی سانتی گراد گرم شده به مدت 20 دقیقه بپزید. سپس از فر خارج کنید و دوباره با قلم مو از محلول سفیده تخم مرغ و آب روی آنها بکشید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید، یا تا زمانی که اگر خلال دندان در آن فرو کنید تمیز بیرون بیاید.

اگر دیدید سطح رویی نان قهوه ای شده ولی داخلش هنوز نپخته، روی نان ها را با فویل بپوشانید( فویل را سفت نبندید) و بگذارید بازهم بپزد. در انتها نان ها را از فر خارج کنید و بگذارید روی یک سطح مشبک خنک شود.

منبع: bfeedme.com

پ.ن: نگفتم درست کردنش ارزش نداره؟



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۲۴:۰۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

کیک زغال اخته Cranberry Cake

/* /*]]>*/

فصل زغال اخته ی تازه رسیده! من رفتم یک کیلو ازش خریدم و این کیک رو باهاش پختم، منتظر یه طعم تازه و عجیب بودم ولی زغال اخته ها توی کیک مزه ی آلبالو می داد! اما در خوشمزگیه کیکه تردیدی نیست.

تو دستور اصلی در سایت منبع بیکینگ پودر نبود ولی من اضافه کردم که کیک پف کنه نتیجه هم خوب شد. عصاره ی بادام رو هم نمی دونم از کجا می شه تهیه کرد، من آرد بادام داشتم و یه کم از اون ریختم. در هر صورت اختیاریه.

مواد لازم:

تخم مرغ

3 عدد

شکر

2 پیمانه

کره نرم شده

4/3 پیمانه

وانیل

1 قاشق چایخوری

عصاره بادام (اختیاری)

1 قاشق چایخوری

آرد

2 پیمانه

زغال اخته

2 1/2 پیمانه

سرکه سیب(اختیاری)

1 قاشق چایخوری

بیکینگ پودر

1 قاشق مرباخوری پر

 

طرز تهیه:

فر را با حرارت 175 درجه روشن کنید. قالب گردی را چرب کنید.

شکر و تخم مرغ را 7-5 دقیقه با همزن برقی بزنید. در انتها حجم تخم مرغ ها بیشتر می شود و رد پره های همزن روی مایه می ماند و مایه کرم رنگ می شود. کره و وانیل و عصاره ی بادام و سرکه سیب را اضافه کنید و 2 دقیقه با همزن بزنید.

آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کرده سپس روی مایه الک کنید و هم بزنید. در انتها زغال اخته ها را بریزید و مخلوط کنید. مایه را در قالب بریزید و 50-45 دقیقه در فر قرار دهید.

پیش از سرو کیک را کاملا سرد کنید. روی کیک را با خامه و زغال اخته تزئین کنید.

منبع: thekitchn.com








برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۲۴:۰۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

نوشیدنی بلینی خربزه بدون الکل Honeydew melon bellini

/* /*]]>*/  

 یک نوشیدنی خنک برای گرمای تابستان!

مواد لازم:

خربزه خرد شده

2 لیوان

آب لیموی تازه

2 قاشق غذاخوری

شکر

به میزان دلخواه

ماء الشعیرخنک

1 بطری

 

طرز تهیه:

1- خربزه و آب لیمو و شکر را در مخلوط کن بریزید و صبر کنید تا پوره ی یکنواختی بدست آید.

2- پوره را از صافی رد کنید و نیم ساعت یا بیشتر در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود.

3- لیوانها را تا نصف از پوره ی خربزه پر کنید و مابقی اش را ماء الشعیر بریزید. ماء الشعیر را به آرامی بریزید تا کف آن ناگهان بیرون نریزد.

4- آرام هم بزنید و سریع سرو کنید.


نکته: بجای ماء الشعیر می توانید از دلستر با طعم دلخواه یا هر نوع آبمیوه که تمایل دارید استفاده کنید.

laylita.com منبع:



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۲۴:۰۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

کلوچه کره ی بادام زمینی، تاهینی و خرده شکلات Peanut Butter, Tahini & Chocolate Chip Cookies (Gluten

/* /*]]>*/

مواد لازم:

آرد برنج

1/3 فنجان

آرد ذرت

1/3 فنجان + 1 قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر

½ قاشق چایخوری

نمک

¼ قاشق چایخوری

کره

2 قاشق غذاخوری

کره بادام زمینی

2 قاشق غذاخوری

تاهینی یا رب کنجد

1 قاشق غذاخوری

عسل

1-2 قاشق غذاخوری

تخم مرغ

1 عدد

وانیل

1/8 قاشق چایخوری

شکلات تلخ 70% خورد شده+ زنجبیل خورد شده

¼ فنجان

طرز تهیه:

فر را با حرارت 180 درجه ی سانتی گراد گرم کنید.

آرد ها، بیکینگ پودر و نمک را باهم الک کنید. در ظرف جداگانه ای کره، کره ی بادام زمینی و تاهینی را آنقدر با همزن بزنید تا کرم رنگ شود، سپس عسل، تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.

آرد را تدریجا روی مواد تر الک کنید و هم بزنید. در نهایت خرده شکلات ها و زنجبیل را بریزید.

روی سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و مواد را قاشق قاشق روی آن بریزید. 15 دقیقه در فر بماند، یا تا زمانی که طلایی رنگ شود.

teafactory.wordpress.com منبع:

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۲۴:۰۰ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

تاهینی یا رب کنجد Tahini or sesame paste

 /* /*]]>*/

می شه گفت تاهینی همون کره ی بادوم زمینیه که بجای بادوم توش از کنجد استفاده شده. از تاهینی       در غذاهای خاورمیانه ای استفاده می شه و بخصوص در تهیه ی نوعی غذا به نام هوموس که در واقع     پوره ی نخود آبگوشتی پخته ست که با لیمو و سیر مزه دار شده . درپخت  باباقانوج و حلوا هم از اون استفاده می شه.

مواد لازم:

کنجد به مقدار زیاد

طرز تهیه:

کنجد ها را یک روز کامل در آب خیس کنید. سپس آنها را با دست مالش دهید تا پوسته ی کنجد ها جدا شود. بعد آب ظرف را خالی کرده و کنجد ها را در ظرفی محتوی آب شور می ریزیم. در این مرحله پوسته ی کنجد ها روی آب می ماند و کنجد های بدون پوست ته نشین می شوند.

سپس کنجد را بو می دهیم و بعد در آسیاب می ریزیم تا روغن آن در آید و خمیر رب مانند یکدستی بدست دهد.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۲۳:۵۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

پودینگ تاپیوکا Tapioca Pudding

v:* {behavior:url(#default#VML);} o:* {behavior:url(#default#VML);} w:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} /* /*]]>*/

صبحانه، میان وعده یا دسری خوشمزه! در این دسر" چیا" به کار رفته بود که با توجه به عملکردش من تخم شربتی رو جایگزین کردم. نوش جان!

مواد لازم:

بادام هندی

1 فنجان

آب

3 فنجان

عسل

2 قاشق غذاخوری

وانیل

1قاشق چایخوری

نمک

8/1 قاشق چایخوری

تخم شربتی

4/1 فنجان

مخصوص 4-2 نفر

طرز تهیه:

بادام هندی و آب را در مخلوط کن بریزید و تا زمان یکنواخت شدن مخلوط کنید.سپس عسل و وانیل را ریخته و دوباره مخلوط کنید.

تخم شربتی  را در ظرف مخصوص سرو بریزید و مخلوط بادام هندی را روی آن ریخته و حسابی هم بزنید.

دسر را حداقل 8 ساعت در یخچال قرار دهید.

نکته: اگر بادام هندی از قبل خیس خورده باشد (آب آن را دور بریزید) دسر غلیظ و خامه مانند می شود.
نکته: در صورت تمایل می توانید در این دسر از کمی دارچین استفاده نمایید.

نکته: این دسر تا 3 روز در یخچال قابل نگهداری است.

elanaspantry.comمنبع:

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۲۳:۵۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

کیک اسفنجی پرتقال و قره قاط Blueberry Orange Sponge Cake

/* /*]]>*/

 طرز تهیه ی این یکی رو عمرا جایی پیدا کنید. یه کیک جدید با مزه ی جدید تر!

قره قاط یه جور میوه و گیاه دارویی یه. در زبان انگلیسی کلمه ی

 Blue berry

هم معنی اونه. در ایران قره قاط وجود داره که فکر کنم در استان های شمالی باشه، من که از عطاری به صورت خشک شده تهیه کردم: سیری 5000 تومن. چیز دیگه ای که

هست اینه که من تا حالا خودم قره قاط تازه ندیدم، تو سایت های انگلیسی زبان قره قاط یه چیزیه اندازه ی گیلاس ولی اونی که من خریدم بیشتر شبیه زرشکه! حالا شاید خشک که شده آب رفته، نمی دونم!!!

 

مواد لازم:

تخم مرغ

5 عدد ، زرده و سفیده جدا

شکر

1 فنجان

آب پرتقال تازه

2 قاشق غذاخوری

وانیل

4/1 قاشق چایخوری

پوست پرتقال

2 قاشق غذاخوری

آرد

1 فنجان

نمک

2/1 قاشق چایخوری

قره قاط خشک خیس خورده

به مقدار لازم

خامه فرم گرفته

به مقدار لازم

 

مواد لازم برای داخل کیک:

قره قاط خشک خیس خورده

475 گرم

شکر

4/1 فنجان

آب پرتقال

1 قاشق غذاخوری

پودینگ تاپیوکا

1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه مواد میانی:

تمام مواد را در قابلمه ای بریزید و با هم مخلوط کنید. 15 دقیقه صبر کنید، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط  بگذارید. قره قاط ها را باچنگال له کنید وآنقدر مواد را هم بزنید که شکر حل شود. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید برای 20 دقیقه ریز ریز بجوشد و هر از گاهی هم بزنید. بعد از 20 دقیقه از روی حرارت بردارید. پس از اینکه مواد در دمای محیط خنک شد ، آن را به کاسه ای انتقال دهید و در یخچال بگذارید تا سرد و غلیظ شود.

طرز تهیه کیک:

فر را با حرارت 180 درجه ی سانتی گراد روشن کنید. سفیده ی تخم مرغ ها را بزنید تا سفت شود. نصف شکر را دو قاشق دو قاشق به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مایعی براق و چسبناک حاصل شود.

در ظرف دیگری زرده ها را انقدر بزنید تا غلیظ و پیوسته شود و تغییر رنگ دهد: 3 تا 5 دقیقه.  باقی شکر، پوست پرتقال، آب پرتقال، وانیل و نمک را کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید.

آرد را تدریجا روی سفیده می ریزیم و با قاشق چوبی به آرامی مخلوط می کنیم. مخلوط زرده را هم به همین ترتیب به آرامی با سفیده ترکیب می کنیم. نیمی از قره قاط را می ریزیم ومخلوط می کنیم. سپس نصف خمیر را در قالب گردی به قطر 30 و ارتفاع  7 سانتی مترمی ریزیم. روی آن را با قره قاط می پوشانیم و صاف می کنیم، سپس بقیه ی خمیر را     می ریزیم. روی آن را هم دوباره قره قاط می ریزیم و با قاشق صاف می کنیم. قالب را آرام آرام روی میز آشپزخانه       می زنیم تا خمیر ته نشین شود و حباب های آن خارج شود و سطح آن یکنواخت گردد.

کیک را به مدت 35- 25 دقیقه در فر قرار می دهیم، تا زمانی که اگر خلال دندان وسط آن فرو کنیم تمیز بیرون بیاید. سپس کیک را از قالب جدا کرده می گذاریم خنک شود.

کیک را از وسط می بریم و لایه ی زیری را روی ظرف مخصوص سرو قرار می دهیم. سپس مواد داخل کیک را روی سطح آن پخش می کنیم. لایه ی دوم را روی کیک قرار می دهیم و روی آن و دیواره ی کیک را با خامه می پوشانیم.

روی خامه را با قره قاط تازه یا خیس خورده تزئین می کنیم.

منبع:constructivesalad.blogspot.com



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۲۳:۵۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

کیک کنجد صبحانه

 /* /*]]>*/

مواد لازم:

پودر نارگیل

1/4 فنجان

نمک

1/4 چایخوری

جوش شیرین

1/4 چایخوری

تخم مرغ

3 عدد

عسل

1/4 فنجان

روغن هسته انگور

1/4 فنجان

عصاره لیمو

1 قاشق غذاخوری

کنجد

1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

در ظرفی پودر نارگیل، نمک و جوش شیرین را با هم مخلوط می کنیم. در ظرف دیگری تخم مرغ و عسل و روغن را ترکیب می کنیم.مواد خشک و تر را باهم مخلوط می کنیم و کنجد را در آن می ریزیم.

قالب های مخصوص کیک چایی را چرب می کنیم و مواد را با قاشق در آنها می ریزیم. در فر با حرارت 175 درجه ی سانتی گراد به مدت 10- 8 دقیقه بماند. سپس می گذاریم سرد شود وبعد سرو می کنیم.

از این مقدار مواد حدود 24 کیک کوچک بدست میاید.

منبع:elanaspantry.com



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۲۳:۵۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

نان لیمو Lemon Bread

/* /*]]>*/

مواد لازم:

آرد

4/3 1 فنجان

شکر

4/3 فنجان

بیکینگ پودر

2 قاشق غذاخوری

نمک

4/1 قاشق چایخوری

تخم مرغ زده شده

1 عدد

شیر

1 فنجان

روغن

4/1 فنجان

رنده پوست لیمو ترش

2 قاشق غذاخوری

آب لیمو

1 قاشق غذاخوری

آب لیمو

2 قاشق غذاخوری

شکر

1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

آرد، 4/3 فنجان شکر، بیکینگ پودر و نمک را باهم مخلوط می کنیم.

در ظرف دیگری تخم مرغ، شیر، روغن و 1 قاشق غذاخوری آبلیمو را مخلوط می کنیم. سپس این مخلوط را به مواد خشک اضافه کرده و هم می زنیم. بعد رنده ی پوست لیمو را می ریزیم و مخلوط می کنیم.

خمیر را در قالب چرب شده ی گردی به ابعاد 8*4*2  می ریزیم. در فر با حرارت 175 درجه ی سانتی گراد به مدت 55 دقیقه بماند. برای اطمینان خلال دندانی را وسط آن فرو می کنیم، اگر چیزی از مواد به خلال نچسبد آماده است.

در حین پخت کیک، 2 قاشق غذاخوری آبلیمو را با 1 قاشق غذاخوری شکر مخلوط می کنیم، شکر باید کاملا در آبلیمو حل شود.

 وقتی کیک پخت آنرا از فر بیرون می آوریم و تمام مایه ی شکر و آبلیمو را با برس روی آن می مالیم( هرچند بنظر زیاد بیاید). 10 دقیقه در همان قالب بماند، سپس از قالب جدا کرده و می گذاریم کاملا سرد شود.

روی کیک را بپوشانید و بگذارید چند ساعت بماند تا مزه ی مواد به خورد هم برود. سپس سرو کنید.

ihavetosay.typepad.com  منبع:

 

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۲۳:۵۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

کیک شکلاتی سریع و ساده Fast and easy chocolate cake

/* /*]]>*/

دسر گیاهی، ایده آل برای کودکان!

مواد لازم:

کره نرم شده

1 فنجان

شکر

 فنجان1 1/4

پودر کاکائو

 فنجان1/2 

وانیل

نصف قاشق چایخوری

تخم مرغ

2 عدد

آردی که خودش ور بیاید

2 فنجان

جوش شیرین

1 قاشق غذاخوری

آب جوش

1 فنجان و 3 قاشق غذاخوری

شکر پودر شده

1 فنجان

طرز تهیه:

فر را با حرارت 180 درجه ی سانتی گراد گرم می کنیم.

نصف فنجان از کره را با شکر می زنیم تا زمانی که کرم رنگ شود و کف کند. نصف کاکائو را اضافه می کنیم و بعد نصف وانیل را می ریزیم، خوب ترکیب می کنیم. سپس تخم مرغ ها را می ریزیم و هم می زنیم. نصف آرد به اضافه ی نصف جوش شیرین را می ریزیم و مخلوط می کنیم. نصف لیوان آب جوش را می ریزیم و هم می زنیم. دوباره بقیه ی آرد و باقی جوش شیرین و آب جوش را به تر تیب اضافه کرده و هم می زنیم. مخلوط شلی بدست می آید.

مایه را در قالبی که از قبل چرب کرده ایم می ریزیم: یک قالب گرد به قطر 20 سانتی متر ویا یک قالب مربع شکل.

کیک را به مدت 45-40 دقیقه، یا تا زمانی که پف کند و خلال دندانی که داخل آن می رود تمیز بیرون بیاید، در فر قرار  می دهیم.  سپس از فر خارج کرده می گذاریم کاملا سرد شود.

برای روی کیک، بقیه ی کره و وانیل را می زنیم. سپس تدریجا شکر پودر شده را اضافه می کنیم و می زنیم تا زمانی که کرم رنگ و پفی شود.

نصف باقیمانده ی کاکائو و 3 قاشق آب جوش را باهم می زنیم و سپس به مایه اضافه می کنیم. سپس روی کیک پخش می کنیم.

 

منبع:cuisine.com.au



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۲۳:۵۶ توسط:123 موضوع: نظرات (0)