مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

کیک اسفنجی با روکش خامه


همونطور که از اسمش پیداست،بافت نرم و اسفجی داره و به خوبی طعم و بافتش با خامه مچ میشه و در بین انواع کیکها مناسبترین گزینه برای تولد و دیگر جشنهاست

نکته دیگه اینکه در بین انواع کیکها ،این کیک از همه حساس تره و نیازمند دقت و حوصله بیشتریه،یعنی باید نکاتشو مو به مو انجام بدید و از کم و زیاد کردن اندازه ها بدون در نظر گرفتن نسبت دقیق خود داری کنید

***

مواد لازم برای 10 نفر

تخم مرغ..............6 عدد

آرد سفید ................. 150 گرم(یک و نیم پیمانه پلوپز)

 شکر ...................150 گرم(یک پیمانه پلوپز)

بکین پودر ...................1/5 قاشق چای خوری

آب داغ ...........................4 قاشق غذا خوری

وانیل................................1/2 قاشق چای خوری

طرز تهیه:

ابتدا سفیده و زرده رو از هم جدا کنید

سفیده رو با نیمی از شکر میزنیم تا تبدیل به کف شود و جای هم زن روی کفها بماند

زرده را با نیم دیگر شکر و وانیل آنقدر هم میزنیم تا کرم رنگ شود،سپس کمکم 4 قاشق آب داغ را اضافه میکنیم و باز کمی هم میزنیم

بعد سفیده را آهسته به زرده اضافه میکنیم،همزن را کنار میگذاریم و به صورت دورانی و به یک طرف با هم مخلوط میکنیم(استفاده از همزن بعد از این مرحله پف کیک را از بین میبرد)

بعد آرد و بکین پودر با با هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم

آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه میکنیم و آهسته مخلوط میکنیم

داخل قالب کاغذ روغنی می اندازیم

(اگر قالب گرد باشد،قطر 23 سانتی و اگر مستطیل باشد سایز 20در 30 مناسب این مقدار مواد است)

مواد را داخل قالب میریزیم و در فری که از قبل با درجه 180 سانتی گراد گرم شده قرار میدهیم

زمان پخت40-50 دقیقه

نکته: اول اینکه هرگـــــــــــــز گول شیطون رو نخورید و تا پایان زمان پخت در فر رو باز نکنید

دوم اینکه،زمان پخت با فرهای مختلف به علت تفاوت دما با هم فرق میکنند،بنابراین همیشه زمان پخت هر دستوری را با اختلاف 10 دقیقه کمتر و یا بیشتر در نظر داشته باشید

سوم،  اگه دوست داشتید کیک دو رنگ داشته باشید،میتونید مقداری از مواد رو با یک قاشق  کاکائو مخلوط کنید و بصورت نا منظم رویه بقیه مواد سفید داخل قالب بریزید

***

تزئین کیک و خامه کشی

وقتی کیک سرد شد از ارتفاع اونو به سه قسمت مساوی برش بزنید

برش اول جلو دستتون بزارید

روش کمی شربت  و یا آب کمپوت و یا آب میوه بریزید(برای اینکه کیک خیلی خشک نباشد)

بعد مقداری خامه فرم گرفته روش بریزید و همه جای سطح کیک رو پوشش بدید

بعد مقداری موز ورقه شده، و گردوی خورد شده روی خامه ها بریزید(میتونید هر کمپوت و یا مغزی که دوست دارید رو جایگزین کنید)

بعد لایه دوم کیک رو روی این سطح قرار بدید و دوباره همون کارهای مرحله اول رو انجام بدید و بعد آخرین لایه رو بزارید،اینجا کمی کیک رو با دست فشار بدید تا مواد منسجمتر بشه و موقع برش خورد کیک لایه ها از هم جدا نشه

حالا کمی خامه روی سطح و اطراف کیک بکشید و بزارید تو یخچال 2-3 ساعتی بمونه و خودشو بگیره(به این مرحله آستر کشی خامه میگند)

بعد از چند ساعت کیک رو بیرون بیارید و دوباره با خامه پوشش بدید و همه جاشو صاف و مرتب کنید که کیک از زیره خامه پیدا نباشه

حالا میتونید طبق سلیقه و دلخواهتون اونو تزئین کنید

***

کیکی که عکسشو پایین صفحه میبینید،بعد از خامه کشی اطرافشو مخلوط بادام و گردو و شکلات خورد شده زدم

روی کیک رو با برش های میوه تزنین کردم و بعد ژله نیم بند ریختم و گذاشتم تا خودشو بگیره

برای جلوگیری از سرازیر شدن ژله ،اطراف کیک رو با فویل و یا طلق یه دیواره کوتاه بزنید و بعد از چند ساعت که تو یخچال خودشو گرفت آهسته از کیک جدا کنید

تا یادم نرفته بگم،همیشه کیک رو روز قبل از سرو درست کنید،چرا که طعمش و بافتش بعد از یک روز  که تو یخچال می مونه، خیلی بهتر و مطبوعتر از روز اوله

نوش جان










برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۰۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)