مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

برنج چینی

بخاطر رعایت امانت باید بگم این غذا اصلش متعلق به سری اول برنامه ی آشپزی روز بوده. ولی من طی دفعاتی که پختمش، یه سری تغییرات توش دادم تا خوشمزه تر شه و به ذائقه ی ایرانی آشنا تر. به قولی، ایرانیزه ش کردم!



مواد لازم:

1 قوطی

کنسرو قارچ مزه دار شده

2 عدد

تخم مرغ

3 قاشق غذاخوری

سس سویا

1 فنجان مربعی خرد شده

جعفری

1 فنجان مربعی خرد شده

هویج

2 فنجان مربعی خرد شده

فلفل دلمه ای

1 فنجان مربعی خرد شده

نخود فرنگی پخته

2 فنجان

جوانه ماش

در صورت تمایل

پیاز یا پیازچه

3 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی

به میزان لازم

جوز هندی

به میزان لازم

زعفران

به میزان لازم

نمک و فلفل

به میزان لازم

زردچوبه

طرز تهیه:

در یک قابلمه ی گود کمی روغن می ریزیم. سپس 1 استکان آب به آن اضافه می کنیم.هویج را ریخته می گذاریم 2 دقیقه با در بسته بماند. نخود فرنگی و زرد چوبه را اضافه می کنیم و هم می زنیم و قبل از اینکه آب غذا تمام شود در قابلمه را می گذاریم.

ماهیتابه ای را روی گاز می گذاریم. تخم مرغ ها را بدون روغن درآن می ریزیم. زمانی که شروع به سفید شدن کرد، سریع هم می زنیم و از روی گاز برمی داریم.

فلفل دلمه ای و جوانه ماش را به قابلمه اضافه می کنیم. سپس قارچ هارا درسته می ریزیم. در این مر حله سویا سس ، رب گوجه فرنگی، جوز هندی، زعفران، نمک و فلفل را به مواد اضافه می کنیم. جعفری و پیازچه را می ریزیم، در قابلمه را می گذاریم تا سبزیجات کمی نرم شود.

در مرحله ی آخر تخم مرغها را خرد می کنیم و روی غذا می ریزیم و قابلمه را از روی گاز بر می داریم.

حال به تعداد نفرات برنج آبکش می کنیم.می توانیم مواد را لابلای پلو بدهیم و پلو را دم کنیم. یا اینکه برنج و مواد پلو چینی را جدا جدا در دیس بکشیم و بصورت پلو و خورشت سرو کنیم.



برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۶:۲۳:۴۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)