مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

یک ترشی مخصوص زمستانی پنجابی شیرین و ترش

Gobi gajar shalgam achar یک ترشی مخصوص زمستانی پنجابی شیرین و ترش است که با گل کلم ، هویج و شلغم درست می شود.


عناصر

 

  • ca500 گرم گل کلم (گوبی) یا 1 عدد گوبی متوسط
  • ▢500 گرم شلغم یا 2 شلغم بزرگ (شالگام)
  • ▢500 گرم هویج یا 7 تا 8 عدد هویج قرمز بلند بدون منشا (قاجار)
  • ▢1 فنجان سرکه معمولی یا سرکه سفید یا 250 میلی لیتر سرکه معمولی
  • j400 گرم ژاگ پودر یا رنده شده (گود) یا 2 فنجان ژاگ پودر یا رنده شده
  • pieces3 قطعه از هر یک از زنجبیل های 2 اینچی (آدراک) یا 30 گرم زنجبیل بدون پوست یا یک فنجان جمع شده ¼ فنجان زنجبیل تقریبا خرد شده
  • ▢23 تا 25 سیر متوسط ​​(لهسان) یا 20 گرم سیر یا 1 پیاز سیر متوسط ​​یا 3 قاشق غذاخوری سیر تقریبا خرد شده
  • ▢2 پیاز متوسط ​​یا 150 گرم پیاز یا ¾ تا 1 فنجان پیاز تقریبا خرد شده
  • ▢1 فنجان روغن خردل یا 250 میلی لیتر روغن خردل
  • ▢6 قاشق چای خوری پودر چیلی قرمز (پودر مرغ لال)
  • ▢4 قاشق چای خوری Garam Masala Powder یا پنجابی گارام ماسالا
  • ▢2 قاشق چایخوری دانه خردل خرد شده (rai ka kuria) - اختیاری
  • ▢8 قاشق چای خوری نمک یا سنگ نمک

 


حالت کوک


هنگام تهیه دستورالعمل ، از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید
دستورالعمل ها
گلبرگ ، هویج و شلغم گل کلم را سفید کنید

ابتدا گل کلم را شستشو داده و گلهای گلدان متوسط ​​را خرد کنید. گل کلم را به مدت 15 تا 20 دقیقه در آب گرم نگه دارید. این یک مرحله اختیاری است و فقط در صورت وجود حشرات در گل کلم وجود دارد. بعداً آبکش کرده و کنار بگذارید.
بعد آبکشی کنید ، پوست بگیرید و سپس هویج و شلغم را در باتوم یا چوب های 1.5 تا 2 اینچی خرد کنید.
8 تا 9 فنجان آب را در قابلمه عمیق بجوشانید.
گلهای گل کلم ، هویج و شلغم را اضافه کنید.
به مدت 2 تا 3 دقیقه هم بزنید و جوش دهید. سبزیجات سفید را خیلی خوب تخلیه کنید.


خشک کردن گل گوش ، هویج و شلغم گل کلم


آنها را به طور مساوی روی پارچه پهن کرده و نگه دارید تا در سایه یا نور آفتاب خشک شوند. همچنین می توانید پنکه سقفی را روشن نگه دارید و اجازه دهید سبزیجات خشک شوند. سبزیجات نباید هیچ رطوبت و آبی روی آنها داشته باشند و باید کاملا خشک باشند.
در صورت وجود رطوبت ، ترشی خراب می شود. می توانید به مدت نصف یا روز کامل در معرض نور آفتاب باشید. در سایه می توانید یک یا دو روز خشک شوید. همچنین می توانید چند ساعت در کمترین دما در اجاق خشک کنید.
 

 

هنگامی که سبزیجات خشک شدند ، سپس به مرحله بعدی بروید. پیاز خرد شده ، زنجبیل و سیر را در مخلوط کن یا ظرف آسیاب اضافه کنید.
بدون اضافه کردن آب ، آن را به یک خمیر صاف مخلوط کنید. این خمیر آسیاب شده را کنار بگذارید.
در ظرف دیگر ، 2 فنجان ژاگرا رنده شده یا پودر شده را با 1 فنجان سرکه بردارید. مطابق سلیقه خود می توانید ژاگری را نیز اضافه کنید.
تابه را روی اجاق گاز نگه دارید و هم بزنید تا نان خلال حل شود. هنگام پخت و پز آماده بوی سرکه شوید ... با این حال ، طعم آن خوب است.
این مخلوط نان و سرکه را روی شعله ملایم بپزید.
شما باید این مخلوط را بپزید تا زمانی که قوام ژاگی 1/2 رشته یا 1 رشته به دست آورید. من در قوام 1/2 رشته متوقف شدم. کنار بگذارید
در یک قابلمه یا تابه دیگر ، 1 فنجان روغن خردل را گرم کنید تا جایی که دود کند.
پیاز آسیاب شده + زنجبیل + خمیر سیر را اضافه کنید. هم بزنید و تفت دهید.
چون پیازها به ظرف می چسبند ، باید اغلب تفت دهید. بنابراین هم زدن را ادامه دهید.
تفت دهید تا پیاز قهوه ای روشن شود. رایحه خام پیاز باید کاملاً از بین برود. حدود 15 تا 18 دقیقه با شعله ملایم طول می کشد.
وقتی پیازها تفت خورد ، سبزیجات را اضافه کنید. سپس 8 قاشق چایخوری نمک ، 4 قاشق چایخوری پودر ماسالا گارم ، 6 قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز و 2 قاشق چایخوری دانه خردل خرد شده (اختیاری) اضافه کنید.


خیلی خوب هم بزنید. محلول جاگه + سرکه را اضافه کنید.
دوباره هم بزنید. 8 تا 9 دقیقه روی شعله متوسط ​​بپزید.
اجازه دهید ترشی خنک شود. با درپوش نپوشانید. فقط یک دستمال تمیز آشپزخانه را روی تابه قرار دهید. در یک شیشه تمیز استریل شده ، ترشی را با قاشق قاشق بریزید.
محکم با درپوش آن را بپوشانید و اجازه دهید تا خیار شور 2 تا 3 روز در دمای اتاق بماند. حتی می توانید 4 تا 5 روز نگه دارید. در صورت تمایل می توانید ترشی را به مدت 2 روز در آفتاب نگه دارید.
این شالگام آچار شیرین و ترش گوبی گجار را با پاراتاها یا به عنوان چاشنی کناری با برنج سرو کنید.



برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۴:۴۵ توسط:123 موضوع: نظرات (0)