برنج دانمارکی Danish Rice Recipe
/*
/*]]>*/
برچسب: ،
بدون توضیح، برنج به روش کشوری دیگر!
مواد لازم:
شیر
2 فنجان
آب
2 فنجان
کره
60 گرم
شکر
نصف فنجان
نمک
1 قاشق غذاخوری
برنج نیم پز
4 فنجان
طرز تهیه:
تمام مواد بجز برنج را در قابلمه ی بزرگی باهم مخلوط کنید، سپس آن را روی حرارت ملایم جوش آورید. برنج را بریزید و بگذارید تا 2-3 دقیقه بدون در بجوشد ، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید 5 دقیقه با در بسته بماند. در ظرف را یردارید و مواد را هم بزنید، برنج باید نرم شده باشد، اگر سفت بود کمی شیر به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید.
منبع: recipes.lovetoknow.com
برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید: