مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

گوجه فرنگی و پاپریکا

   به عنوان یکی از سبزیجات و میوه‌‌ای سرخ رنگ در جهان شناخته می‌شود، گیاه گوجه بومی قاره آمریکا بوده که طی تاریخ در کل جهان پخش شده است. گوجه فرنگی تره باری سرشار از ویتامین مفید سی و لیکوپن است که از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. از این معدن سرشار از مزه و زیبایی در انواع سس و نوشیدنی و پخت غذا استفاده می‌شود، بیشترین استفاده‌ی گوجه فرنگی در سالادهای مختلف است. گوجه فرنگی با داشتن بیست کیلوکالری در هر صد گرم مناسب کسانی است که به تناسب اندام خود اهمیت می‌دهند. بیشتر از نود درصد یک گوجه را آب تشکیل می‌دهد و همین امر موجب کم کالری شدن آن می‌شود. خاصیت آنتی کسیدانی موجود در گوجه فرنگی برای جلوگیری از مبتلا شدن به بسیاری از بیماری‌ها موثر است. گوجه خشک شده چیست امروزه در صنعت غذایی از گوجه به شکل های مختلف استفاده می‌شود، یکی از این روش‌ها خشک کردن گوجه و استفاده از آن است. با توجه به اینکه بیشتر حجم گوجه از آب تشکیل شده است روند پوسیدگی بعد از چیده شدن در آن به سرعت انجام می‌پذیرد، پس بهتر خواهد بود با روشی زمان مصرف از گوجه را بیشتر کنیم تا بتوانیم از تمام فواید آن بهره کافی را ببریم. گوجه خشک شده که هم در خانه قابل تهیه است و هم به صورت آماده می توان آن را خریداری کرد روشی است که تمامی ویتامین‌های C و A ، اسیدفولیک، ویتامین‌های گروه B شامل B1، B2، B3، B5، مواد معدنی مختلف شامل کلسیم، فسفر، پتاسیم، فیبر، سدیم، گوگرد، کمی آهن، مس و روی را در خود نگه داری می‌کند. گوجه‌ی خشک شده علاوه بر خاصیت‌هایی که داراست بیشترین طعم، عطر و رنگ را به غذا می‌بخشد و جایگزین مناسبی برای رب‎های کارخانه‌ای خواهد بود. فواید استفاده از گوجه خشک شده گوجه‌ی خشک شده دارای خاصیت اشتها آوری است همچنین با مصرف آن خستگی از بین خواهد رفت. گوجه خشک شده یک تقویت کننده قلب و اعصاب، تسکین دهنده دردهای رماتیسمی و مفاصل، و درمان کننده‌ی نقرس نیز هست. از گوجه‌ی خشک شده در درمان مسمویت‌های مزمن و مشکلات چربی خون نیز استفاده می‌شود. گوجه خشک شده با داشتن ویتامین A  می‌تواند به تقویت قوه‌ی بینایی و پوستی شفاف بی‌انجامد. لیکوپن موجود در گوجه خشک شده در جلوگیری از حملات قلبی نیز بسیار اثر بخش است. همچنین لیکوپن می‎تواند هورمون سیری بیشتری را در بدن آزاد کند و به همین علت برای کسانی که قصد رژیم های سخت و کم کردن وزن را دارند پیشنهاد بسیار خوبی است.

 

 

ادویه پاپریکا که یک ادویه مجارستانی است به عنوان طعم دهنده در غذاها استفاده می شود. شاید بارها و بارها اسم پاپریکا به گوشتان خورده باشد اما ندانید که پاپریکا چیست و چطور تهیه می شود. به فلفل قرمز شیرین پاپریکا می گویند...

خواص باورنکردنی ادویه پاپریکا | خواص فلفل قرمز شیرین !!

 

 

 

 

 

ادویه پاپریکا که یک ادویه مجارستانی است به عنوان طعم دهنده در غذاها استفاده می شود. شاید بارها و بارها اسم پاپریکا به گوشتان خورده باشد اما ندانید که پاپریکا چیست و چطور تهیه می شود. به فلفل قرمز شیرین پاپریکا می گویند.

 

 

در واقع پاپریکا همان فلفل دلمه ای خودمان است که به صورت خشک شده در می آید و پس از آسیاب آن را در غذاها به عنوان طعم دهنده و عطر دهنده استفاده می کنند. پاپریکا ادویه ای مجارستانی است که به خاطر رنگ فوق العاده و طعم معطرش شهرت جهانی پیدا کرده است.

 

اگر غذای شما خوش رنگ نیست کافی است کمی از پاپریکا را به آن اضافه کنید تا رنگ زیبایی به خود بگیرد. طعم پاپریکا در کشورهای مختلف متفاوت است ممکن است مردم کشوری ذائقه شان تند باشد پس پاپریکا آن ها علاوه بر فلفل دلمه ای خشک شده مقداری فلفل تند آسیاب شده نیز دارد.

 

اگر در بازار پودر پاپریکا را نیافتید بسته به نوع ذائقه تان فلفل مورد نظر را انتخاب کنید و به صورت حلقه حلقه در فر قرار دهید تا خشک شود و سپس با آسیاب آن را خرد کنید.

 

از گیاه پاپریکا می توانید در تهیه سالاد استفاده کنید این گیاه مفید دارای کلروفیل و ویتامین پی (بیوفلاونوئیدها واقعا در گروه ویتامین ها قرار نمی گیرند اما بعضی مواقع با نام ویتامین P خوانده می شوند. بیوفلاونوئیدها برای جذب ویتامین C لازم هستند و این دو باید با هم دریافت شوند.)

 

دارای ویتامین k است که این ویتامین یکی از بهترین داروها برای رفع خونریزی و انعقاد است. پاپریکا تحریک کننده ترشحات معده ای بوده و سوء هاضمه را به خوبی از بین می برد. از سبزی پاپریکا به شکل خام در تهیه سالاد نیز استفاده می شود.

 



برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۳۸:۳۹ توسط:123 موضوع: نظرات (0)