مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

ترشی انبه پنجابی

این ترشی انبه پنجابی معتبر ، دستور تهیه میراث خانوادگی ما است و با طعم های قوی واقعا خوب است. ترشی ترشی ، ادویه ای و خوشمزه ترشی انبه با نام مستعار آچ آچار.

ترشی انبه پنجابی در یک قاشق چوبی بالای یک شیشه سرامیک قرار داده شده روی یک تخته چوبی قهوه ای اسکوپ کرد
دستور العمل مادر شوهر است و او این ترشی را از مادرشوهرش آموخته بود و بعداً این روش را به ما منتقل کرد. این یکی از پست های اولیه دستور العمل من است و من پست دستور غذا را با عکس های بهتر به روز کرده ام.

اگر مثل من عاشق ترشی هستید ، دوست دارید این ترشی را دوست داشته باشید. من چنان طرفدار ترشی هستم که ترشی با همه چیز ، از دل ، سیب زمینی سرخ کرده و حتی با روتی یا پاراتا دارم.

آخرین ویدیوهای من


روش های زیادی برای تهیه ترشی انبه وجود دارد. در هند هنگام عبور از مرزهای گسترده و منطقه ای آن ، روش های زیادی برای تهیه ترشی با انبه های سبز نارس و خام در اختیار خواهید داشت.

بنابراین ، در یک نگاه کلی ، انواع مختلفی از ترشی انبه در سراسر هند وجود دارد. هر نوع ترشی طعم ، طعم و طرز تهیه متفاوتی دارد.

 

غذاهای آماده

 

... ساخت آن بسیار آسان است
... فقط قطعات انبه ، نمک ، ادویه ها را مخلوط کنید و همه چیز را برای 3 تا 4 روز در معرض نور آفتاب قرار دهید.
... بعداً روغن خردل بریزید.
for به مدت 3 تا 4 روز در یک مکان خشک و خنک نگه دارید.
... انجام شده و از ترشی لذت ببرید.

 

ترشی انبه را با سرو کنیم؟


در شمال هند ترشی انبه با نان های تخت هند پر مانند آلو پاراتا ، پنیر پاراتا یا هر نوع پاراتا برای این موضوع داریم. سرگرمی من از دوران کودکی او برای من می گوید که او در آنجا با پارچه های آماتور در جعبه تیفین خود می رفت.
همچنین به عنوان یک چاشنی جانبی در کنار وعده های غذایی وجود دارد. طعم آن به عنوان یک طرف با مقداری برنج دال یا کشک یا برنج مناسب است. حتی با چاپاتی یا روتی و یک غذای سبزیجات ، ترشی انبه عالی است. حتی می توانید ترشی ماسالا را با مقداری برنج بخارپز مخلوط کرده و میل کنید. واقعا مزه داره
ترشی انبه پنجابی به عنوان بخشی از یک وعده غذایی هندی در یک بشقاب سفید خدمت کرده است


نکاتی برای تهیه ترشی انبه


از ادویه جات تازه استفاده کنید. ادویه ها را در بشقاب بریزید و سپس در صورت وجود پوسته ها یا سنگ ها را خارج کنید.
برای ترشی انبه ترش ، دانه خردل و دانه های شنبلیله را درشت چرخ کنید. حتی می توانید از دانه خردل خرد شده و همچنین از دانه های خرد شده شنبلیله استفاده کنید.


انبه خام با پوست واقعا لطیف تهیه کنید. پوست را جدا نکنید. اما اگر انبه خام با پوست سخت دارید ، پوست را جدا کنید.


اگر می خواهید طعم تند بیشتری در ترشی اضافه کنید می توانید پودر چیلی قرمز بیشتری اضافه کنید.


به یاد داشته باشید در شیشه شما نباید آب و رطوبت داشته باشید که در آن ترشی انبه را نگه دارید. شیشه باید تمیز و خشک باشد.
در صورت تمایل می توانید یک شیشه شیشه را استریل کنید.
بهداشت و تمیزی هنگام ترشی بسیار مهم است. هنگام تهیه غذاهای خوراکی مانند مربا ، سس ، مواد نگهدارنده یا خیارشور و به همین دلیل هنگام تهیه هر نوع ماده غذایی این نکته را بخاطر بسپارید.



برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۵۴:۴۴ توسط:123 موضوع: نظرات (0)