مرغ بهاری با پنیر پارمزان Parmesan spring chicken
غذایی پر از مزه های بهاری، کم چرب و سرشار از ویتامین C!
مواد لازم:
سفیده ی تخم مرغ
1 عدد
پنیر پارمزان رنده شده
5 قاشق غذاخوری
سینه مرغ بدون پوست و استخوان
4 عدد
سیب زمینی مربعی خرد شده
400 گرم
نخود فرنگی منجمد
140 گرم
برگ اسفناج کوچک
تعدادی
سرکه ی سفید
1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون
2 قاشق چایخوری
مخصوص 4 نفر
آماده در 10 دقیقه
طرز تهیه:
گریل یا باربکیو را با حرارت متوسط روشن کنید و کف آن را کاملا چرب کنید.
سفیده ی تخم مرغ را در بشقابی با کمی نمک و فلفل بزنید. پنیر را در بشقاب دیگری بریزید.
سینه های مرغ را ابتدا در سفیده و سپس در پنیر بغلتانید. مرغ را 10-12 دقیقه گریل کنید و در این مدت یکبار آنرا برگردانید تا هردو طرفش برشته و قهوه ای رنگ شود.
در این حین سیب زمینی را 10 دقیقه با آب جوش بپزید و در 3 دقیقه ی آخر نخود سبز را به آن اضافه کنید، سپس آبکش نمایید. سبزیجات را با برگ های اسفناج در کاسه ای بریزید و با سرکه، روغن و نمک و فلفل مزه دار کنید. بعد آنها را بین 4 بشقاب گرم تقسیم کنید و تکه های مرغ را روی سبزیجات قرار دهید.
منبع: bbcgoodfood.com
برچسب: ،