مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه .

مركز خريد فروش قيمت پودر پياز و سير ادويه

ترشي خيار ريز ريز شده با سير و روغن چيلي

عناصر

 

 

  • 2 خيار بزرگ ، حدود 450 گرم ، به پايان مي رسد
  • 1 قاشق غذاخوري سير ريز خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوري شكر
  • 1 قاشق غذاخوري سس سويا سبك
  • 2 قاشق غذاخوري سركه شراب برنج سياه يا معمولي چيني
  • 2 قاشق غذاخوري روغن چيلي

روش


مرحله 1
يك وردنه يا يك برش برداريد و خيارها را بكوبيد تا تقسيم شوند ، سپس آنها را به قطعات 2.5 سانتي متري خرد كنيد. درون يك كاسه با تمام مواد باقيمانده و 1 قاشق چايخوري نمك قرار داده و با هم بريزيد. در كنار هر يك از غذاهاي ديگر سرو كنيد

با نگهداري سبزيجات يا ميوه در سركه ، يك شيشه ترشي مايل به قرمز درست كنيد. دستور العمل هاي ترشي ما شامل پيكاليلي ، كدو سبز ، كلم قرمز ، پياز و چغندر است.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۴:۳۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

آموزش ترشي خيار لبناني با سركه سيب

عناصر

 

  • 400 گرم خيار لبناني يا كربي (حدود 6-7 عدد كوچك) ، برش داده شده به ورقه هاي ضخيم 1 سانتي متر (موجود در Whole Foods يا از سبزي فروش)
  • 1 پياز متوسط ​​، برش داده شده به برش هاي ضخيم
  • 2 قاشق غذاخوري سنگ نمك دريايي يا پوسته پوسته شده
  • 300 ميلي ليتر سركه سيب
  • 140 گرم قند كاستوره طلايي
  • ¼ قاشق چايخوري زردچوبه زميني
  • sp قاشق چايخوري دانه هاي كرفس
  • ¼ قاشق چايخوري شله چيلي
  • 2 قاشق غذاخوري دانه خردل زرد يا قهوه اي

روش


مرحله 1
خيارها ، خلال هاي پياز و نمك را در يك الك كه روي يك كاسه قرار داده شده قرار دهيد و روي آنها را با يخ و چيز ديگري بپوشانيد تا وزن آن كم شود. بگذاريد 1-2 ساعت در يخچال بماند ، سپس خوب آبكش كنيد. (اين كمك مي كند تا آب از خيار خارج شود ، اين بدان معناست كه بعداً هنگام آب كشيدن ترد خواهد ماند.)

گام 2
در همين حال ، سركه ، 200 ميلي ليتر آب ، شكر ، زردچوبه ، دانه هاي كرفس ، تكه هاي چيلي و دانه خردل را در يك قابلمه كوچك روي حرارت متوسط ​​قرار دهيد. بگذاريد تا جوش بيايد و 5 دقيقه بجوشد. آن را از روي حرارت برداشته و بگذاريد تا در دماي اتاق خنك شود. مخلوط خيار و پياز را در ظرفي با ظرفيت 500 ميلي ليتر يا ظرف پلاستيكي مهر و موم شده قرار داده ، روي مايع آب نمك ريخته ، روي آن را بپوشانيد و مهر و موم كنيد. حداقل 3 ساعت خنك شويد. به مدت 2 هفته در يخچال نگه داريد.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۴:۳۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه ترشي تربچه با سركه سفيد

عناصر

 

  • تربچه 1 كيلويي
  • نمك دريايي كريستال درشت 140 گرم
  • براي سركه ترشي
  • 1 قاشق غذاخوري دانه هاي فلفل سياه
  • 1 قاشق غذاخوري دانه گشنيز
  • 1 قاشق غذاخوري دانه خردل زرد
  • 10 ميخك
  • چند قطعه تيغه گرز
  • 2 برگ بو
  • سركه شراب سفيد 700 ميلي ليتر
  • 150 گرم شكر سفيد
  • 1 عدد زنجبيل به اندازه انگشت شست ، پوست كنده و نازك برش خورده
  • 1 عدد فلفل قرمز خلال شده

روش


مرحله 1
تربچه ها را اصلاح كرده و بزرگترها را نصف كنيد. در يك كاسه بزرگ ، نمك درياي كريستال درشت را با 300 ميلي ليتر آب جوش مخلوط كرده و اجازه دهيد تا حل شود تا يك محلول شور كننده توليد شود. 1.2 ليتر آب سرد و سپس تربچه اضافه كنيد. روي آن را بپوشانيد و بگذاريد تا يك شب خيس بخورد ، سپس آن را بشوييد و آبكش كنيد.

گام 2
براي تهيه سركه ترشي ، كل ادويه ها را در يك قابلمه متوسط ​​بريزيد. با حرارت ملايم نان تست كنيد تا زماني كه بوي معطر آنها شروع شود. آخرين تيغه هاي گرز را اضافه كنيد ، زيرا اينها به راحتي گير مي كنند. خليج را اضافه كنيد ، تمام سركه و شكر را داخل آن بريزيد ، اجازه دهيد حل شود و بگذاريد تا دم بكشد. زنجبيل و چيلي قرمز را اضافه كنيد.

مرحله 3
تربچه را در شيشه هاي استريليزه بسته بندي كنيد (به نوك زير مراجعه كنيد) ، روي سركه داغ بريزيد ، سپس مهر و موم كنيد. اگر دوست داريد در عرض 2 هفته يا بيشتر بخوريد.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۴:۳۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشي لوبيا سبز مكزيكي و دستور تهيه لبناني

عناصر

 

  • لوبياي سبز 450 گرمي
  • 4 موسير ، ريز خرد شده
  • 1 ½ قاشق غذاخوري روغن زيتون
  • 3 قاشق غذاخوري سركه شراب قرمز
  • 1 قاشق غذاخوري قند كاستور طلايي
  • 1 قاشق غذاخوري دانه خردل سفيد يا زرد

روش


مرحله 1
حبوبات را در آب نمك در حال جوش و پخته بپزيد تا زماني كه "خستگي" خود را از دست دهند اما هنوز كمي لقمه دارند. آبكش كنيد ، در آب سرد فرو كنيد تا خنك شود ، سپس دوباره تخليه كنيد. آنها را به يك ظرف رول آشپزخانه آغشته كرده و با ورق رول آشپزخانه بپوشانيد تا آماده شود.

گام 2
موسير خرد شده ، روغن زيتون ، سركه ، شكر و دانه خردل را با مقداري چاشني با هم مخلوط كرده و كنار بگذاريد.

مرحله 3
براي سرو ، پانسمان را از داخل لوبيا در ظرف سرو بريزيد.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۴:۳۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز ترشي انداختن ترشي سبزيجات و پياز اسلايس

عناصر

 

  • 3 خيار متوسط
  • 1 پياز بزرگ ، خلال نازك
  • تكه هاي نمك دريايي 85 گرم (نمك ضروري - تلاش شما را غيرقابل خوردن مي كند)
  • سركه سيب 500 ميلي ليتر
  • 250 گرم شكر دانه ريز
  • 1 قاشق چايخوري دانه گشنيز
  • 2 قاشق چايخوري دانه خردل زرد
  • 1 قاشق چايخوري دانه فلفل دلمه اي
  • 1 قاشق چايخوري زردچوبه چرخ شده
  • شويد كوچك

روش


مرحله 1
خيارها را بشوييد ، در طول آنها تقسيم كرده و دانه ها را بيرون بياوريد. هر نيمه را به قطعه هاي انگشت برش دهيد ، سپس به نوارهاي 5 ميلي متر برش دهيد. در يك كاسه بزرگ با پياز و نمك مخلوط كرده ، روي آن را بپوشانيد و بگذاريد تا يك شب خيس بخورد.

گام 2
روز بعد آب ميوه ها را تخليه كنيد ، سبزيجات را در آب سرد بشوييد و خوب آبكش كنيد. سركه ، شكر و ادويه ها را در قابلمه خيلي بزرگي بريزيد و به آرامي حرارت دهيد تا شكر حل شود. بگذاريد 5 دقيقه بجوشد تا طعم ها دم بكشد.

مرحله 3
سبزيجات را اضافه كنيد و تابه را روي حرارت زياد بجوشانيد و بارها و بارها هم بزنيد. به مدت 1 دقيقه بجوشانيد ، سپس ظرف را از روي حرارت برداريد. در شويد خرد كنيد ، سپس درون شيشه هاي استريل شده بسته بندي كنيد (نگاه كنيد به بالا سمت راست) ، اطمينان حاصل كنيد كه هيچ حباب هوا به دام نيفتاده است. در مكاني تاريك و خنك نگهداري شود تا زماني كه آماده استفاده شود.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۴:۳۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشي پياز سفيد و سير

عناصر

 

  • براي پر كردن
  • 1 قاشق غذاخوري كره
  • 1 پياز ، خيلي ريز خرد شده
  • 100 گرم بيكن دودي ، ريز خرد شده
  • 250 گرم گوشت چرخ كرده گوشت خوك (شانه خوب است)
  • 1 حبه سير ، رنده شده
  • sp قاشق چايخوري گرز زميني
  • ¼ قاشق چايخوري فلفل سياه ترك خورده
  • sp قاشق چايخوري برگ آويشن
  • 1 تخم مرغ
  • 30 گرم آرد سوخاري تازه
  • 6 پياز كوچك ترشي
  • براي شيريني
  • 250 گرم آرد غليظ
  • 50 گرم پولنتا
  • ½ قاشق چايخوري بي كربنات نوشابه
  • 75 گرم گوشت خوك سرد ، خرد شده ، به علاوه مقدار اضافي براي قلع
  • 2 زرده تخم مرغ زده شده ، براي لعاب دادن

روش


مرحله 1
كره را در يك تابه كوچك گرم كرده و پياز را با حرارت ملايم به مدت 5 دقيقه بپزيد تا نرم شود اما رنگي نشود. تمام مواد پر كننده ، به غير از پيازهاي ترشي را به يك كاسه بزرگ بريزيد و به خوبي در يك كوفته بزرگ مخلوط كنيد - ساده ترين راه براي اين كار گرفتن دست و مالش مخلوط از طريق انگشتان است. مخلوط را به شش توپ مساوي تقسيم كنيد و يك پياز ترشي را به هر كدام فشار دهيد ، مطمئن شويد كه پياز كاملاً محصور شده است. حدود 1 ساعت در يخچال خنك شويد.

گام 2
در همين حين ، شيريني را با قرار دادن تمام مواد خشك در مخلوط كن ايستاده با اتصال پارويي ، درست كنيد. 100 ميلي ليتر آب ، گوشت خوك و ½ قاشق چايخوري نمك را به جوش آورده ، روي مخلوط خشك ريخته و شيريني را كنار هم بياوريد.

مرحله 3
فر را با فن / گاز 200 درجه سانتيگراد / 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد. شيريني را به ضخامت يك سكه £ 1 حلقه بزنيد. شش دايره 12 سانتي متري بريده و از هر كدام براي ايجاد سوراخ در قالب مافين چرب شده استفاده كنيد. برش ها را دوباره رول كنيد ، شش دايره 8 سانتي متري براي درب برش دهيد و كنار بگذاريد. در هر سوراخ مافين روكش شده با يك كوفته كوفته فشار دهيد. لبه هركدام را با كمي زرده زده شده مسواك بزنيد ، درپوش آن را بگذاريد ، دو طرف آن را بچرخانيد و وسط هر يك سوراخ كنيد. سر شيريني ها را با زرده تخم مرغ لعاب داده و به مدت 20 دقيقه آن را بپزيد تا قهوه اي طلايي شود. قبل از خوردن غذا ، پاي ها را بگذاريد تا كاملا خنك شوند. مي توان دو روز جلوتر ساخت و در يخچال نگهداري كرد.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۴:۳۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه ترشي موسير تند با طعم چيلي

عناصر

 

  • موسير 1 كيلوگرمي
  • نمك دريايي كريستال درشت 140 گرم
  • براي سركه ترشي
  • 1 قاشق غذاخوري دانه هاي فلفل سياه
  • 1 قاشق غذاخوري دانه گشنيز
  • 1 قاشق غذاخوري دانه خردل زرد
  • 10 ميخك
  • چند قطعه تيغه گرز
  • خرج كردن تكه هاي چيلي خشك (اختياري)
  • 2 برگ بو
  • سركه شراب سفيد 700 ميلي ليتر ، به علاوه 2/3 قاشق غذاخوري
  • 100 گرم شكر نرم قهوه اي روشن

روش


مرحله 1
روز قبل از ترشي ، موسير را در يك كاسه بزرگ بريزيد و روي آن را با آب جوش بپوشانيد. بگذاريد تا خنك شود ، سپس پوست آن را آبكش كرده و پوست آن را جدا كرده و انتهاي ريشه را مرتب كنيد.

گام 2
در يك كاسه بزرگ ، نمك درياي كريستال درشت را با 300 ميلي ليتر آب جوش مخلوط كرده و اجازه دهيد تا حل شود تا يك محلول شور كننده توليد شود. 1.2 ليتر آب سرد و سپس موسير را اضافه كنيد. روي آن را بپوشانيد و بگذاريد تا يك شب خيس بخورد. روز بعد ، آبكش كنيد ، آبكشي كنيد سپس دوباره تخليه كنيد. موسير را درون شيشه هاي استريليزه بسته بندي كنيد (به نكته زير مراجعه كنيد).

مرحله 3
براي تهيه سركه ترشي ، كل ادويه ها را در يك قابلمه متوسط ​​بريزيد. با حرارت ملايم نان تست كنيد تا زماني كه بوي معطر آنها شروع شود. پوسته هاي چيلي خشك را به آخر اضافه كنيد ، زيرا اين مواد به راحتي گير مي كنند.

مرحله 4
خليج را اضافه كنيد ، تمام سركه و شكر را داخل آن بريزيد ، اجازه دهيد حل شود و بگذاريد تا دم بكشد.

مرحله 5
سركه داغ را روي موسيرها بريزيد و در حالي كه گرم است مهر و موم كنيد. اگر دوست داريد 1 ماه يا بيشتر بخوريد.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۴:۳۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشي تربچه ريز شده مكزيكي

عناصر
  •  
  • 85 گرم مولي ، پوست كنده شده و پوسته پوسته شده يا خرد شده به صورت چوب كبريت خوب
  • 2 قاشق چايخوري sagwa shikcho (سركه سيب) يا سركه برنج
  • 2 قاشق چايخوري شكر كاستوره طلايي
  • ¾ قاشق چايخوري تكه هاي چيلي گوچوگارو (نگاه كنيد به نوك)
  • ove حبه سير كوچك ، رنده شده

روش


مرحله 1
در يك كاسه متوسط ، تمام مواد را با 1/2 قاشق چايخوري نمك دريا هم بزنيد تا تربچه روكش شود. قبل از سرو به مدت 1 ساعت روي آن را بپوشانيد و خنك شويد.

 

پودر چيلي يا پوسته هاي تهيه شده از فلفل قرمز ، كه عطر و طعم منحصر به فرد خود را دارند. اين چاشني براي پاشيدن هر چيزي كه 

 به مقداري گرما احتياج دارد ، به چيلي انتخابي شما تبديل خواهد شد.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۴:۳۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

آموزش ترشي گيلاس

عناصر

 

  • سركه سيب 175 ميلي ليتر
  • 175 ميلي ليتر آب
  • 100 گرم قند كاستور
  • 2 قاشق چايخوري دانه گشنيز
  • 1 قاشق چايخوري شله چيلي
  • 2 برگ بو
  • 500 گرم گيلاس ، نكته را در زير ببينيد

روش


مرحله 1
شما به يك شيشه كيلر 1 ليتري با مهر و موم لاستيك جديد نياز داريد. مهر و موم و شيشه را در آب گرم و صابون بشوييد و خوب بشوييد. مهر و موم را كنار بگذاريد و ظرف را به مدت 10 دقيقه در دماي متوسط (حدود 100 درجه سانتيگراد) در فر قرار دهيد.

گام 2
سركه ، آب ، شكر ، دانه هاي گشنيز ، تكه هاي چيلي و برگ بو را در يك تابه بريزيد. به آرامي بجوشانيد و هم بزنيد تا شكر حل شود. به مدت 5 دقيقه بپزيد و سپس آن را از روي حرارت برداريد.

مرحله 3
مهر و موم لاستيك را روي درب شيشه قرار دهيد. گيلاس ها را درون ظرف ببنديد و روي مايع ادويه دار را كه هنوز گرم است بريزيد. شيشه را بلافاصله ببنديد و بگذاريد 2 هفته قبل از غذا بخورد. تا 1 سال در يك مكان خشك و خنك نگهداري مي شود.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۴:۳۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)

ترشي لبو قرمز با نمك دريايي

عناصر

 

 

  • چغندر 1 كيلويي
  • روغن سبزيجات
  • 4-5 قاشق چايخوري نمك دريايي كريستال درشت
  • براي سركه ترشي
  • 1 قاشق غذاخوري دانه هاي فلفل سياه
  • 1 قاشق غذاخوري دانه گشنيز
  • 1 قاشق غذاخوري دانه خردل زرد
  • 10 ميخك
  • چند قطعه تيغه گرز
  • خرج كردن تكه هاي چيلي خشك (اختياري)
  • 2 برگ بو
  • 700 ميلي ليتر سركه شراب سفيد ، به علاوه 3½ قاشق غذاخوري
  • 100 گرم شكر نرم قهوه اي روشن

روش


مرحله 1
چغندر را بشوييد و اصلاح كنيد ، هركدام را با 1 قاشق غذاخوري روغن نباتي ماليده و سپس به صورت جداگانه در فويل بپيچيد. روي سيني با فن / گاز 200 درجه سانتيگراد / 180 درجه سانتيگراد به مدت 1 ساعت يا تا زماني كه نرم شود تفت دهيد. خنك ، پوست بگيريد ، سپس به صورت گوه برش دهيد.

گام 2
براي تهيه سركه ترشي ، كل ادويه ها را در يك قابلمه متوسط ​​بريزيد. با حرارت ملايم نان تست كنيد تا زماني كه بوي معطر آنها شروع شود. پوسته هاي چيلي خشك را به آخر اضافه كنيد ، زيرا اين مواد به راحتي گير مي كنند. خليج را اضافه كنيد ، تمام سركه و شكر را داخل آن بريزيد ، اجازه دهيد حل شود و بگذاريد تا دم بكشد.

مرحله 3
چغندرها را درون شيشه هاي استريل بسته بندي كنيد (به نوك زير مراجعه كنيد) ، به هر كدام 1 قاشق چايخوري نمك دريايي كريستال درشت اضافه كنيد ، سپس روي سركه داغ ريخته و مهر و موم كنيد. اگر دوست داريد در عرض 2 هفته يا بيشتر بخوريد.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۴:۳۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)