مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

سینه ی مرغ با سس عسل فلفلی Boneless Chicken Breast with Spicy Honey Glaze

/* /*]]>*//* /*]]>*/

عسل و پرتقال برای چسبندگی سس بکار رفته اند. سیر و فلفل برای افزودن طعم تند به سس بکار رفته و همچنین در تضاد با طعم شیرین عسل هستند. طرز تهیه ی این خوراک بسیار ساده است و فقط به یک ماهیتابه و 10 دقیقه وقت نیاز دارد.

سرو این غذا با پوره ی سیب زمینی عالی است و می توان در کنار آن از سبزیجاتی مثل بروکلی و هویج استفاده کرد. یا می توان آن را با برنج سرو کرد و در کنارش از لوبیا سبز آبپز استفاده کرد.

مواد لازم:

عسل

1/4 فنجان

آب پرتقال

2 قاشق غذاخوری

رنده ی پوست پرتقال تازه

1 قاشق چایخوری

سیر له شده

1 حبه

نمک

1/2 قاشق چایخوری

فلفل قرمز

1/8 قاشق چایخوری

مرغ

6 نصف سینه ی بدون استخوان

کره گیاهی

1 قاشق غذاخوری

روغن

1/2 قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده و جعفری خرد شده

برای تزئین

 

مخصوص 6 نفر

طرز تهیه:

در ظرف کوچکی عسل را با آب پرتقال، رنده ی پوست پرتقال، سیر، نمک و فلفل مخلوط کنید.

مرغ را با آب سرد بشویید و خشک کنید، سپس با کمی نمک مزه دار کنید. در ماهیتابه ی نچسب بزرگی کره و روغن را روی حرارت بالا گرم کنید. سینه ها ی مرغ را در ماهیتابه بچینید تا یک طرفش خشک و برشته شود: 4 دقیقه. سپس آنها را برگردانید تا مرغ کاملا پخته شود:4 دقیقه. 

سس عسل را روی تکه های مرغ بریزید و آنها را بچرخانید تا در حین غلیظ شدن سس، به آن آغشته شوند:2  دقیقه. سپس آن ها را در ظرف بکشید و با قاشق سس را روی آنها بریزید.

جعفری و پیاز را روی مرغ بپاشید.

منبع: bonelesschickenrecipe.com



برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۱۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)