مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

کیک شیفون

تخم مرغ .................................  ۸ عدد

آرد........................................  ۴۰۰ گرم

شکر........................................  ۳۲۰ گرم

روغن.....................................  ۱۸۰ گرم

شیر....................................  ۱۸۰ گرم

نمک....................................... یک پنسه

وانیل....................................... یک هشتم ق چ

بکینگ پودر.............................دو ق چ سر پر

 

دوستان عزیز دقت داشته باشین که هر فری یه درجه خاص خودشو داره.مثلا من از آون استفاده میکنم و هربار فرو با ۱۵۰ درجه سانتی گراد گرم میکنم و کیک بین ۴۵ تا ۶۰ دقیقه اماده س.حالا ممکنه یه فر دیگه به ۱۶۰ درجه حرارت نیاز داشته باشه.من این کیک رو تا حالا شاید سی بار درست کردم و دفعات اول اینقدر درجه رو بالا پایین کردم که به نتیجه رسیدم.پیشنهاد میکنم واسه بار اول ۱۵۰ درجه بزارید و قبل از نیم ساعت به هیچ عنوان در فرو باز نکنین.بعدش با یه سیخ چوبی تو کیک فرو ببرین اگه چیزی بهش نچسبید یعنی پخته.زمانش هم معمولا بین ۴۵ تا ۷۰ دقیقه هستش.دیگه باید تمرین کنین تا قلقش دستتون بیاد.توصیه میکنم به هیچ عنوان این کیک رو از دست ندین چون واقعا پفش عالیه و مزش هم بی نهایت خوشمزه س.

 

طرز تهیه:

آرد+نمک+بکینگ پودر.......................سه بار الک شود

زرده وسفیه جدا شود

سفیده به همراه نوک ق چ تارتار پفکی شود سپس نصف شکر کم کم به ان اضاف شود

زره+وانیل+باقیمانده شکر...............زده شود تا کرم رنگ و کشدار شود

شیر و مخلوط ارد به تناوب به خورد زرده رود(یک شیر به زرده بزنین و با همزن هم بزنین و بعد یکم ارد و بعد باز شیر و باز ارد........تا شیر و مخلوط ارد تموم شن)

روغن مایع سریع به خورد خمیر داده شود

همزن خاموش و سفیده با لیسک به خورد خمیر داده شود

 

 

و اینا هم مواردی هستن که من خودم رعایت میکنم وهمیشه کیکم خیلی عالیه:

۱-قبل از هرچیز ارد رو الک کنین و بزارین کنار.

۲-قالب رو آماده کنین.دیواره ی قالب نباید چرب بشه فقط کف قالب چرب شه و کاغذ روغنی انداخته شود.

۳-واسه مخلوط کردن سفیده با مواد اول به مقدار از سفیده رو اضافه کنین و خیلی اروم مخلوط کنین بعد بقیه رو مخلوط کنین.حرکت لیسک باید مثه هشت انگلیسی باشه و فقط مواد مخلوط بشن تا پفشون نخوابه.

۴-فر رو از قبل گرم کنین اما نه خیلی داغ.

۵-واسه جدا کردن سفیده و زرده دوتا کاسه بزارین روبروتون که بهتره یکیش استیل باشه.سفیده ها رو تو کاسه استیل و زرده ها رو تو کاسه ی دیگر بریز.ذره ای از زرده نباید وارد سفیده شه اگه شد با پوسته ی خود تخم مرغ اونو جدا کنین.سفیده رو باید به حدی بزنین که وقتی ظرف رو وارونه کردین ازش نریزه .یعنی وقتی همزن خاموش را از مواد بیرون کشیدین سفیده مثه یه قله ایستاده بالا کشیده بشه. به این حالت میگن قله ی ایستاده.اگه نوک قله خمیده بود یعنی هنوز باید بزنین.زرده رو هم فقط تا حدی بزنین که کرم و کشدار بشه.بیشتر نزنین.

۶-وقتی مواد رو تو قالب ریختین قالب رو یه بار اروم به کابینت بکوبین تا حبابای روی سطحش بترکه.

۷-اگه تارتار نداشتین اصلا موردی نداره.سفیده که فرم گرفته نصف شکرو بهش اضافه کنین و بزارین تو یخچال ولییییییییییی از این مرحله به بعدشو باید سریعتر انجام بدین

 

                                                                                                 موفق باشین

 



برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۰۴:۵۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)