کیک ارده
مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد
شکر یک و نیم پیمانه
روغن مایع دوسوم پیمانه
شیر یک دوم پیمانه
آرد دو و نیم پیمانه
بیکینگ پودر یک قاشق سوپخوری
ارده یکدوم پیمانه
کنجد 2 قاشق سوپخوری
گردوی خردشده 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را باهم بزنید تا حجم آن دو برابر شود. سپس روغن مایع و شیر را اضافه کرده و با قاشق هم بزنید. آرد و بیکینگ پودر را نیز اضافه کرده، مخلوط کنید. در آخر ارده را اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید. مواد را در قالبی که کف آن را چرب کرده و کنجد پاشیده اید بریزید. در آخر روی آن گردو ریخته و در فر با حرارت 170 درجهی سانتیگراد و به مدت 30 تا40 دقیقه قرار دهید.
توسط : راضیه امیر ذهنی
منع:مجله هنر اشپزی
برچسب: ،
تخم مرغ 3 عدد
شکر یک و نیم پیمانه
روغن مایع دوسوم پیمانه
شیر یک دوم پیمانه
آرد دو و نیم پیمانه
بیکینگ پودر یک قاشق سوپخوری
ارده یکدوم پیمانه
کنجد 2 قاشق سوپخوری
گردوی خردشده 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را باهم بزنید تا حجم آن دو برابر شود. سپس روغن مایع و شیر را اضافه کرده و با قاشق هم بزنید. آرد و بیکینگ پودر را نیز اضافه کرده، مخلوط کنید. در آخر ارده را اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید. مواد را در قالبی که کف آن را چرب کرده و کنجد پاشیده اید بریزید. در آخر روی آن گردو ریخته و در فر با حرارت 170 درجهی سانتیگراد و به مدت 30 تا40 دقیقه قرار دهید.
توسط : راضیه امیر ذهنی
منع:مجله هنر اشپزی
برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید: