کوکی
کره ------------ ۱۰۰ گرم
عسل------------ ۶۰ میلی لیتر یا ۴/۱ پیمانه
جو پرک فوری--- ۲۰۰ گرم
شکر خام------- ۱۱۰ گرم
آرد-------------- ۳۰ گرم
مواد لازم کرم شکلاتی(گاناش)
شکلات سیاه:۱۵۰ گرم
خامه:۶۰ میلی لیتر
زمان اماده سازی:۲۰ دقیقه
زمان پخت:۱۵ دقیقه
تعداد سرو:۲۰ عدد
طرز تهیه:
کره و عسل را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا کره ذوب شود.باقیمانده مواد را داخل کره و عسل ذوب شده ریخته و خوب مخلوط کنید.از مواد به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته گرد کنید و داخل سینی قرار دهید.کمی روی ان فشار اورید تا مسطح شود.تمام مواد را به همین ترتیب اماده کرده و به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر متوسط ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزید.
شیرینی ها را به صورت گرم از سینی جدا کرده و روی پنجره سیمی خنک کنید.لایه زیرین نیمی از شیرینی ها را با کرم پوشش داده ۲ تا ۲ تا به هم بچسبانید.
طرز تهیه کرم:
شکلات و خامه را مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا شکلات ذوب شود و کرم یکدست شود.
این کوکی بدون کرم قابلیت ماندگاری طولانی دارد.
===========================================================
کوکیز شکلات چیپسی
دوستان این کوکی از دستورات خوب خانم گلریز کاوه هستش که من خیلی بهش علاقه دارم.مزه ش خیلی عالیه.امیدوارم تهیه کنین و خوشتون بیاد
مواد لازم:
کره ۱۲۵ گرم
شکر سفید ۱۴۰ گرم
شکر قهوه ای ۱۴۰ گرم
وانیل ۴/۱ ق چ
جوش شیرین یک ق چ
آرد ۳۱۰ گرم
شکلات چیپسی ۳۰۰ گرم
تخم مرغ کمی زده شده ۲ عدد
زمان اماده سازی:۱۵ دقیقه
زمان پخت:۱۲-۱۵ دقیقه
تعداد سرو:۴۵ عدد
طرز تهیه:
کره+شکر+وانیل را خوب بزنید تا حالت کرمی پیدا کند
تخم مرغ را به تدریج اضافه کرده بعد از هربار اضافه کردن خوب بزنید
جوش شیرین+آرد+شکلات چیپسی را با هم مخلوط کرده وبه مواد فوق اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
و در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵-۱۲ دقیقه بپزید
برچسب: ،