مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

بیسکویت قهوه با مغز گردو

این مقدار مواد حدودا ۳۵ عدد بیسکویت به شما میدهد.

کره.................................... ۱۲۵ گرم

شکر قهوه ای...................... (۱۰۰ گرم)۲/۱ پیمانه

تخم مرغ............................. ۱ عدد

نسکافه.............................. ۲ ق غ

آب داغ............................... ۱ ق غ

آرد معمولی........................ (۱۸۵ گرم)۱ و ۲/۱ پیمانه

آرد مخمردار........................(۷۵ گرم)۲/۱ پیمانه

گردو.................................(۱۰۰ گرم) ۱ پیمانه

خاکه قند.......................... ۱ ق غ

نسکافه اضافی..................۱ ق چ

شکلات سیاه آب شده........ ۲۵۰ گرم

روغن نباتی مایع................. ۲ ق چ

طرز تهیه:

کره+شکر قهوه ای+تخم مرغ را در ظرف کوچکی میریزیم و با همزن برقی میزنیم تا نرم و یکدست شود.

مخلوط نسکافه+آب را که خنک شده باشداضافه میکنیم.

سپس آردهای الک شده را در دو نوبت مخلوط میکنیم.

با همزن برقی میزنیم تا خمیری شکل شود.

خمیر را به آرامی روی سطحی آغشته به آرد ورز میدهیم تا کاملا یکدست شود.

آنرا بین کاغذهای روغنی به ضخامت ۵ میلی متر باز میکنیم.

با قالب دایره ای شکل ۵ سانتی متری خمیر را میبریم و به فاصله ۴ سانت از هم در سینی های چرب شده فر میچینیم.روی آن ها یک تکه گردو میگذاریم.سینی را به مدت ۱۲ دقیقه با درجه حرارت متوسط درفر قرار میدهیم تا بیسکویت ها قهوه ای روشن شوند.

سپس آنها را بیرون آورده روی سینی های خنک مشبک می چینیم تا خنک شوند.پس از خنک شدن روی بیسکویت ها مخلوط خاکه قند و قهوه اضافی میپاشیم و هر بیسکویت را تا نیمه در مخلوط روغن و شکلات فرو میبریم وروی سینی های مشبک میچینیم تا خودشان را بگیرند.



برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۰۴:۴۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)