مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

نان کشمشی کرم دار


یکی از عصرانه های مورد علاقه اینجانب نان کشمشی به همراه یک فنجان چای پر رنگ میباشد

اگر مثل من به خانواده نانها ارادت دارید،پیشنهاد میکنم حتما این دستور رو به مرحله اجرا در بیارید

مواد لازم

شکر ..................................1/8 پیمانه

آب...................................... 1/2 پیمانه

آرد .......................................200 گرم

خمیر مایه...............................1/2 قاشق سوپ خوری

روغن مایع ..............................2 قاشق سوپ خوری

تخم مرغ ................................1 عدد

کشمش...................................2/3 پیمانه

کنجد.........................................به مقدار دلخواه برای تزئین

نمک .....................................1/2 قاشق چای خوری


***

کرم  میانی

شیر .......................................یک لیوان

آرد .............................................دو قاشق سوپ خوری

شکر...............................................1/2 پیمانه

وانیل ................................................1/2 قاشق چای خوری

طرز تهیه:

ابتدا یک قاشق چایخوری شکر را با  پودر خمیر مایه و آب ولرم مخلوط میکنیم،میزاریم یک ربع استراحت کنه و خمیر مایع فعال بشه(روی مایع پر از حباب و کف میشه و حجمش دو برابر میشه

بقیه شکر +سفیده تخم مرغ+روغن مایع+نمک توی ظرف میریزیم و با چنگال هم میزنیم

بعد خمیر مایه فعال شده را به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم و سپس آرد را اضافه میکنیم

مقدار آردی که در دستور ذکر شده،حدودی است ،و بسته به نوع آرد ممکن است 50 گرم بیشتر و یا کمتر استفاده شود

باید به اندازه ای آرد اضافه کرد که یه خمیر نرم و لطیف که به دست نچسبه بدست بیاد

 حدود 10 دقیقه هر چی دق دلی دارید سر خمیر در بیارید و حسابی ورز بدید

بعد  خمیر کتک خورده رو حدود 1/5 ساعت بزارید کنار و روش یه دستمال بندازید تا استراحت کنه  و برای راند دوم آماده بشه


حالا مشغول تهیه کرم بشید

آرد و شیر و شکر و وانیل را  با هم مخلوط کنید و روی حرارت کم،مرتب هم بزنید تا غلیظ و یکدست شود و به غلظت خامه در بیاید

کشمش را شسته و بزارید کاملا آبش بره

حالا برید سراغ خمیر


میبیم که استراحت و جای گرم و نرم به خمیرمون ساخته و  حسابی چاق و چله شده و حجمش دو برابر شده

دوباره بزاریدش رو میز کار و حسابی ورز بدید

حال روی میز کار آرد بپاشید و خمیر رو بوسیله وردنه باز کنید،اونقدر وردنه بکشید که قطر خمیر  حدود 1/5 سانت بشه

حالا کرم رو  بریزد روی خمیر و حسابی در همه جا پخش کنید

در نهایت کشمش رو روی سطح کرم بپاشید

حالا خمیر رو رول کنید،دقیقا مثل پیچیدن ساندویچ

رول بدست اومده رو با چاقو برشهای باریک بزنید،تقریبا فاصله برشها حدود 2-3 سانت باشد

برشها رو توی سینی فر  با فاصله بچینید

بزارید نیم ساعت دیگه در همین وضعیت استراحت کنه

زرده تخم مرغ رو با یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید و با قلم مو روی سطح این نانها بکشید و کمی کنجد روش بپاشید

خمیر رو درون فر از قبل گرم شده و دمای 180 درجه بزارید

مدت پخت 15-20 دقیقه

نوش جان








برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۱۹:۱۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)