طرز تهیه ترشی تربچه با سرکه سفید
- تربچه 1 کیلویی
- نمک دریایی کریستال درشت 140 گرم
- برای سرکه ترشی
- 1 قاشق غذاخوری دانه های فلفل سیاه
- 1 قاشق غذاخوری دانه گشنیز
- 1 قاشق غذاخوری دانه خردل زرد
- 10 میخک
- چند قطعه تیغه گرز
- 2 برگ بو
- سرکه شراب سفید 700 میلی لیتر
- 150 گرم شکر سفید
- 1 عدد زنجبیل به اندازه انگشت شست ، پوست کنده و نازک برش خورده
- 1 عدد فلفل قرمز خلال شده
روش
مرحله 1
تربچه ها را اصلاح کرده و بزرگترها را نصف کنید. در یک کاسه بزرگ ، نمک دریای کریستال درشت را با 300 میلی لیتر آب جوش مخلوط کرده و اجازه دهید تا حل شود تا یک محلول شور کننده تولید شود. 1.2 لیتر آب سرد و سپس تربچه اضافه کنید. روی آن را بپوشانید و بگذارید تا یک شب خیس بخورد ، سپس آن را بشویید و آبکش کنید.
گام 2
برای تهیه سرکه ترشی ، کل ادویه ها را در یک قابلمه متوسط بریزید. با حرارت ملایم نان تست کنید تا زمانی که بوی معطر آنها شروع شود. آخرین تیغه های گرز را اضافه کنید ، زیرا اینها به راحتی گیر می کنند. خلیج را اضافه کنید ، تمام سرکه و شکر را داخل آن بریزید ، اجازه دهید حل شود و بگذارید تا دم بکشد. زنجبیل و چیلی قرمز را اضافه کنید.
مرحله 3
تربچه را در شیشه های استریلیزه بسته بندی کنید (به نوک زیر مراجعه کنید) ، روی سرکه داغ بریزید ، سپس مهر و موم کنید. اگر دوست دارید در عرض 2 هفته یا بیشتر بخورید.
برچسب: ،