سینه ی مرغ با سس عسل فلفلی Boneless Chicken Breast with Spicy Honey Glaze
عسل و پرتقال برای چسبندگی سس بکار رفته اند. سیر و فلفل برای افزودن طعم تند به سس بکار رفته و همچنین در تضاد با طعم شیرین عسل هستند. طرز تهیه ی این خوراک بسیار ساده است و فقط به یک ماهیتابه و 10 دقیقه وقت نیاز دارد.
سرو این غذا با پوره ی سیب زمینی عالی است و می توان در کنار آن از سبزیجاتی مثل بروکلی و هویج استفاده کرد. یا می توان آن را با برنج سرو کرد و در کنارش از لوبیا سبز آبپز استفاده کرد.
مواد لازم:
عسل
1/4 فنجان
آب پرتقال
2 قاشق غذاخوری
رنده ی پوست پرتقال تازه
1 قاشق چایخوری
سیر له شده
1 حبه
نمک
1/2 قاشق چایخوری
فلفل قرمز
1/8 قاشق چایخوری
مرغ
6 نصف سینه ی بدون استخوان
کره گیاهی
1 قاشق غذاخوری
روغن
1/2 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده و جعفری خرد شده
برای تزئین
مخصوص 6 نفر
طرز تهیه:
در ظرف کوچکی عسل را با آب پرتقال، رنده ی پوست پرتقال، سیر، نمک و فلفل مخلوط کنید.
مرغ را با آب سرد بشویید و خشک کنید، سپس با کمی نمک مزه دار کنید. در ماهیتابه ی نچسب بزرگی کره و روغن را روی حرارت بالا گرم کنید. سینه ها ی مرغ را در ماهیتابه بچینید تا یک طرفش خشک و برشته شود: 4 دقیقه. سپس آنها را برگردانید تا مرغ کاملا پخته شود:4 دقیقه.
سس عسل را روی تکه های مرغ بریزید و آنها را بچرخانید تا در حین غلیظ شدن سس، به آن آغشته شوند:2 دقیقه. سپس آن ها را در ظرف بکشید و با قاشق سس را روی آنها بریزید.
جعفری و پیاز را روی مرغ بپاشید.
منبع: bonelesschickenrecipe.com
برچسب: ،