مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

ترشی یخچال جین و تونیک

 

  • 5-7 عدد خیار کوچک ایرانی یا ترشی
  • 1 قاشق غذاخوری توت ارس
  • 3/4 فنجان جین
  • 3/4 فنجان آب مقوی
  • آب 1 آهک
  • 2 قاشق غذاخوری آب گل آهک گل رز

دستورالعمل ها


نوک ساقه را از خیار بشویید و اصلاح کنید. آنها را از طول به نصف برش دهید و سپس دوباره به نصف بریزید. آنها را به طول شیشه خود کوتاه کنید. شما می خواهید که نیزه ها در شیشه قرار بگیرند و در نهایت پس از اتمام کار کاملاً در مایع غوطه ور شوند.
جین ، آب مقوی ، آب آهک تازه و گل رز را مخلوط کنید.
توت ارس را کمی له کنید تا طعم آن آزاد شود. نیزه های ترشی را درون یک ظرف شیشه ای تمیز قرار دهید. شیشه را پر کنید اما آنها را خیلی محکم بسته بندی نکنید.
توت ارس ، و سپس مخلوط مایع را اضافه کنید. اگر نیزه ها کاملاً غوطه ور نیستند ، با آب مقوی بیشتری آن را اضافه کنید.
شیشه را محکم ببندید و در یخچال قرار دهید. بگذارید خیار ترشی به مدت 2 روز قبل از غذا بخورد.

ترشی ها حداقل یک ماه در یخچال نگهداری می شوند.
برای این دستورالعمل باید انواع توت درخت عرعر را انتخاب کنید. می توانید آنها را در فروشگاه های مواد غذایی بهتر یا به صورت آنلاین پیدا کنید. توت درخت عرعر در واقع توت نیست ، بلکه مخروطی کوچک از درخت ارس است.

آنها نوعی عطر و طعم کاج ، مرکبات ، تیز دارند و گرچه ما در ایالات متحده زیاد از آنها استفاده نمی کنیم ، اما در اروپا از آنها به عنوان ادویه استفاده می شود. بسیاری از ما آنها را به عنوان عطر و طعم اصلی در جین می شناسیم. من عطر و طعم و عطر را دوست دارم و این یک ترکیب عالی با ترشیجات است.


 مواد لازم برای ترشی یخچال جین و مقوی


من و شوهرم در طول یک هفته اینها را تست کردیم و کاملاً به آنها علاقه داشتیم! من آنها را در کنار همبرگر کبابی ، هات داگ یا ساندویچ ، با یا بدون کوکتل همراه تصور می کنم. خوب است که جمع آوری آنها بسیار آسان باشد ، زیرا من می توانم چند دسته دیگر را در آینده ببینم!

اگر مثل ما ترشی دوست دارید ، باید سالاد سیب زمینی ترشی من را امتحان کنید ، این یک موفقیت بزرگ برای همه است! و هنگامی که آن را زیر کمربند خود قرار دادید ، به Dill Pickle و Brat Soup من تعلق دارد!

 

  • 5-7 عدد خیار کوچک ایرانی یا ترشی
  • 1 قاشق غذاخوری توت ارس
  • 3/4 فنجان جین
  • 3/4 فنجان آب مقوی
  • آب 1 آهک
  • 2 قاشق غذاخوری آب گل آهک گل رز

 

دستورالعمل ها


نوک ساقه را از خیار بشویید و اصلاح کنید. آنها را از طول به نصف برش دهید و سپس دوباره به نصف بریزید. آنها را به طول شیشه خود کوتاه کنید. شما می خواهید که نیزه ها در شیشه قرار بگیرند و در نهایت پس از اتمام کار کاملاً در مایع غوطه ور شوند.
جین ، آب مقوی ، آب آهک تازه و گل رز را مخلوط کنید.
توت ارس را کمی له کنید تا طعم آن آزاد شود. نیزه های ترشی را درون یک ظرف شیشه ای تمیز قرار دهید. شیشه را پر کنید اما آنها را خیلی محکم بسته بندی نکنید.
توت ارس ، و سپس مخلوط مایع را اضافه کنید. اگر نیزه ها کاملاً غوطه ور نیستند ، با آب مقوی بیشتری آن را اضافه کنید.
شیشه را محکم ببندید و در یخچال قرار دهید. بگذارید خیار ترشی به مدت 2 روز قبل از غذا بخورد.

ترشی ها حداقل یک ماه در یخچال نگهداری می شوند.
اطلاعات تغذیه ای دستور العمل های موجود در این سایت به عنوان حسن نیت ارائه می شود و اگرچه theviewfromgreatisland.com سعی در ارائه اطلاعات دقیق غذایی دارد ، اما این ارقام فقط تخمین زده می شود.


آشپزخانه مکان خوشبختی من است که در آن با مواد خارق العاده ای که جسم و روح را تغذیه می کنند بازی می کنم. ماموریت من؟ تا شما را در مورد غذای خوب اخراج کنند. دستور العمل های من هرگز گیج کننده و همیشه هیجان انگیز هستند ... تعداد 2،000 مورد در وبلاگ وجود دارد!

   



برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۵:۰۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)