مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

طرز تهیه ترشی موسیر تند با طعم چیلی

عناصر

 

  • موسیر 1 کیلوگرمی
  • نمک دریایی کریستال درشت 140 گرم
  • برای سرکه ترشی
  • 1 قاشق غذاخوری دانه های فلفل سیاه
  • 1 قاشق غذاخوری دانه گشنیز
  • 1 قاشق غذاخوری دانه خردل زرد
  • 10 میخک
  • چند قطعه تیغه گرز
  • خرج کردن تکه های چیلی خشک (اختیاری)
  • 2 برگ بو
  • سرکه شراب سفید 700 میلی لیتر ، به علاوه 2/3 قاشق غذاخوری
  • 100 گرم شکر نرم قهوه ای روشن

روش


مرحله 1
روز قبل از ترشی ، موسیر را در یک کاسه بزرگ بریزید و روی آن را با آب جوش بپوشانید. بگذارید تا خنک شود ، سپس پوست آن را آبکش کرده و پوست آن را جدا کرده و انتهای ریشه را مرتب کنید.

گام 2
در یک کاسه بزرگ ، نمک دریای کریستال درشت را با 300 میلی لیتر آب جوش مخلوط کرده و اجازه دهید تا حل شود تا یک محلول شور کننده تولید شود. 1.2 لیتر آب سرد و سپس موسیر را اضافه کنید. روی آن را بپوشانید و بگذارید تا یک شب خیس بخورد. روز بعد ، آبکش کنید ، آبکشی کنید سپس دوباره تخلیه کنید. موسیر را درون شیشه های استریلیزه بسته بندی کنید (به نکته زیر مراجعه کنید).

مرحله 3
برای تهیه سرکه ترشی ، کل ادویه ها را در یک قابلمه متوسط ​​بریزید. با حرارت ملایم نان تست کنید تا زمانی که بوی معطر آنها شروع شود. پوسته های چیلی خشک را به آخر اضافه کنید ، زیرا این مواد به راحتی گیر می کنند.

مرحله 4
خلیج را اضافه کنید ، تمام سرکه و شکر را داخل آن بریزید ، اجازه دهید حل شود و بگذارید تا دم بکشد.

مرحله 5
سرکه داغ را روی موسیرها بریزید و در حالی که گرم است مهر و موم کنید. اگر دوست دارید 1 ماه یا بیشتر بخورید.



برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۴:۳۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)