کیک شکلاتی
کیک شکلاتی
مواد لازم برای یک عدد قالب گرد به قطر 25 و ارتفاع 7 و نیم ( قالب کمربندی سایز 2 )
آرد 350 گرم + بیکینگ پودر 2 و نیم قاشق چای خوری تقریباً سرپر + نمک یک پنسه-- اینها با هم سه بار الک شوند
قالب اسپری روغن شود. فر روی 180
160 گرم مارگارین در دمای آشپزخانه + 330 گرم شکر --- خوب هم زده شود + دانه دانه سه عدد تخم مرغ + وانیل + سه قاشق غذاخوری سر پر پودر کاکائو و یک قاشق غذاخوری پودر قهوه---- کاملاً با هم زده شوند تا به صورت کرم در آید.
همزن خاموش مخلوط آرد و 280 میلی لیتر شیر به تناوب به مخلوط اضافه شده، با لیسک به خورد خمیر برود.
مخلوط داخل قالب --- رویش صاف شود و به مدت یک ساعت کامل بپزد. کیک حساس است ، تقریباً.
وقتی کیک سرد شد، دو لایه شود و با
eau de vie مرطوب گردد. مابین لایه ها مارمالاد زردآلو یا پرتقال یا آلبالو--- دیواره و رویه ی کیک --- گاناش با اسانس نعنا و تزیین دلخواه مثلاً ترافل شکلاتی.دمای مخصوص کیک بین ۱۶۰ تا ۱۸۰ درجه
موفق باشید.
برچسب: ،