خوراک مغز با کوه اسفناج
اول
رگ وریشه های مغز را می گیریم با اب سرد میشوییم بعد مغز را در قا بلمه
نچسب گذاشته پیاز نمک وفلفل وسرکه را اضافه می کنیم وروی شعله کم گاز
میگذاریم تابا اب خودش بپزد سعی کنید مغز له نشود بعد اسفنج هارا که خوب
تمیز شسته ودرشت خرد خرد شده در ماهیتابه ریخته ودو قاشق غذا خوری پیاز داغ
را روی ان ریخته روی گاز گذاشته هم می زنیم تاتفت بخورد وبا اب خودش بپزد
وقتی پخت درظرف گرد پیرکسی اسفناجهارا بشکل کوه دراورده ومغزها را که به
حالت برشتگی در امده روی اسفنجها پهن میکنیم وروی انرا فلفل سیاه می پاشیم
وکره را بصورت نقطه نقطه روی ان می گذاریم وبا حلقه های لیمو ترش وهویج
پخته شده تزیین میکنیم
برچسب: ،
برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید: