مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

ترشی پیاز سفید و سیر

عناصر

 

  • برای پر کردن
  • 1 قاشق غذاخوری کره
  • 1 پیاز ، خیلی ریز خرد شده
  • 100 گرم بیکن دودی ، ریز خرد شده
  • 250 گرم گوشت چرخ کرده گوشت خوک (شانه خوب است)
  • 1 حبه سیر ، رنده شده
  • sp قاشق چایخوری گرز زمینی
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه ترک خورده
  • sp قاشق چایخوری برگ آویشن
  • 1 تخم مرغ
  • 30 گرم آرد سوخاری تازه
  • 6 پیاز کوچک ترشی
  • برای شیرینی
  • 250 گرم آرد غلیظ
  • 50 گرم پولنتا
  • ½ قاشق چایخوری بی کربنات نوشابه
  • 75 گرم گوشت خوک سرد ، خرد شده ، به علاوه مقدار اضافی برای قلع
  • 2 زرده تخم مرغ زده شده ، برای لعاب دادن

روش


مرحله 1
کره را در یک تابه کوچک گرم کرده و پیاز را با حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه بپزید تا نرم شود اما رنگی نشود. تمام مواد پر کننده ، به غیر از پیازهای ترشی را به یک کاسه بزرگ بریزید و به خوبی در یک کوفته بزرگ مخلوط کنید - ساده ترین راه برای این کار گرفتن دست و مالش مخلوط از طریق انگشتان است. مخلوط را به شش توپ مساوی تقسیم کنید و یک پیاز ترشی را به هر کدام فشار دهید ، مطمئن شوید که پیاز کاملاً محصور شده است. حدود 1 ساعت در یخچال خنک شوید.

گام 2
در همین حین ، شیرینی را با قرار دادن تمام مواد خشک در مخلوط کن ایستاده با اتصال پارویی ، درست کنید. 100 میلی لیتر آب ، گوشت خوک و ½ قاشق چایخوری نمک را به جوش آورده ، روی مخلوط خشک ریخته و شیرینی را کنار هم بیاورید.

مرحله 3
فر را با فن / گاز 200 درجه سانتیگراد / 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. شیرینی را به ضخامت یک سکه £ 1 حلقه بزنید. شش دایره 12 سانتی متری بریده و از هر کدام برای ایجاد سوراخ در قالب مافین چرب شده استفاده کنید. برش ها را دوباره رول کنید ، شش دایره 8 سانتی متری برای درب برش دهید و کنار بگذارید. در هر سوراخ مافین روکش شده با یک کوفته کوفته فشار دهید. لبه هرکدام را با کمی زرده زده شده مسواک بزنید ، درپوش آن را بگذارید ، دو طرف آن را بچرخانید و وسط هر یک سوراخ کنید. سر شیرینی ها را با زرده تخم مرغ لعاب داده و به مدت 20 دقیقه آن را بپزید تا قهوه ای طلایی شود. قبل از خوردن غذا ، پای ها را بگذارید تا کاملا خنک شوند. می توان دو روز جلوتر ساخت و در یخچال نگهداری کرد.



برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۴:۳۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)