مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه .

مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه

ترشي كول آيد هندي

عناصر
  • ▢1 نيزه ترشي شويد شيشه 32 اونس
  • ▢ 1 بسته كول به هر عطر و طعم كمك مي كند
  • /3/4 فنجان شكر

دستورالعمل ها


در يك كاسه بزرگ آب ترشي خود را از شيشه تخليه كنيد.
كمك كول و شكر را به آب ترشي اضافه كرده و با هم مخلوط كنيد تا حل شود.
دوباره با ترشي داخل شيشه بريزيد ، ممكن است كمي آب باقي مانده باشد.
بالا را مهر و موم كنيد و تكان دهيد.
5-7 روز در يخچال قرار دهيد و يك بار در روز تكان دهيد.
يادداشت
ما براي اين ترشي ها از كمك گيلاس كول استفاده كرديم.
تغذيه


كالري: 588 كيلو كالري | كربوهيدرات ها: 152 گرم | پروتئين: 1 گرم | چربي: 1 گرم | چربي اشباع شده: 1 گرم | سديم: 570 ميلي گرم | پتاسيم: 60 ميلي گرم | فيبر: 1 گرم | شكر: 151 گرم | ويتامين A: 120IU | كلسيم: 27 ميلي گرم | آهن: 0.2 ميلي گرم
وقتي عنوان كردم كه قصد دارم اينها را براي خانواده و دوستانم درست كنم ، نظرات متفاوتي دريافت كردم. بچه هاي من كاملا عاشق ترشيجات و Kool Aid هستند ، بنابراين آنها از اينكه آنها را امتحان مي كردند بسيار هيجان زده بودند!

اگر مي خواهيد براي اين عطر و طعم مقايسه كنيد ... اگر واقعاً هر نوع مقايسه اي وجود دارد ، بايد يك ترشي شيرين باشد. من يك مكنده بزرگ براي لذت شيريني ترشي هستم و شيريني اين ترشي هاي Kool Aid واقعا با آن يكي ميخ را به سر مي كوبند!

ترشي كول كمك


بنابراين نيازي به گفتن نيست كه اينها حافظ ما هستند. آنها ميان وعده اي سرگرم كننده و ديوانه وار هستند كه مي توانيد آن را نيش بزنيد ، در مكان هاي مجالس شلاق بزنيد تا به برخي از مهمانان نشان دهيد يا فقط در آنجا باشيد زيرا قبلاً آنها را دوست داريد. مطمئناً يك دستورالعمل آسان.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۵:۰۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشي IPA و ترشي فلفل دلمه اي

ترشي IPA و ترشي فلفل دلمه اي


عناصر
  • 12 اونس آبجو IPA
  • 1 فنجان سركه سيب
  • 1 قند قند
  • نمك 2 Tbs
  • 1 Tbs دانه هاي فلفل سياه
  • 5 تا 10 شاخه شويد تازه
  • ½ فنجان يخ خرد شده
  • خيار ترشي 1 پوند (كربي يا پارسي) ، قطعه قطعه شده
  • 1 پوند فلفل كوچك رنگين كماني شيرين

دستورالعمل ها


در قابلمه روي حرارت زياد آبجو ، سركه ، شكر ، نمك و ذرت هاي فلفل را اضافه كنيد. بگذاريد تا آرام بجوشد و هم بزنيد تا شكر و نمك حل شود و از روي حرارت برداشته شود.
يخ را بهم بزنيد. اجازه دهيد آب نمك تا دماي اتاق بماند.
خيارها را به ظرف محكم هوا اضافه كنيد ، چند شاخه شويد اضافه كنيد.
فلفل هاي رنگين كمان را به يك ظرف جداگانه اضافه كنيد ، چند شاخه شويد اضافه كنيد.
آب نمك خنك شده را روي خيارها و فلفل ها بريزيد ، مطمئن شويد همه سبزيجات غرق شده اند.
قبل از سرو حداقل 24 ساعت خنك شويد. براي نگهداري در قفسه سرد يا قابل نگهداري مناسب باشيد.

در قابلمه روي حرارت زياد آبجو ، سركه ، شكر ، نمك و ذرت هاي فلفل را اضافه كنيد. بگذاريد تا آرام بجوشد و هم بزنيد تا شكر و نمك حل شود و از روي حرارت برداشته شود.


يخ را بهم بزنيد.

اجازه دهيد آب نمك تا دماي اتاق بماند.
خيارها را به ظرف محكم هوا اضافه كنيد ، چند شاخه شويد اضافه كنيد.
فلفل هاي رنگين كمان را به يك ظرف جداگانه اضافه كنيد ، چند شاخه شويد اضافه كنيد.
آب نمك خنك شده را روي خيارها و فلفل ها بريزيد ، مطمئن شويد همه سبزيجات غرق شده اند.
قبل از سرو حداقل 24 ساعت خنك شويد. براي نگهداري قفسه سرد يا قابل نگهداري مناسب باشيد.
پيشخدمت ، يك زن مسن با لهجه ضخيم بروكلين و موهاي بلوند سرخ شده سفيد كننده ، هيچ مقاومت من را نداشت ، "اينها بهترين ها در شهر هستند ، غذا بخور"

بنابراين من اين كار را كردم ، من مردم را دوست دارم و نمي خواستم او از من عصباني شود. شگفت زده شدم. هيچ چيز مانند من تا كنون نداشته ام. ترد ، كمي شيرين ، كمي گياهي و بسيار خوشمزه كه كل بشقاب را خوردم. اين يك مكاشفه بود. مانند فهميدن اينكه من از غذاهاي چيني متنفر نيستم ، من فقط از لا چوي در قوطي متنفرم يا اينكه واقعاً نارگيل را دوست دارم و از ميله هاي بادام جوي متنفرم.

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۵:۰۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشي يخچال جين و تونيك

 

  • 5-7 عدد خيار كوچك ايراني يا ترشي
  • 1 قاشق غذاخوري توت ارس
  • 3/4 فنجان جين
  • 3/4 فنجان آب مقوي
  • آب 1 آهك
  • 2 قاشق غذاخوري آب گل آهك گل رز

دستورالعمل ها


نوك ساقه را از خيار بشوييد و اصلاح كنيد. آنها را از طول به نصف برش دهيد و سپس دوباره به نصف بريزيد. آنها را به طول شيشه خود كوتاه كنيد. شما مي خواهيد كه نيزه ها در شيشه قرار بگيرند و در نهايت پس از اتمام كار كاملاً در مايع غوطه ور شوند.
جين ، آب مقوي ، آب آهك تازه و گل رز را مخلوط كنيد.
توت ارس را كمي له كنيد تا طعم آن آزاد شود. نيزه هاي ترشي را درون يك ظرف شيشه اي تميز قرار دهيد. شيشه را پر كنيد اما آنها را خيلي محكم بسته بندي نكنيد.
توت ارس ، و سپس مخلوط مايع را اضافه كنيد. اگر نيزه ها كاملاً غوطه ور نيستند ، با آب مقوي بيشتري آن را اضافه كنيد.
شيشه را محكم ببنديد و در يخچال قرار دهيد. بگذاريد خيار ترشي به مدت 2 روز قبل از غذا بخورد.

ترشي ها حداقل يك ماه در يخچال نگهداري مي شوند.
براي اين دستورالعمل بايد انواع توت درخت عرعر را انتخاب كنيد. مي توانيد آنها را در فروشگاه هاي مواد غذايي بهتر يا به صورت آنلاين پيدا كنيد. توت درخت عرعر در واقع توت نيست ، بلكه مخروطي كوچك از درخت ارس است.

آنها نوعي عطر و طعم كاج ، مركبات ، تيز دارند و گرچه ما در ايالات متحده زياد از آنها استفاده نمي كنيم ، اما در اروپا از آنها به عنوان ادويه استفاده مي شود. بسياري از ما آنها را به عنوان عطر و طعم اصلي در جين مي شناسيم. من عطر و طعم و عطر را دوست دارم و اين يك تركيب عالي با ترشيجات است.


 مواد لازم براي ترشي يخچال جين و مقوي


من و شوهرم در طول يك هفته اينها را تست كرديم و كاملاً به آنها علاقه داشتيم! من آنها را در كنار همبرگر كبابي ، هات داگ يا ساندويچ ، با يا بدون كوكتل همراه تصور مي كنم. خوب است كه جمع آوري آنها بسيار آسان باشد ، زيرا من مي توانم چند دسته ديگر را در آينده ببينم!

اگر مثل ما ترشي دوست داريد ، بايد سالاد سيب زميني ترشي من را امتحان كنيد ، اين يك موفقيت بزرگ براي همه است! و هنگامي كه آن را زير كمربند خود قرار داديد ، به Dill Pickle و Brat Soup من تعلق دارد!

 

  • 5-7 عدد خيار كوچك ايراني يا ترشي
  • 1 قاشق غذاخوري توت ارس
  • 3/4 فنجان جين
  • 3/4 فنجان آب مقوي
  • آب 1 آهك
  • 2 قاشق غذاخوري آب گل آهك گل رز

 

دستورالعمل ها


نوك ساقه را از خيار بشوييد و اصلاح كنيد. آنها را از طول به نصف برش دهيد و سپس دوباره به نصف بريزيد. آنها را به طول شيشه خود كوتاه كنيد. شما مي خواهيد كه نيزه ها در شيشه قرار بگيرند و در نهايت پس از اتمام كار كاملاً در مايع غوطه ور شوند.
جين ، آب مقوي ، آب آهك تازه و گل رز را مخلوط كنيد.
توت ارس را كمي له كنيد تا طعم آن آزاد شود. نيزه هاي ترشي را درون يك ظرف شيشه اي تميز قرار دهيد. شيشه را پر كنيد اما آنها را خيلي محكم بسته بندي نكنيد.
توت ارس ، و سپس مخلوط مايع را اضافه كنيد. اگر نيزه ها كاملاً غوطه ور نيستند ، با آب مقوي بيشتري آن را اضافه كنيد.
شيشه را محكم ببنديد و در يخچال قرار دهيد. بگذاريد خيار ترشي به مدت 2 روز قبل از غذا بخورد.

ترشي ها حداقل يك ماه در يخچال نگهداري مي شوند.
اطلاعات تغذيه اي دستور العمل هاي موجود در اين سايت به عنوان حسن نيت ارائه مي شود و اگرچه theviewfromgreatisland.com سعي در ارائه اطلاعات دقيق غذايي دارد ، اما اين ارقام فقط تخمين زده مي شود.


آشپزخانه مكان خوشبختي من است كه در آن با مواد خارق العاده اي كه جسم و روح را تغذيه مي كنند بازي مي كنم. ماموريت من؟ تا شما را در مورد غذاي خوب اخراج كنند. دستور العمل هاي من هرگز گيج كننده و هميشه هيجان انگيز هستند ... تعداد 2،000 مورد در وبلاگ وجود دارد!

   



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۵:۰۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشي ترب كوهي ، ترشي كوچك كربي

در ترشي درست كردن ترشي؟ آيا اين حتي منطقي است؟ اين ترشي هاي ترب كوهي بسيار آسان تهيه مي شوند ، اما با كمي ادويه ، مواد غذايي به دست خواهند آمد!


عناصر
  
16 ترشي كوچك كربي شسته ، خشك و با انتهاي آن اصلاح و به نيزه بريده مي شود
  • 1/2 فنجان شكر
  • 2 فنجان آب
  • 1 فنجان سركه سيب مي توانيد از سركه سفيد نيز استفاده كنيد
  • 2 قاشق غذاخوري نمك ترشي
  • 2 حبه سير خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوري ترب كوهي تازه در دستگاه غذاساز با كمي آب (يا 1 قاشق غذاخوري ترب كوهي آماده)
  • 1 قاشق غذاخوري ادويه جات ترشي جات

دستورالعمل ها


 
شيشه هاي سنگ تراشي خود را بشوييد (به 3-4 مورد نياز داريد).

(اگر در حال كنسرو هستيد ، بايد عقيم شويد.)


شكر ، آب ، سركه و نمك را در قابلمه سس روي حرارت زياد بجوشانيد. در همين حال ، سير ، ترب كوهي ، و ادويه جات ترشي جات را به طور يكنواخت در كوزه ها اضافه كنيد. خيارشورها را محكم درون شيشه ها قرار دهيد.

آب نمك در حال جوش را بگذاريد ، اطمينان حاصل كنيد كه هيچ حباب هوا وجود ندارد ، درب هاي آن را محكم پيچ كنيد ، خنك كنيد و در يخچال قرار دهيد. (در اين مرحله مي توانيد خيار شور را نيز بجوشانيد و آن را حفظ كنيد.)

2 روز صبر كنيد تا ترشي هاي اصلي قرار گيرند. بخور ترشي چند هفته طول مي كشد.
عزيزان اين آخر هفته ديوانه كننده بود. از خودت برايم بگو! در اينجا نحوه گذراندن تعطيلات آخر هفته من به طور معمول است.

جمعه ها در آنجا مي مانم زيرا از هفته خسته شده ام و برنامه هاي لنگ و محبوب TLC در حال اجرا هستند.

معمولاً شراب وجود دارد. شنبه من زود بيدار مي شوم (بخوانيد: 9 صبح. بچه ندارم. متاسفم) ، براي شما همه چيز را در وبلاگ يا براي من براي سرگرمي ها طبخ كنيد ، كار كنم ، در آنجا يك مهماني يا دو مهماني برگزار كنم ، گاهي اوقات من يك فرد تماس گيرنده آقا را فريب دهيد تا من را به يك رستوران زيبا برساند ، و سپس يكشنبه فونداي. ميموزا يا ماري خونين سخت ترين تصميمي است كه كسي بايد در يكشنبه بگيرد.
اما اين آخر هفته در سطح ديگري بود. كشيدن Queen Bar Crawl (كلاه گيس!) ، The Victory Club Polo Match (اسب و كلاه!) و پس از آن جشنواره آستين غذا + شراب (غذا! و شراب.) اگر بگوييم تغييرات لباس بيشتر از كنسرت كيتي پري است ، كم بيان كردن من اواخر اين هفته عكس ها را به اشتراك مي گذارم!

من تعجب آور نيستم كه آنقدر خسته هستم (او با قهوه دوم در دست مي گويد.) اما مغز من با سرعت كمي كندتر از حد طبيعي كار مي كند. بنابراين من براي شما ترشي مي آورم.

اما نه فقط هر ترشي.


همانطور كه گفتم ، ساخت آنها بسيار آسان است. من از خيارهاي كربي يا همان خيارهاي ترشي استفاده كردم زيرا اينها خيارهاي كلاسيكي هستند كه در تهيه ترشي استفاده مي شود! اطمينان حاصل كنيد كه خيارهاي سفت را براي توليد ، ترشي و ترشي سفت آغاز مي كنيد. هيچ كس ترشي لنگي نمي خواهد.

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۵:۰۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

دستور تهيه ترشي ساندويچ خيار شيرين آسان

 

  • زمان دقيق
  • 3 ساعت و 40 دقيقه
  • زمان پخت
  • 10 دقيقه
  • كل زمان
  • 3 ساعت و 50 دقيقه

عناصر
  •  
  • خيارهاي 2 پوندي كه به برشهاي 1/4 اينچ بريده مي شوند
  • نمك كنسرو 1/2 فنجان
  • 1 فنجان شكر قهوه اي
  • 3 چهارم آب ، تقسيم شده است
  • 1 فنجان شكر سفيد
  • 1/2 قاشق چايخوري دانه كرفس
  • 5 فنجان سركه ، تقسيم شده
  • 1/2 قاشق چايخوري دانه خردل
  • 1/2 قاشق چايخوري زردچوبه

 

دستورالعمل ها

 

  • برش هاي خيار را در ظرف تميز ترشي قرار دهيد.
  • نمك را روي خيار بپاشيد. 2 ليتر آب اضافه كنيد بگذاريد 2-3 ساعت بماند.
  • زه كشي. كاملاً آبكشي و تخليه كنيد. مايع را دور بريزيد.
  • 3 فنجان سركه و 3 فنجان آب را تركيب كنيد. جوش بياوريد.
  • خيار را اضافه كنيد ، بپزيد. خيار نبايد نرم شود.
  • خوب تخليه كنيد دور ريختن مايع
  • 2 فنجان سركه و 1 فنجان آب را با مواد باقيمانده تركيب كنيد. 10 دقيقه دم بكشيد.
  • خيارهاي آبكش شده را اضافه كنيد. جوش بياوريد.
  • ترشي گرم و مايع را درون شيشه هاي داغ بسته بندي كنيد و فضاي سر 1/4 اينچ را بگذاريد.
  • حباب هاي هوا را برداريد. درپوش هاي 2 تكه را تنظيم كنيد.
  • 10 دقيقه در ظرف آب جوش پردازش كنيد.
  • عملكرد 3 پين.

همه افراد نوع ترشي مورد علاقه خود را دارند اما اين ترشي هاي شيرين را تقريباً همه دوست دارند. مطمئناً براي تهيه اين ترشي ساندويچ لازم نيست باغچه داشته باشيد.

مي توانيد خيار را در بازار كشاورزان محلي خود برداشت كنيد. ما هفته اي يك بار براي بازديد از محصولات تازه باغ ، از خانه خود ديدن مي كنيم.

اين يك دستورالعمل ترشي شيرين آسان است كه بايد امتحان كنيد. براي تهيه ترشي هاي خود با لبه موج دار خنك مانند آنچه كه روي ترشي هاي فروشگاهي مي بينيد ، واقعاً به اين هلي كوپتر نياز داريد.

من واقعاً فكر مي كنم ترشي را تردتر مي كند.

سطل هاي توليد تازه در بازار كشاورز

 


آيا مي توانيد از خيارهاي معمولي براي انتخاب استفاده كنيد؟


قطعاً مي توانيد از هر نوع خياري كه در دست داريد براي اين دستور العمل ترشي ساندويچ خيار شيرين استفاده كنيد. من از هرچه در باغ دارم يا در بازار كشاورزان محلي خود پيدا مي كنم استفاده مي كنم. اگر خيلي بزرگ باشد ، من آن را كوچكتر مي كنم.

اگر دانه وجود دارد ، آنها را برداشته و ترشي نان و كره درست مي كنم. اما ، اگر مي خواهيد در ظرف ترشي شما جا بيفتند ، يك نوع كوچك انتخاب كنيد يا آنها را در جواني انتخاب كنيد.

در غير اين صورت آنها را به صورت ورقه اي برش داده و از اين طريق ترشي درست كنيد. آنها طعم خوشمزه و خوشمزه اي دارند.

ترجيح من اين است كه از آنها در جواني استفاده كنم ، اما من قطعاً از ترشي هاي بزرگتر استفاده كردم كه اين فقط چيزي است كه من داشته ام.

خيارهايي كه روي انگور رشد مي كنند

 

بهترين خيارها براي انتخاب ساندويچ


نمي دانيد چگونه خيار را براي ترشي انتخاب كنيد؟ خيلي چيزها به نوع ترشي كه درست مي كنيد بستگي دارد.

اگر در حال ساختن نيزه هاي ترشي يا ترشي كامل هستيد ، مي خواهيد مطمئن باشيد كه اين ترشي در ظرف شما قرار مي گيرد. اگر ترشي خرد مي كنيد ، به دنبال خياري با اندازه متوسط ​​باشيد.

شما نمي خواهيد دانه ها خيلي بزرگ يا برش ها خيلي ريز باشند. اگر عاشق ترشي هستيد ، اگر بيش از حد به شما بنزين بدهد ، ممكن است بخواهيد به دنبال تنوع بدون آفتاب باشيد.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۵:۰۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشي شويد محبوب ترين ترشي روسي

ترشي شويد احتمالاً محبوب ترين ترشي روسي است كه معمولاً در هر ميز جشن به عنوان بخشي از زاكوسكي (hors d’oeuvres) همراه با گوجه فرنگي ترشي و كلم ترش خانگي وجود دارد. كنسرو سبزيجات در تابستان دلايل تاريخي دارد اما امروزه وقتي مي توانيد از مغازه ها هر چيزي بخريد باز هم كاري است كه مردم انجام مي دهند زيرا چيزي مانند ترشي خانگي خوش طعم و ترد وجود ندارد!

يك دستور ساده خانوادگي خيار شور شويد (солёные огурцы) همراه با گياهان ، سير و دانه هاي فلفل دلمه اي. يك پيش غذاي سالم ، ترد و گوارا كه عاشق آن خواهيد شد!

طعم ترشي شويد روسي 

اكنون خيارهاي سرانجام در اينجا فصل مي شوند ، بنابراين من بسياري از آنها را خريداري مي كنم زيرا متأسفانه مدت زيادي از پايان فصل نمي گذرد. منظور من از "واقعي" ترشي هاي كوتاه دست انداز و حصيري است كه طعم عالي و چيده و تازه اي دارند. من طرفدار خيارهاي بزرگ ، پوست ضخيم و آبكي "معمولي" نيستم.

در مورد جنبه بهداشتي ترشي شويد روسي ، آنها به لطف اسيد لاكتيك ، كه در هنگام جوش زدن (كه مخصوصاً در تعطيلات بسيار مهم است - به همين دليل هميشه در جشن ها سرو مي شوند) هضم غذا را تسهيل مي كنند و فرايندهاي متابوليك بدن را فعال مي كنند. ترشي شويد همراه با گوجه فرنگي ترشي ، يك تركيب سنتي با ودكا سرد است ، در حالي كه مايع ترشي شور به عنوان بهترين داروي خماري شناخته مي شود ...

يك دستور ساده خانوادگي خيار شور شويد (солёные огурцы) همراه با گياهان ، سير و دانه هاي فلفل دلمه اي. يك پيش غذاي سالم ، ترد و گوارا كه عاشق آن خواهيد شد!

طرز تهيه ترشي شويد روسي


براي شروع ، شما به نوع خيار مناسب نياز داريد. در حالت ايده آل ، خيار شما بايد كوتاه (تا 10 سانتي متر يا 4 اينچ طول) ، ناهموار ، پوست نازك ، حصيري و محكم باشد. اين نوع خيارها را خارج از فصل (كه ژوئيه - اوت براي اروپا و آمريكاي شمالي است) پيدا نخواهيد كرد يا اگر بخواهيد گران خواهند بود. بنابراين ، بهترين زمان براي تهيه ترشي شويد روسي اكنون است.

ماده مهم بعدي شويد است. شما به كل گياه از جمله چترها احتياج خواهيد داشت. من شويد را در بالكن مي كارم (كه براي من بسيار خوب است) اما آن را در مغازه ها و بازارهاي روسيه و تركيه در آلمان نيز ديده ام. اگر نمي دانيد از كجا آن را در مكان خود تهيه كنيد ، اولين جايي كه مي توانيد به آنجا برويد بازار كشاورزان است.

يك دستور ساده خانوادگي خيار شور شويد (солёные огурцы) همراه با گياهان ، سير و دانه هاي فلفل دلمه اي. يك پيش غذاي سالم ، ترد و گوارا كه عاشق آن خواهيد شد!

بقيه موادي كه به احتمال زياد از قبل در انبار يا آشپزخانه خود داريد. آنها شامل نمك ، گياهان مورد علاقه شما (من از آويشن استفاده كردم) ، سير ، برگ بو ، فلفل چيلي ، فلفل دلمه اي و فلفل سياه است. به طور سنتي ، ترشي شويد روسي با برگ ترب درست مي شود كه يافتن آن بسيار سخت است ، بنابراين من از آنها استفاده نكردم و تأثير قابل توجهي بر طعم آن نداشت. در صورت امكان يافتن آنها ، پيشنهاد مي كنم از آنها استفاده كنيد.

اگر مي خواهيد ترشي شما بيشتر نگهداري شود ، قبل از ترشي شيشه هاي خود را استريل كنيد. من معمولاً حداقل 15 دقيقه آنها را (همراه با درب) مي جوشانم و مي گذارم خشك شوند.

يك دستور ساده خانوادگي خيار شور شويد (солёные огурцы) همراه با گياهان ، سير و دانه هاي فلفل دلمه اي. يك پيش غذاي سالم ، ترد و گوارا كه عاشق آن خواهيد شد!

 

كل مراحل ترشي واقعا آسان است.

 

ابتدا بايد خيارهاي خود را كاملا بشوييد و انتهاي آن را ببريد. به اين ترتيب آنها آب نمك را راحت تر خيس مي كنند ، بنابراين ترشي شما زودتر آماده مي شود. مرحله بعدي تهيه آب نمك با جوشاندن آب با نمك درشت دريا است. در حالي كه آب نمك خود را به جوش آورده ايد ، گياهان را تقريبا خرد كنيد ، فلفل چيلي را ريز خرد كنيد (فقط به چند برش ديگر احتياج خواهيد داشت) و سير را برش دهيد. خيارها را به يك ظرف شيشه استريل شده منتقل كرده و گياهان ، خلال هاي چيلي و سير ، برگ بو ، فلفل دلمه اي و فلفل سياه را بين خيار قرار دهيد. وقتي آب نمك در حال جوشيدن است ، آن را داخل شيشه بريزيد و درب ظرف را ببنديد. شيشه را زير و رو كنيد و بگذاريد آرام آرام خنك شود (من آن را معمولاً روي كاناپه مي گذارم و با پتو مي پوشانم). بعد از خنك شدن ، بگذاريد حدود 4 روز در يك مكان خنك استراحت كند. ترشي شويد بايد تا آن زمان آماده باشد. خواهيد ديد كه وقتي رنگ تغيير مي كند آماده مي شوند (تصاوير را ببينيد). ظرف شيشه اي باز شده را به مدت حدود دو هفته در يخچال نگهداري كنيد.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۵:۰۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشي ليدي اشبورنام

 طي چند سال ما اينها يا هيچ ترشي را براي آن درست نكرده ايم. هيچ دليلي براي خشكسالي ترشي ، به جز شايد تنبلي. خوب ، امسال ما آشپزخانه خود را به "ترشي مركزي" تبديل كرديم و شويد ، نان و كره شيرين و اين غذاي خوشمزه ، مورد علاقه همه ما و بسياري ديگر از Maritimers ، ليدي آشبورنام ، درست كرديم.

روش مورد علاقه ما براي خوردن اين غذاها با تپه اي خامه اي از سيب زميني له شده است ، اما تقريباً قوام آنها مانند قوام است بنابراين در مورد برگر يا هات داگ نيز عالي خواهد بود.

{محصول نهايي ، همه بطري و آماده براي خوردن ، منظورم اين است كه براي شام هاي زمستاني دور نگه داريد!}

يك لذت دريايي كلاسيك!
نوع دستور العمل: متفرقه


عناصر
  •  
  • 6 خيار بزرگ (با دانه هاي جدا شده پوست و خرد شده به يك تاس ¼ تا ½ اينچ)
  • ¼ فنجان نمك * {جدول يا درشت ؛ يادداشت را ببينيد}
  • 4 فنجان پياز ، ريز خرد شده
  • 2½ فنجان سركه
  • 2 فنجان شكر
  • 3 Tbsps. ارد
  • 1 قاشق غذاخوري. خردل خشك
  • 1 قاشق غذاخوري. تومري
  • 1 قاشق چايخوري. دانه خردل
  • 1 قاشق چايخوري. دانه كرفس

دستورالعمل ها


خيار و پياز را به قطعات كوچك برش داده و در قابلمه بزرگي با هم مخلوط كنيد. من از غذاساز براي پياز استفاده مي كنم اما خيار را با دست مي برم. {به نظر من خيارها براي خرد كردن در پردازنده خيلي ظريف هستند و ممكن است خيلي سريع تبديل به لپه شوند}.
به خيار و پياز نمك اضافه كنيد و بگذاريد يك شب بماند.
روز بعد نمك را آبكش كرده و آبكشي كنيد. مواد باقي مانده را اضافه كنيد. به مدت 45 دقيقه روي حرارت ملايم بپزيد ، اطمينان حاصل كنيد كه ترشي را مرتب هم بزنيد. با احتياط داخل شيشه هاي استريل داغ بسته بندي كنيد. منتظر "پاپ" شويد ، ذخيره كنيد و لذت ببريد!
هر شيشه باز را در يخچال قرار دهيد.

اميدوارم كه اين دستورالعمل را امتحان كنيد ، اين ترشي ها / دلچسب ها كاملاً بي نظير و كاملاً خوشمزه هستند!
اگر س anyالي داريد ، لطفاً در پرسيدن دريغ نكنيد و من تمام تلاشم را مي كنم تا به آنها پاسخ دهم.

{10/30/2013} * من دستورالعمل را به روز كرده ام تا گزينه استفاده از نمك درشت (در مقابل نمك خوراكي) را ارائه دهم. دستورالعمل اصلي نمك غذا را مي طلبد اما بعضي از مردم خيار شور را خيلي شور مي دانستند. من چندين دستورالعمل مشابه را به صورت آنلاين بررسي كردم و از هر دو نمك استفاده شد. بنابراين به نظر مي رسد سليقه شخصي باشد. با اين حال ، من فكر مي كنم كه نمك ترشي درشت شستشو راحت تر باشد ، شايد باعث شود شور ترشي ها كم تر شوند.

 



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۵:۰۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه ترشي تند مخلوط هندي كرالا


طرز تهيه ترشي تند - خيار راحت خانگي يخچال شبانه آماده در كمتر از 24 ساعت!

  •  زمان آماده سازي 15 دقيقه
  •  زمان پخت 5 دقيقه
  •  كل زمان 15 دقيقه
  •  عملكرد 12 وعده (3 فنجان درست مي كند)
  •  كالري 5 كيلوكالري


عناصر

 

  • 1 فنجان (يا تعداد انگشت شماري) شاخه شاخه تازه
  • 2 حبه سير خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوري تكه هاي فلفل قرمز خرد شده
  • 1/4 فنجان پياز خرد شده
  • 3 فنجان خيار كوچك خرد شده
  • 1 1/2 فنجان آب
  • 3/4 فنجان سركه سفيد
  • 1 قاشق غذاخوري شكر گرانول (يا عسل)
  • نمك كوشر 1 قاشق غذاخوري
  • 1/8 قاشق چايخوري فلفل سياه

 

دستورالعمل ها


شويد ، سير ، تكه هاي فلفل قرمز و پياز را در يك ظرف بزرگ سنگ تراشي قرار دهيد. شيشه را به بالا با خيار پر كنيد.
در همين حال ، آب ، سركه ، شكر ، نمك و فلفل را در قابلمه كوچك روي حرارت زياد قرار دهيد. هم بزنيد تا مخلوط جوش بيايد. مايع داغ را روي خيارها بريزيد. كمي خنك شويد ، سپس آن را روي شيشه قرار دهيد و يك شب در يخچال قرار دهيد.
يادداشت
نكات جالب: ما در خيارهاي كوچك خوش شانس بوديم تا بزرگترها. اطمينان حاصل كنيد كه خيارهاي شما كاملا با مايع پوشانده شده اند. بسته به شيشه و اندازه خيار شما ، دستور غذا ممكن است كمي بيشتر يا كمتر از 3 فنجان خيار باشد. براي ترشي كم ادويه ، پوسته هاي فلفل قرمز را كم كنيد.
جايگزين هاي Snappy: به جاي شكر ، مي توانيد از عسل استفاده كنيد. به جاي يك ظرف بزرگ سنگ تراشي ، مي توانيد از ظرف بزرگ ديگري استفاده كنيد ، اگرچه من پيشنهاد مي كنم از پلاستيك استفاده نكنيد.
 

 

دستورالعمل ادويه جات ترشي جات ، يك دستورالعمل آسان براي ترشي هاي تند يك شبه با مواد تشكيل دهنده نه چندان زياد! نحوه تهيه ترشي شويد يخچالي خانگي يك شبه را بيابيد كه روز بعد با تلاش بسيار كم آماده است. اين ترشي هاي ساده بسته به سليقه شخصي شما به راحتي مي توانند كم و بيش تند درست شوند.


دستور تهيه ترشي تند امروز براي شما! تا به حال فكر كرده ايد كه چگونه مي توان خيار شور خانگي را بدون كنسرو يا بدون انتظار طولاني براي تبديل خيار به ترشي درست كرد؟ اگر به شما بگويم كه در كمتر از 24 ساعت مي توانيد خيار شور تند خوشمزه داشته باشيد؟ شما عاشق اين ترشي هاي شويد ساده خواهيد شد!


دستور تهيه ترشي تند - دستور تهيه ترشي شويد تند خانگي
من خيلي "كنسرو" نيستم. ايكاش بودم. هيچ كس در خانواده واقعا غذاي كنسروي ندارد و حالا كه پير شدم به نوعي خودم را از اين غذا ترساندم. ايده عدم كنسرو "صحيح" و كشتن همه من را كمي ترساند. هه

بنابراين وقتي من براي اولين بار ترشي يك شبه را امتحان كردم ، مي دانستم كه براي من هستند. دستور تهيه ترشي خانگي يك شبه چند سال پيش من را به همراه ويديويي كه نشان مي دهد ساخت آن آسان است ، بررسي كنيد.


چگونه ترشي هاي تند درست كنيم؟
براي شروع كار با اين ترشي هاي خانگي يك شبه ، چند عدد خيار كوچك ترشي انتخاب كنيد. من شخصاً خيارهاي لاغر و ريز را كه خيلي دانه ندارند ترجيح مي دهم. خيارها نيز بايد سفت باشند.

در يك ظرف بزرگ مزون (مانند شيشه هاي كوارتز) ، شويد ، سير ، پوسته فلفل قرمز و پياز خرد شده را به ته ظرف اضافه كنيد.

تقريباً شيشه را با خيارهاي خرد شده پر كنيد. آنها را بيش از حد بسته بندي نكنيد ، اما تا آنجا كه مي توانيد در شيشه خود قرار دهيد.

در يك تابه كوچك آب ، سركه ، شكر ، نمك و فلفل را بجوشانيد. حرارت را خاموش كنيد ، سپس مايع داغ را با احتياط درون شيشه روي خيارها بريزيد. مطمئن باشيد كه مايع خيارها و همه چيز را كاملا غرق مي كند.

بگذاريد مدتي خنك شود ، سپس قسمت بالايي آن را روي شيشه قرار داده و حدود 12-24 ساعت در يخچال قرار دهيد.

من از شكر دانه ريز استفاده كردم اما شما مي توانيد از عسل هم استفاده كنيد. شما مي توانيد با ساير شيرين كننده ها نيز آزمايش كنيد اما من نمي توانم تضمين كنم كه آنها چگونه ظاهر مي شوند.

براي ترشي شيرين و تند تر ، مي توانيد شكر يا شيرين كننده بيشتري اضافه كنيد. فقط مطمئن شويد كه همه آن در آب و سركه حل مي شود.

 

تا حدي كه ادويه باشد ، اين ترشي هاي تند هرچه بيشتر در يخچال باشند ، "داغتر" مي شوند. من فكر نمي كردم كه آنها واقعاً داغ باشند ، اما آنها قطعاً تند هستند.

اگر در مورد طعم ترشي خيار كمي ترديد داريد ، پيشنهاد مي كنم براي يك ترشي تند تر و ملايم با حدود 1/2 تا 1 قاشق چاي خوري شله فلفل قرمز شروع كنيد.

اگر غذاي بسيار تند دوست داريد ، ممكن است بيش از 1 قاشق غذاخوري تكه هاي فلفل قرمز بخواهيد. با اين حال ، من براي اولين بار از پايين شروع مي كنم و كار را بالا مي كشم.

اگر شيريني بيشتر مورد علاقه شماست ، اين ترشي هاي شيرين يخچال خانگي را امتحان كنيد.

 

اين ترشي ها حداقل به 12 ساعت در يخچال نياز دارند اما 24 ساعت بهتر است. همانطور كه گفتم ، هرچه در كوزه باشند كمي تندتر مي شوند.

نيازي به تخليه مايع يا هر چيز ديگري نداريد. من فقط ترشي ها را با هر چيز ديگري در شيشه مي گذارم و از s استفاده مي كنم



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۵:۰۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

بهترين دستور تهيه ترشي هاي نيمه ترش كه وجود دارد


بهترين دستور تهيه ترشي هاي نيمه ترش كه وجود دارد! طعم اين ترشي هاي خانگي آسان دقيقاً مانند ترشي هاي كرانچي نيويورك است. براي تهيه اين ترشي هاي خوشمزه هيچ كنسروي لازم نيست ، فقط كافي است آنها را براي چند روز در يخچال بريزيد! از آنها بخواهيد تا بفهمند چرا اينقدر محبوب هستند!

  • زمان آماده سازي:
  • 5 دقيقه
  • كل زمان
  • 5 دقيقه
عناصر

 

  • ▢ 5 عدد خيار كربي يا هرچقدر تعداد زيادي از آنها را مي توانيد در ظرف خود جاي دهيد
  • / 1/2 قاشق چايخوري دانه گشنيز
  • / 1/2 قاشق چايخوري دانه خردل
  • / 1/2 قاشق چايخوري دانه هاي فلفل سياه
  • piecesچند قطعه شويد تازه
  • ▢3 برگ بو
  • ▢6 حبه سير خرد شده
  • / 1/4 فنجان نمك دريا
  • ▢6 فنجان آب

دانه هاي گشنيز كامل و دانه هاي فلفل دلمه اي اضافه كنيد تا روي آن اضافه شود


دستورالعمل ها


خيارهاي خود را بشوييد.
نمك دريا خود را در آب حل كنيد.
تمام مواد خشك (گشنيز ، دانه خردل ، دانه هاي فلفل ، 2 برگ بو) را خرد كنيد. اگر دوغاب يا ملات نداريد ، آن را در يك كيسه پلاستيكي بيندازيد و از يك وردنه براي خرد كردن آنها استفاده كنيد.
خيارها را در ظرف خود قرار دهيد.
سير خرد شده را درون شيشه بريزيد ، سپس ادويه ها را چرخ كنيد و سپس مخلوط آب نمك را روي آن بريزيد. اگر آب ديگري براي شما باقي مانده است ، آن را ناديده بگيريد.
روي آن چند قطعه شويد تازه اضافه كنيد.
دانه هاي گشنيز اضافي ، دانه هاي فلفل دلمه اي و برگ بو را اضافه كنيد.
اطمينان حاصل كنيد كه خيارهاي شما كاملاً در آب پوشانده شده و شيشه را ببنديد.
در يخچال قرار دهيد. بگذاريد حداقل 4 روز قبل از غذا بخورند.
لذت بردن!



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۵:۰۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشي خانگي يك شبه

ترشي خانگي يك شبه ، يك دستورالعمل ترشي خانگي آسان و بدون كنسرو و منجر به ترشي شويد ترد و پر از طعم مي شود! بهترين دستور تهيه ترشي خانگي كه هركسي مي تواند درست كند!

  •  زمان آماده سازي 15 دقيقه
  •  زمان پخت 10 دقيقه
  •  زمان كل 25 دقيقه
  •  عملكرد 3 فنجان
  •  كالري 21 كيلوكالري

 

عناصر
 
  • 1 فنجان (يا يك مشت) شاخه شاخه تازه شويد
  • 2 حبه سير خرد شده
  • 1/4 فنجان پياز خرد شده
  • 3 فنجان خيار كوچك خرد شده
  • 1 1/2 فنجان آب
  • 3/4 فنجان سركه سفيد
  • 1 قاشق غذاخوري عسل (يا شكر دانه ريز)
  • نمك كوشر 1 قاشق غذاخوري
  • 1/8 قاشق چايخوري فلفل سياه


دستورالعمل ها


شويد ، سير و پياز را در يك ظرف بزرگ سنگ تراشي قرار دهيد. شيشه را به بالا با خيار پر كنيد.
در همين حال ، آب ، سركه ، عسل ، نمك و فلفل را در قابلمه كوچك روي حرارت زياد قرار دهيد. هم بزنيد تا مخلوط جوش بيايد. مايع داغ را روي خيارها بريزيد. كمي خنك شويد ، سپس آن را روي شيشه قرار دهيد و قبل از سرو آن را در يخچال قرار دهيد. در يخچال نگهداري كنيد.


يادداشت
نكات جالب: ما در خيارهاي كوچك خوش شانس بوديم تا بزرگترها. اطمينان حاصل كنيد كه خيارهاي شما كاملا با مايع پوشانده شده اند. بسته به شيشه و اندازه خيار شما ، دستور غذا ممكن است كمي بيشتر يا كمتر از 3 فنجان خيار باشد.
جايگزين هاي Snappy: به جاي عسل ، مي توانيد از شكر دانه ريز استفاده كنيد. به جاي يك ظرف بزرگ سنگ تراشي ، مي توانيد از ظرف بزرگ ديگري استفاده كنيد ، اگرچه من پيشنهاد مي كنم از پلاستيك استفاده نكنيد.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۵:۰۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)