مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

دستور تهیه ترشی فلفل سبز هندی

دستور تهیه ترشی فلفل سبز همراه با عکس گام به گام - ارسال دستور العمل ترشی پس از مدت ها. بعد از همه تابستان ها برای ترشی و ساختن یک چیزهای خوب دیگر است.

 

طرز تهیه ترشی فلفل سبز


تهیه این ترشی چیلی سبز بسیار آسان است. برای تهیه ترشی از گل فلفل سبز داغ یا متوسط ​​گرم کمتر استفاده کنید. من از انواع هندی های فلفل قرمز که گرم متوسط ​​بودند استفاده کردم. پس از ترشی و بلوغ گرما کمی کاهش می یابد.

این ترشی چیلی دارای دانه های خردل خرد شده ، زردچوبه و آب لیمو است که به شما عطر و طعم ، عطر و طعم اصلی می بخشد ، حضور فلفل سبز را نیز فراموش نکنید. در واقع والدین من این ترشی را بسیار دوست داشتند ، به طوری که آنها نیمی از آن را با خود بردند. این دستور توسط دوست من به اشتراک گذاشته شد.


ترشی فلفل سبز بسیار خوب به عنوان یک چاشنی با وعده های غذایی ساده هندی مانند برنج دال ، کشک ، برنج ، سبزیجات و حتی با روتی سابسی همراه است. من قبلا حتی آنها را با pakoras داشتم. آنها همچنین با پاراتاهای شکم پر یا پاراتاهای ساده مطابقت دارند.

فرآیند ترشی معمولاً به نور خورشید نیاز دارد. اما اگر نور آفتاب خوبی ندارید ، خیلی نگران نباشید. من این ترشی را زمستان درست کردم و اینجا روزهای تیرگی و سایه بود و هیچ نور آفتابی نداشت. بنابراین فقط روزهای اضافی را در بالکن نگه داشتم. بنابراین اگر نور آفتاب خوبی ندارید ، می توانید این خیار سبز را نیز ترشی درست کنید. در صورت تابش شدید و شدید آفتاب ، فقط تعداد روزهای مورد نیاز برای فرآیند ترشی را کاهش دهید.

اگر به دنبال دستور العمل های ترشی بیشتر هستید ، بررسی کنید:

  • ترشی آملا
  • ترشی انبه
  • ترشی فلفل قرمز
  • ترشی لیمو

عناصر

 

.2.25 تا 1.5 فنجان فلفل قرمز خرد شده - انواع گرم کمتر یا گرم (مرغ هاری)
▢6 قاشق غذاخوری دانه خردل - دانه خردل زرد یا سیاه یا خرد شده (rai na kuria یا rai ki dal)
tablesp3 قاشق غذاخوری نمک سنگ (خوراکی و غذایی) (sendha namak)
▢2 قاشق چای خوری پودر زردچوبه (هالدی)
cup 1 فنجان روغن خردل یا روغن آفتابگردان یا روغن بادام زمینی (sarson ka tel ya moongphalli ka tel)
▢5 تا 6 لیمو (نیمبو) - ⅓ تا ½ فنجان آب لیمو تولید می کند


حالت کوک


هنگام تهیه دستورالعمل ، از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید
دستورالعمل ها
خرد کردن فلفل قرمز
فلفل قرمز را خوب بشویید و پاک کنید. نباید اثری از رطوبت در آنها باشد. همچنین می توانید بگذارید خودشان خشک شوند.
تاج ها را برداشته و پیازهای سبز را در تکه های 1 اینچ خرد کنید.
تهیه ترشی فلفل سبز
در یک چرخ خشک یا آسیاب قهوه ، دانه های خردل را به صورت درشت پودر کنید. در اینجا من از دانه های خردل زرد استفاده کردم. اما می توانید از دانه های خردل سیاه نیز استفاده کنید.

در یک ظرف شیشه ای تمیز ، فلفل قرمز ، دانه خردل خرد شده و نمک را اضافه کنید.
با تکان دادن شیشه مخلوط کنید یا از قاشق تمیز و غیر واکنشی برای مخلوط کردن ظرف استفاده کنید. شیشه را با درب آن محکم بپوشانید و به مدت 2 تا 3 روز در معرض آفتاب قرار دهید. اگر نور خورشید و گرما بسیار شدید است ، پس فقط 1 تا 2 روز خوب است.

اگر دائماً خورشید و ابری آن ندارید ، فقط بیرون را نگه دارید. عصرها شیشه را از بیرون برداشته و در جای خشک آشپزخانه نگه دارید. از زمانی که خورشید بازی پنهان بازی می کرد ، 3 روز نگه داشتم.
بعد از 2 تا 3 روز ، آب لیمو و پودر زردچوبه را به ترشی اضافه کنید ..
با یک قاشق تمیز و غیر واکنشی همه چیز را خیلی خوب مخلوط کنید. شیشه را ببندید و دوباره به مدت 1 تا 2 روز در معرض آفتاب قرار دهید.
بعد از 1 یا 2 روز با مرحله بعدی ادامه دهید.
افزودن روغن خردل در ترشی چیلی
روغن خردل را تا دود سیگار گرم کنید. بگذارید روغن خردل خنک شود تا گرم شود یا کمی داغ شود .. حدود 15 دقیقه. می توانید از هر روغن دیگری مانند روغن آفتابگردان یا بادام زمینی استفاده کنید. اگر از این روغن ها استفاده می کنید ، فقط آنها را گرم کنید تا داغ شوند. نیازی نیست که آنها را تا زمان دخانیات گرم کنید.

روغن خردل را در ظرف ترشی بریزید.
شیشه را با درب آن بپوشانید و ترشی را به مدت 4 تا 5 روز در دمای اتاق نگه دارید تا روند ترشی اتفاق بیفتد.
حتی می توانید ترشی چیلی را به مدت 2 تا 3 روز در دمای اتاق و سپس در یخچال نگه دارید. از آنجا که در زمستان ها بود ، من ترشی درست کردم ، ظرف را برای 5 روز بیرون نگه داشتم. هنگامی که ما شروع به خدمت ترشی فلفل قرمز کردیم ، سپس من ظرف را در یخچال نگه داشتم.
ترشی فلفل قرمز را به عنوان یک چاشنی جانبی با یک وعده غذایی ساده هندی مانند برنج دال یا کشک سرو کنید. این ترشی را می توان با آلو پاراتا ، گوبی پراتا ، مولی پاراتا یا حتی پاراتای ساده یا چاپاتی نیز سرو کرد.



برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۴:۴۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)