ترشي انگور فرنگي ستاره يا دستور هارفي آچار
ترشي انگور فرنگي ستاره يا دستور هارفي آچار - يك دستور العمل آسان ترشي انگور فرنگي استار كه به نور خورشيد و خشك شدن در مقابل نور خورشيد نياز ندارد.
ترشي انگور فرنگي ستاره
هر تابستان ، من اين ترشي انبه پنجابي درست مي كنم. اين بار مثل تابستان ها ترشي انبه درست نكردم ، گاهي باران مي بارد و ابري مي شود. نمي خواستم شانس بياورم. به طرز عجيبي رسماً فصل موسم آن اينجاست و باران نمي بارد. من اين ترشي انگور فرنگي استار درست كردم چون نمي خواستم به خورشيد كه در آن زمان غير قابل پيش بيني بود اعتماد كنم.
در اين دستورالعمل ترشي ستاره انگور فرنگي انگور ، جدا از اينكه روغن را با ادويه جات ترش كنيد ، غذاي ديگري وجود ندارد. من ترشي را به مدت 7 روز در يك مكان خشك در پيشخوان آشپزخانه ام در دماي اتاق نگه داشتم. فقط مطمئن شويد كه از يك بطري يا شيشه شيشه استريل شده براي ترشي استفاده مي كنيد. در حين ذخيره سازي ترشي ، مربا ، سس يا كدو ، من هميشه شيشه ها را استريل مي كنم.
براي تهيه اين ترشي به سبك كرالا ، من در يكي از كتابهاي آشپزي كه دارم ، يك دستور غذا را ذكر كردم. نسبت ها را بسيار تغيير داد. نتيجه اين كار يك ترشي مزه دار و ادويه دار بود. مقدار روغن و نمك اضافه شده در ترشي به عنوان مواد نگهدارنده طبيعي كمك مي كند و اجازه نمي دهد ترشي خراب شود. همين روش ترشي و دستورالعمل را مي توان با آمل يا انگور فرنگي هندي نيز تهيه كرد. اين ترشي حدود 6 ماه خوب باقي مي ماند و عملكرد آن حدود 500 گرم است.
ترشي انگور فرنگي ستاره اي را مي توانيد با هر وعده غذايي هندي سرو كنيد. اين واقعا با برنج sambar ، dal-rice و حتي برنج كاملاً مطابقت دارد. اين ترشي را مي توانيد با برنج بخارپز شده و با كمي غزه يا روغن سرو كنيد.
اگر به دنبال گزينه Pickle reCIpes بيشتر هستيد ، بررسي كنيد:
- ترشي آملا
- ترشي فلفل سبز
- دستور تهيه ترشي فلفل قرمز
- ترشي ليمو
عناصر
- مواد اصلي براي ترشي گل انگور استار
- .400 گرم انگور فرنگي انگور
- ▢¼ فنجان پودر چيلي قرمز (پودر مرغ لال)
- ▢1 قاشق چاي خوري پودر زردچوبه (هالدي)
- ▢½ فنجان نمك سنگ (خوراكي و غذايي) (sendha namak) يا در صورت لزوم اضافه كنيد
- براي ترشي خيار تمشك ستاره اي
- ▢½ فنجان + 3 قاشق غذاخوري روغن كنجد (til ka tel) - يكي هند و نه آسياي شرقي
- ▢1 قاشق چاي خوري دانه خردل (ري)
- p1 قاشق چاي خوري متي كي دان (دانه شنبليله)
- ▢ 1 قاشق چايخوري آسافوتيدا (hing)
حالت كوك
هنگام تهيه دستورالعمل ، از تاريك شدن صفحه نمايش خود جلوگيري كنيد
ابتدا انگور فرنگي ستاره اي را در آب بشوييد. آنها را با يك دستمال آشپزخانه خشك كنيد. نبايد اثري از رطوبت باشد.
آنها را در يك كاسه بزرگ ببريد. پودر چيلي قرمز ، پودر زردچوبه و سنگ نمك را اضافه كنيد. خيلي خوب مخلوط كنيد.
در يك ظرف ديگر ابتدا روغن كنجد را گرم كنيد.
سپس دانه خردل و دانه شنبليله را اضافه كرده و اجازه دهيد تا پراكنده شود.
سپس آسافوتيدا را اضافه كنيد. شعله را هم بزنيد و خاموش كنيد.
بگذاريد روغن كاملاً خنك شود و سپس آن را روي انگور فرنگي هاي انگور فرنگي ريخته شده با ادويه ها بريزيد. خيلي خوب مخلوط كنيد.
ترشي را در يك ظرف استريل شده قاشق بزنيد.
محكم با درب بسته و ترشي را به مدت 7 روز در گوشه خشك آشپزخانه خود نگه داريد.
بعد از هر 2 تا 3 روز ، يك بطري يا شيشه ترشي را با يك قاشق خشك تميز خوب تكان دهيد يا هم بزنيد.
ترشي انگور فرنگي ستاره پس از 7 روز آماده خواهد شد.
پس از آماده شدن ترشي ، آن را در يخچال يا در دماي اتاق نگه داريد.
در آب و هواي سرد مي توانيد در خارج از منزل نگه داريد. در آب و هواي گرم و مرطوب ، آن را در يخچال نگه داريد. ترشي انگور فرنگي ستاره اي را با هر وعده غذايي هندي به دلخواه خود ميل كنيد.
فيلم هاي ما را دوست داريد؟ سپس براي دريافت آخرين به روزرساني هاي Recipe Video ، ما را در يوتيوب دنبال كرده و مشترك شويد.
اين دستور را امتحان كرده ايد؟
اگر دستورالعمل را درست كرده ايد و آن را دوست داريد ، پيوند دستور العمل را در فيس بوك ، توييتر و پينترست به اشتراك بگذاريد. براي instagram به ذكرdassanasvegrecipes و برچسب #dassanasvegrecipes!
كليه مطالب و عكس هاي ما از حق چاپ محفوظ است. لطفا كپي نكنيد به عنوان يك وبلاگ نويس ، اگر مي خواهيد اين دستورالعمل را تطبيق دهيد يا يك ويديوي YouTube بسازيد ، لطفاً دستور العمل را با كلمات خود بنويسيد و يك لينك قابل كليك به دستور العمل موجود در اين آدرس اينترنتي بدهيد.
طرز تهيه دستور تهيه ترشي انگور فرنگي ستاره دار
1. ابتدا انگور فرنگي را بشوييد و با حوله آشپزخانه خشك كنيد. نبايد اثري از رطوبت باشد. اندازه اينها كوچك است و به طرز لذيذي ترش هستند. اين انگور فرنگي هاي ستاره اي به نام arai nellikai نيز شناخته مي شوند. من دانه ها را حذف نكردم زيرا اين دانه ها خيلي كوچك بودند اگر از تنوع بيشتري استفاده مي كنيد ، دانه ها را خرد كرده و جدا كنيد. در صورت وجود ، كناره هايي كه كبود شده اند را برش دهيد.
شستن انگور فرنگي براي دستور تهيه ترشي انگور فرنگي
2. انگور فرنگي را در يك كاسه بزرگ بريزيد. پودر چيلي قرمز ، پودر زردچوبه و نمك سنگ را اضافه كنيد.
نمك براي ترشي انگور فرنگي انگور فرنگي
3. مخلوط كنيد
برچسب: ،
ادامه مطلب