مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

باقلوای شیر

مواد لازم:
آرد 500 گرم
نمک 1 قاشق سوپخوری
آب 1 پیمانه (250 میلی یتر)
تخم مرغ 4 عدد
آب لیموی تازه 1 قاشق سوپخوری
آرد ذرت حدود 400 گرم
کره 250 گرم برای مالیدن روی خمیر
بادام پرک شده 300 گرم
مواد لازم برای تهیة شیره:
شیر 2 پیمانه
شکر 60 گرم
پسته مقداری برای تزیین
طرز تهیه:
آرد را روی میز الک کنید و در مرکز آن یک گودی ایجاد کنید. نمک و یک پیمانه آب (250 میلی لیتر) را همراه 4 عدد تخم مرغ و آب لیموی تازه به آرد اضافه کنید و تمام مواد را مخلوط کنید تا خمیر صاف، نرم و یکدستی به دست آید. سپس خمیر را به شکل توپ درآورید و رویش را با دستمال بپوشانید تا 10 دقیقه استراحت کند. سپس خمیر را لوله کرده و به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید. هر کدام از قسمت ها را جداگانه ورز دهید. روی میز را کاملاً با آرد ذرت بپوشانید و هر کدام از قسمت های خمیر را به قطر 20 سانتیمتر باز کنید. خمیرها را کاملاً به آرد ذرت آغشته کنید و دوباره با یک دستمال برای 5 دقیقه روی آن را بپوشانید. سپس خمیرها را 4 تا 4 تا روی هم قرار دهید و با وردنه باز کنید. هر کدام را جداگانه بکشید تا به صورت یک لواش کاملاً نازک درآید. یک عدد سینی 25 در 35 سانتیمتری را با250 گرم کره آب شده چرب کنید. یک لایه از خمیر کف سینی پهن کنید. روی خمیر را کاملاً کره بمالید. سه لایة دیگر خمیر را روی آن قرار دهید (روی همة لایه ها کره بمالید). سپس روی لایة چهارم را کره مالیده و بادام پرک شده را روی آن بپاشید. چهار لایه دیگر خمیر را به همین ترتیب روی بادام قرار دهید و روی هر لایه را نیز کره بمالید. بعد از قرار دادن آخرین لایه، خمیر را به صورت چهارگوش برش بزنید و باقیمانده کره آب شدة را روی خمیر بریزید. سینی را داخل فری با دمای 180 درجة سانتیگراد 40 دقیقه قرار دهید. بعد از پخت، سینی را از فر خارج کنید و شیره آماده را روی آن بریزید.
طرز تهیه شیره:
شیر و شکر را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر کاملاً حل شود. سپس مخلوط را از روی حرارت برداید و روی باقلوای آماده بریزید. سپس پسته را روی آن بپاشید.
توسط: گلریز کاوه



برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۰۴:۵۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)