مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه .

مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه

طرز تهيه ترشي تربچه

دستورالعمل ترشي تربچه :

شيشه هاي كنسرو را آماده كنيد
شيشه ها و درب هاي كنسرو را در آب گرم و صابون بشوييد و روي حوله آبكش كنيد.
تربچه را براي ترشي آماده كنيد
تربچه را زير آب روان و خوب بشوييد. انتهاي ساقه و ريشه را با يك چاقوي تيز برش دهيد.
تربچه ها را در يك كاسه بزرگ قرار دهيد و با آب سرد پر كنيد. آب را خوب بهم بزنيد.
آب را از كاسه بريزيد و دو يا سه بار تكرار كنيد تا آب پاك شود و ديگر خاكي در كف كاسه مشاهده نكنيد.


تربچه را خرد كنيد


با استفاده از يك چاقوي تيز كننده ، يك ماندولين يا يك غذاساز ، تربچه را به برش هاي ⅛ اينچي برش دهيد.
وقتي تربچه را ورقه ورقه مي كنيد ، درون يك كاسه بزرگ قرار دهيد. در صورت نياز دوباره تربچه را بشوييد.
تربچه هاي خرد شده را در سه شيشه كنسرو خوراكي پهن دهان بسته بندي كنيد. پس از پر كردن از آب نمك ، برشهاي باقيمانده را براي بالا كشيدن شيشه ها ذخيره كنيد.


ترشي شور درست كنيد


سركه ، شكر ، آب ، نمك ترشي ، دانه خردل ، فلفل سياه آسياب شده ، برگ بو و پوسته هاي فلفل قرمز خرد شده را در قابلمه اي از فولاد ضد زنگ متوسط ​​اندازه كنيد.
مواد نمك را به جوش بياوريد. آب نمك داغ را با احتياط به يك فنجان اندازه گيري فوران كرده منتقل كنيد.
آب نمك را روي تربچه هاي هر شيشه بريزيد. ذخيره نمك باقي مانده براي بالا بردن شيشه ها.
با استفاده از چوب چوبي يا يك حباب پاك كن كنسرو ، حباب هاي هر شيشه را برداريد.
هنگامي كه برش هاي تربچه شروع به ته نشيني كرد ، برش هاي تربچه رزرو شده را درون آن قرار دهيد تا شيشه ها پر شود. در صورت لزوم با نمك باقيمانده بالا بريزيد.


لبه شيشه را با يك دستمال كاغذي مرطوب پاك كنيد. يك درب صاف روي شيشه قرار دهيد و باند را بماليد. اين كار را با همه شيشه ها تكرار كنيد.
اجازه دهيد شيشه ها حدود يك ساعت خنك شوند. قبل از سرو حداقل 6 ساعت در يخچال قرار دهيد.
تا سه ماه در يخچال نگه داريد.
سه ظرف شيشه اي 16 اونسي درست مي كند.

من عاشق تربچه ترشي هستم. اين دستور نياز به 1 قاشق چاي خوري فلفل قرمز خرد شده دارد. تربچه ترشي بسيار تند است. شما مي توانيد مقدار آن را بر اساس تحمل تند خود كاهش دهيد و يا آنها را به كلي كنار بگذاريد.
هميشه هنگام تهيه كنسرو از سركه 15٪ استفاده كنيد.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۳:۳۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه سير ترشي اسپانيايي

عناصر
  •  
  • 2 پيمانه آب
  • 3 فنجان حبه سير پوست كنده شده
  • 12 دانه گشنيز
  • 6 دانه فلفل كامل
  • 3 چيل داغ خشك ، خرد شده
  • 3 فلفل دلمه
  • 1 برگ بو ، به سه قطعه پاره شده است
  • 1-1 / 2 فنجان سركه شراب سفيد يا سركه سفيد مقطر
  • 1 قاشق غذاخوري شكر
  • 1-1 / 2 قاشق چايخوري كنسرو نمك

جهت ها


در يك قابلمه بزرگ ، آب را بجوشانيد. سير را اضافه كرده و 1 دقيقه بجوشانيد.
در همين حال ، گشنيز ، دانه هاي فلفل دلمه اي ، فلفل دلمه اي ، فلفل دلمه اي و برگ بو را بين سه شيشه گرم نيم پيمانه تقسيم كنيد. سير را آبكش كرده و درون شيشه ها را در 1/2 سانتي متر از قسمت بالا قرار دهيد.
در يك قابلمه كوچك ، سركه ، شكر و نمك را مخلوط كنيد. مدام به هم بزنيد تا به جوش بيايد. مايع داغ را با احتياط روي سير ملاقه كنيد و 1/2 در آن را ترك كنيد. فضاي سر حباب هاي هوا را برداريد و در صورت لزوم فضاي اصلي را با افزودن مخلوط داغ تنظيم كنيد. رينگ ها را پاك كنيد. درب وسط شيشه ها ؛ نوارها را تا زمان محكم شدن انگشت پيچ كنيد.


شيشه ها را با آب در حال جوشيدن درون ظرف قرار دهيد و اطمينان حاصل كنيد كه كاملاً با آب پوشانده شده اند. بجوشانيد. به مدت 10 دقيقه پردازش كنيد. شيشه ها را برداشته و خنك كنيد.
يادداشت ويراستار
زمان پردازش ذكر شده براي ارتفاعات 1000 فوت يا كمتر است. براي ارتفاعات تا 3000 فوت ، 5 دقيقه اضافه كنيد. 6000 پا ، 10 دقيقه اضافه كنيد 8000 پا ، 15 دقيقه اضافه كنيد 10000 پا ، 20 دقيقه اضافه كنيد.
ارزش غذايي
1 حبه سير: 5 كالري ، 0 چربي (0 چربي اشباع) ، 0 كلسترول ، 30 ميلي گرم سديم ، 1 گرم كربوهيدرات (0 قند ، 0 فيبر) ، 0 پروتئين.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۳:۱۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشي كدو سبز شيرين و شور

عناصر

 

  • 11 فنجان كدو سبز خرد شده (حدود 3 پوند)
  • 1 پياز بزرگ ، نصف شده و نازك خرد شده
  • 1/3 فنجان نمك كنسرو
  • 4-1 / 2 فنجان سركه سفيد
  • 3 فنجان شكر
  • 1 قاشق غذاخوري دانه خردل
  • 1-1 / 2 قاشق چاي خوري زردچوبه چرخ شده

جهت ها


كدو سبز و پياز را در يك كاسه بزرگ غيرفعال قرار دهيد. نمك را بپاشيد و آن را پرتاب كنيد تا پوشانده شود. براي پوشاندن آب اضافه كنيد بگذاريد در دماي اتاق 2 ساعت بماند. زه كشي؛ كاملاً آبكشي و تخليه كنيد.
 موجودي باقيمانده را تركيب كنيد. جوش آورده و هم بزنيد تا شكر حل شود. گرما را كاهش دهيد بگذاريد 5 دقيقه بجوشد تا طعم ها مخلوط شوند. مخلوط كدو سبز را اضافه كنيد گاهي جوش بزنيد و جوش بياوريد. گرما را كاهش دهيد بجوش و آرام ، بدون پوشش ، 5-4 دقيقه يا تا زماني كه گرم شود.


مخلوط داغ را با احتياط ملاقه كنيد و درون شش شيشه داغ 1 پيمانه اي بگذاريد و 1/2 در آن باقي بماند. فضاي سر حباب هاي هوا را برداريد و در صورت لزوم فضاي اصلي را با افزودن مايع ترشي گرم تنظيم كنيد. رينگ ها را پاك كنيد. درب وسط شيشه ها ؛ نوارها را تا زمان محكم شدن انگشت پيچ كنيد.
شيشه ها را با آب در حال جوشيدن درون ظرف قرار دهيد و اطمينان حاصل كنيد كه كاملاً با آب پوشانده شده اند. بجوشانيد. به مدت 10 دقيقه پردازش كنيد. شيشه ها را برداشته و خنك كنيد.


نكات ترشي كدو سبز شيرين و ترش
كدو سبز ترشي چه طعمي دارد؟


طعم كدو سبز ترشي بسيار شبيه ترشي است كه با خيار درست مي شود. حتي مي توانند كمي ترد باشند زيرا محتواي آب كدو سبز كمتر است.


كدو سبز ترشي چه مدت دوام مي آورد؟


شيشه هاي ترشي كدو سبز باز نشده فقط بايد تا يك سال نگهداري شود. اين ترشي ها پس از باز شدن ، 2-3 هفته در يخچال ماندگار مي شوند.


با كدو سبز ترشي چه كاري بايد انجام دهم؟


كدو سبز ترشي جايگزين مناسبي براي هر زمان استفاده از ترشي است. آنها را با همبرگر ، ساندويچ و هواي سبك كوبايي امتحان كنيد. تحقيقات انجام شده 
ارزش غذايي
1/4 فنجان: 12 كالري ، 0 چربي (0 چربي اشباع) ، 0 كلسترول ، 87 ميلي گرم سديم ، 3 گرم كربوهيدرات (2 گرم قند ، 0 فيبر) ، 0 پروتئين.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۳:۱۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

آموزش ترشي كريسمس مناسب ارامنه

عناصر

 

  • ترشي شويد 1 گالن
  • 11-1 / 4 فنجان شكر
  • 1 فنجان سركه سفيد
  • 1 قاشق غذاخوري دانه خردل
  • ميخك كامل 1 قاشق غذاخوري
  • 3 تا 4 عدد فلفل جلاپنو ، خرد شده
  • 4 تا 5 حبه سير ، خرد شده
  • 4 تا 5 چوب دارچين كامل
  • 1 پوند آلبالو كامل
  • 3 شيشه (هر كدام 15 اونس) پياز مرواريد ، آبكش شده
  • 1 قاشق چايخوري روغن زيتون

جهت ها


خيارشور ، آب ذخيره شده را تخليه كنيد آب را كنار بگذاريد. خيار شور را به 1/2 اينچ بريزيد. برش؛ كنار گذاشتن در يك گلدان بزرگ ، شكر ، سركه ، دانه خردل ، ميخك ، فلفل ، سير ، چوب دارچين و آب ترشي را مخلوط كنيد.


پختن روي شكر با حرارت متوسط ​​، حدود 10 دقيقه حل مي شود ، و گاهي اوقات هم مي زنيد. جوش بياوريد. گرما را كاهش دهيد به آرامي ، 10 دقيقه بجوشد. از روي حرارت برداريد كمي خنك چوب دارچين را دور بريزيد.
در يك كاسه بزرگ ، گيلاس ، پياز و برش هاي ترشي را با هم مخلوط كنيد. مايعات را روي مخلوط ترشي بريزيد. روغن را هم بزنيد.
روي آن را بپوشانيد و به مدت 48 ساعت در يخچال قرار دهيد و گاه گاهي هم بزنيد. مخلوط را بين شيشه ها تقسيم كنيد. روي آن را بپوشانيد و تا 1 ماه در يخچال نگهداري كنيد.
يادداشت ويراستار
هنگام برش فلفل تند از دستكش يكبار مصرف استفاده كنيد. روغن ها مي توانند پوست را بسوزانند. از دست زدن به صورت خودداري كنيد.
ارزش غذايي
1/4 فنجان: 99 كالري ، 0 چربي (0 چربي اشباع) ، 0 كلسترول ، 55 ميلي گرم سديم ، 25 گرم كربوهيدرات (23 گرم قند ، 0 فيبر) ، 0 پروتئين.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۳:۱۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشي قارچ اروپايي

عناصر

 

  • 5 پوند قارچ تازه كوچك
  • 2 عدد پياز بزرگ ، نصف شده و خلال شده
  • 2 فنجان سركه سفيد
  • 1-1 / 2 فنجان روغن كانولا
  • 1/4 فنجان شكر
  • كنسرو نمك 2 قاشق غذاخوري
  • 3 حبه سير ، خرد شده
  • 1-1 / 2 قاشق چايخوري فلفل
  • 1/4 قاشق چايخوري ترخون خشك

جهت ها


همه مواد را در يك گلدان ذخيره كنيد. جوش بياوريد. گرما را كاهش دهيد به آرامي ، 10 دقيقه بجوشد. مخلوط داغ را با احتياط ملاقه كنيد و درون هشت شيشه داغ 1 پيمانه اي بگذاريد و 1/2 در آن را بگذاريد. فضاي سر
حباب هاي هوا را برداريد و در صورت لزوم فضاي اصلي را با افزودن مخلوط داغ تنظيم كنيد. رينگ ها را پاك كنيد. درب وسط شيشه ها ؛ نوارها را تا زمان محكم شدن انگشت پيچ كنيد. شيشه ها را داخل كنسرو قرار دهيد و اطمينان حاصل كنيد كه كاملا با آب پوشانده شده اند. جوش بياوريد. به مدت 20 دقيقه پردازش كنيد. شيشه ها را برداشته و خنك كنيد.


يادداشت ويراستار
زمان پردازش ذكر شده براي ارتفاعات 1000 فوت يا كمتر است. براي ارتفاعات تا 3000 فوت ، 5 دقيقه اضافه كنيد. 6000 پا ، 10 دقيقه اضافه كنيد 8000 پا ، 15 دقيقه اضافه كنيد 10000 پا ، 20 دقيقه اضافه كنيد.
ارزش غذايي
1/4 فنجان: 18 كالري ، 1 گرم چربي (0 چربي اشباع) ، 0 كلسترول ، 35 ميلي گرم سديم ، 2 گرم كربوهيدرات (1 گرم قند ، 1 گرم فيبر) ، 1 گرم پروتئين. مبادلات ديابتي: 1 غذاي رايگان.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۳:۱۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه ترشي يوناني هفت دره

عناصر
  •  
  • گوجه سبز 7 پوندي (حدود 20 متوسط)
  • 4 پياز بزرگ
  • 2 عدد پياز قرمز بزرگ
  • 3 عدد فلفل سبز بزرگ
  • 2 عدد فلفل قرمز بزرگ شيرين
  • كنسرو نمك 4 قاشق چايخوري
  • 5 فنجان سركه سيب
  • 4 فنجان شكر
  • 2 قاشق غذاخوري دانه كرفس
  • 4 قاشق چايخوري دانه خردل

جهت ها


گوجه فرنگي ، پياز و فلفل را به صورت گوه برش دهيد. در يك غذاساز ، سبزيجات را به صورت دسته اي بپوشانيد و فرآوري كنيد تا ريز خرد شود. نمك را هم بزنيد. مخلوط را بين دو صافي تقسيم كنيد و هر كدام را روي يك كاسه قرار دهيد. بگذاريد 3 ساعت بماند.
مايع را از كاسه ها دور بريزيد. سبزيجات را در گلدان ذخيره كنيد. سركه ، شكر ، دانه كرفس و دانه خردل را هم بزنيد. جوش بياوريد. گرما را كاهش دهيد بجوش ، بدون پوشش ، 30-35 دقيقه يا تا زماني كه غليظ شود.
مخلوط داغ را با احتياط ملاقه كنيد و درون هشت شيشه پيمانه داغ قرار دهيد و 1/2 در آن را ترك كنيد. فضاي سر حباب هاي هوا را برداريد و در صورت لزوم فضاي اصلي را با افزودن مخلوط داغ تنظيم كنيد. رينگ ها را پاك كنيد. درب وسط شيشه ها ؛ نوارها را تا زمان محكم شدن انگشت پيچ كنيد.
شيشه ها را با آب در حال جوشيدن درون ظرف قرار دهيد و اطمينان حاصل كنيد كه كاملاً با آب پوشانده شده اند. بجوشانيد. به مدت 15 دقيقه پردازش كنيد. شيشه ها را برداشته و خنك كنيد.


يادداشت ويراستار
زمان پردازش ذكر شده براي ارتفاعات 1000 فوت يا كمتر است. براي ارتفاعات تا 3000 فوت ، 5 دقيقه اضافه كنيد. 6000 پا ، 10 دقيقه اضافه كنيد 8000 پا ، 15 دقيقه اضافه كنيد 10000 پا ، 20 دقيقه اضافه كنيد.
ارزش غذايي
2 قاشق غذاخوري: 37 كالري ، 0 چربي (0 چربي اشباع) ، 0 كلسترول ، 78 ميلي گرم سديم ، 9 گرم كربوهيدرات (8 گرم قند ، 1 گرم فيبر) ، 0 پروتئين. مبادلات ديابتي: 1/2 نشاسته.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۳:۱۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشي چهار فصل اسپانيايي

عناصر

 

  • 6 فنجان شكر
  • 6 فنجان سركه سفيد
  • 1/4 فنجان دانه كرفس
  • 1/4 فنجان دانه خردل
  • كنسرو نمك 2 قاشق غذاخوري
  • 10 هويج متوسط ، از طول نصف شده و به قطعات 2 اينچي بريده شويد
  • 3 خيار متوسط ، خلال شده
  • 3 عدد فلفل قرمز متوسط شيرين ، به قطعات 1 اينچي بريده شويد
  • 2 عدد پياز بزرگ ، نصف شده و خلال شده
  • 1 دسته پياز سبز ، به قطعات 2 اينچي برش دهيد

جهت ها


در يك اجاق هلندي ، 5 ماده اوليه را تركيب كنيد. جوش بياوريد ، هم بزنيد تا شكر حل شود. در همين حال ، مواد باقي مانده را در يك كاسه بزرگ قرار دهيد.
مايع گرم را روي سبزيجات بريزيد. سرد. در صورت تمايل به شيشه ها منتقل كنيد. محكم بپوشان قبل از سرو به مدت 6-8 ساعت در يخچال قرار دهيد. تا 1 ماه در يخچال نگهداري كنيد.


ارزش غذايي
1/4 فنجان: 55 كالري ، 0 چربي (0 چربي اشباع) ، 0 كلسترول ، 28 ميلي گرم سديم ، 13 گرم كربوهيدرات (11 گرم قند ، 1 گرم فيبر) ، 1 گرم پروتئين.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۳:۱۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشي لوبيا سبز يك ترشي مديترانه اي

عناصر
  •  
  • 1-3 / 4 پوند لوبياي سبز تازه ، اصلاح شده
  • 1 قاشق چايخوري فلفل قرمز
  • 4 حبه سير ، پوست كنده
  • 4 قاشق چايخوري دانه شويد يا 4 سر شويد تازه
  • 2-1 / 2 فنجان آب
  • 2-1 / 2 فنجان سركه سفيد
  • نمك كنسرو 1/4 فنجان

جهت ها


حبوبات را در 4 شيشه گرم 1 پيمانه تا 1/2 سانتي متر از قسمت بالا بسته بندي كنيد. دانه هاي كاين ، سير و شويد را به شيشه ها اضافه كنيد.
در يك قابلمه بزرگ ، آب ، سركه و نمك را بجوشانيد.
مايع گرم را با احتياط روي لوبيا ملاقه كنيد و 1/2 در آن را ترك كنيد. فضاي سر حباب هاي هوا را برداريد و در صورت لزوم فضاي اصلي را با افزودن مخلوط داغ تنظيم كنيد. رينگ ها را پاك كنيد. درب وسط شيشه ها ؛ نوارها را تا زمان محكم شدن انگشت پيچ كنيد.
شيشه ها را با آب در حال جوشيدن درون ظرف قرار دهيد و اطمينان حاصل كنيد كه كاملاً با آب پوشانده شده اند. بجوشانيد. به مدت 10 دقيقه پردازش كنيد. شيشه ها را برداشته و خنك كنيد.

زمان پردازش ذكر شده براي ارتفاعات 1000 فوت يا كمتر است. براي ارتفاعات تا 3000 فوت ، 5 دقيقه اضافه كنيد. 6000 پا ، 10 دقيقه اضافه كنيد 8000 پا ، 15 دقيقه اضافه كنيد 10000 پا ، 20 دقيقه اضافه كنيد.
ارزش غذايي
8 لوبياي سبز: 9 كالري ، 0 چربي (0 چربي اشباع) ، 0 كلسترول ، 83 ميلي گرم سديم ، 2 گرم كربوهيدرات (1 گرم قند ، 1 گرم فيبر) ، 1 گرم پروتئين. مبادلات ديابتي: 1 غذاي رايگان.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۳:۱۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

آموزش ترشي چغندر و فوت و فن آن

عناصر


3 پوند چغندر كوچك كوچك
2 فنجان شكر
2 فنجان آب
2 فنجان سركه سيب
2 عدد چوب دارچين (3 اينچ)
1 قاشق چايخوري ميخك كامل
1 قاشق چايخوري فلفل دلمه اي


جهت ها


چغندرها را بشوييد و تاج هاي اول را اصلاح كنيد. در اجاق گاز هلندي قرار داده و با آب بپوشانيد. جوش بياوريد. گرما را كاهش دهيد روي آن را بپوشانيد و بجوشانيد تا 25 دقيقه و 25 دقيقه منقبض شود. از آب خارج كنيد سرد. چغندر را پوست بگيريد و چهارم كنيد.
چغندر را در فر هلندي قرار دهيد. شكر ، آب و سركه را اضافه كنيد. ادويه ها را روي ضخامت دو برابر پارچه هاي پنير قرار دهيد. گوشه هاي پارچه را بالا بياوريد و با نخ ببنديد تا كيسه اي تشكيل شود. به مخلوط چغندر اضافه كنيد. جوش بياوريد. گرما را كاهش دهيد روي آن را بپوشانيد و 10 دقيقه بپزيد. كيسه ادويه را دور بريزيد.
چغندرها را با احتياط در 4 شيشه داغ 1 پيمانه تا 1/2 سانتي متر از قسمت بالا قرار دهيد. مايع گرم را با احتياط روي چغندر ملاقه كنيد و 1/2 در آن را ترك كنيد. فضاي سر حباب هاي هوا را برداريد و در صورت لزوم فضاي اصلي را با افزودن مخلوط داغ تنظيم كنيد. رينگ ها را پاك كنيد. درب وسط شيشه ها ؛ نوارها را تا زمان محكم شدن انگشت پيچ كنيد.


شيشه ها را با آب در حال جوشيدن درون ظرف قرار دهيد و اطمينان حاصل كنيد كه كاملاً با آب پوشانده شده اند. بجوشانيد. به مدت 35 دقيقه پردازش كنيد. شيشه ها را برداشته و خنك كنيد.
يادداشت ويراستار
زمان پردازش ذكر شده براي ارتفاعات 1000 فوت يا كمتر است. براي ارتفاعات تا 3000 فوت ، 5 دقيقه اضافه كنيد. 6000 پا ، 10 دقيقه اضافه كنيد 8000 پا ، 15 دقيقه اضافه كنيد 10000 پا ، 20 دقيقه اضافه كنيد.
ارزش غذايي
1/4 فنجان: 53 كالري ، 0 چربي (0 چربي اشباع) ، 0 كلسترول ، 44 ميلي گرم سديم ، 12 گرم كربوهيدرات (11 گرم قند ، 1 گرم فيبر) ، 1 گرم پروتئين. مبادلات ديابتي: 1 سبزي ، 1/2 نشاسته.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۳:۱۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشي فلفل دلمه و طرز تهيه آن

عناصر


5 فلفل قرمز بزرگ شيرين
8 فلفل موز (حدود 1 پوند)
1 پياز متوسط ​​، خلال نازك
8 حبه سير ، پوست كنده
4 قاشق چايخوري روغن كانولا
2-1 / 2 فنجان آب
2-1 / 2 فنجان سركه سفيد
1-1 / 4 فنجان شكر
كنسرو نمك 2 قاشق چايخوري


جهت ها

فلفل قرمز و موز را به صورت نواري بريزيد ، بذرها را دور بريزيد. فلفل ها را در 5 شيشه داغ 1 پيمانه تا 1/2 سانتي متر از قسمت بالا بسته بندي كنيد. پياز ، سير و روغن را بين شيشه ها تقسيم كنيد.
در يك قابلمه بزرگ ، آب ، سركه ، شكر و نمك را بجوشانيد. مايع داغ را با احتياط روي مخلوط فلفل ملاقه كنيد و 1/2 در آن را ترك كنيد. فضاي سر حباب هاي هوا را برداريد و در صورت لزوم فضاي اصلي را با افزودن مايع گرم تنظيم كنيد. رينگ ها را پاك كنيد. درب وسط شيشه ها ؛ نوارها را تا زمان محكم شدن انگشت پيچ كنيد.


شيشه ها را با آب در حال جوشيدن درون ظرف قرار دهيد و اطمينان حاصل كنيد كه كاملاً با آب پوشانده شده اند. بجوشانيد. به مدت 15 دقيقه پردازش كنيد. شيشه ها را برداشته و خنك كنيد.
ارزش غذايي
1 اونس: 13 كالري ، 0 چربي (0 چربي اشباع) ، 0 كلسترول ، 15 ميلي گرم سديم ، 3 گرم كربوهيدرات (2 گرم قند ، 1 گرم فيبر) ، 0 پروتئين. مبادلات ديابتي: 1 غذاي رايگان.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۳:۱۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)