مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

کیک زغال اخته Cranberry Cake

/* /*]]>*/

فصل زغال اخته ی تازه رسیده! من رفتم یک کیلو ازش خریدم و این کیک رو باهاش پختم، منتظر یه طعم تازه و عجیب بودم ولی زغال اخته ها توی کیک مزه ی آلبالو می داد! اما در خوشمزگیه کیکه تردیدی نیست.

تو دستور اصلی در سایت منبع بیکینگ پودر نبود ولی من اضافه کردم که کیک پف کنه نتیجه هم خوب شد. عصاره ی بادام رو هم نمی دونم از کجا می شه تهیه کرد، من آرد بادام داشتم و یه کم از اون ریختم. در هر صورت اختیاریه.

مواد لازم:

تخم مرغ

3 عدد

شکر

2 پیمانه

کره نرم شده

4/3 پیمانه

وانیل

1 قاشق چایخوری

عصاره بادام (اختیاری)

1 قاشق چایخوری

آرد

2 پیمانه

زغال اخته

2 1/2 پیمانه

سرکه سیب(اختیاری)

1 قاشق چایخوری

بیکینگ پودر

1 قاشق مرباخوری پر

 

طرز تهیه:

فر را با حرارت 175 درجه روشن کنید. قالب گردی را چرب کنید.

شکر و تخم مرغ را 7-5 دقیقه با همزن برقی بزنید. در انتها حجم تخم مرغ ها بیشتر می شود و رد پره های همزن روی مایه می ماند و مایه کرم رنگ می شود. کره و وانیل و عصاره ی بادام و سرکه سیب را اضافه کنید و 2 دقیقه با همزن بزنید.

آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کرده سپس روی مایه الک کنید و هم بزنید. در انتها زغال اخته ها را بریزید و مخلوط کنید. مایه را در قالب بریزید و 50-45 دقیقه در فر قرار دهید.

پیش از سرو کیک را کاملا سرد کنید. روی کیک را با خامه و زغال اخته تزئین کنید.

منبع: thekitchn.com








برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۲۴:۰۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)