مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

طرز تهیه استامبولی پلو با نخودفرنگی

پیاز را نگینی خرد کرده در یک قابلمه و دو قاشق روغن مایع ریخته و تفت میدهیم. رنگ پیاز که برگشت گوشت را اضافه میکنیم . و تفت میدهیم. در همین حال که گوشت تفت خورد نمک و زردچوبه و رب گوجه اضافه کرده  سه لیوان اب جوش ریخته میگذاریم بجوشد.

جوش که امد زیر ان را کم کرده تا ملایم پخته شود. برنج را که سه پیمانه داشتیم و از قبل خیس کرده ایم میجوشانیم و اگر بخواهید قد برنج بلندتر شود در حین جوشیدن نصف استکان اب یخ روی ان ریخته و به ان شوک میدهیم.

برنج بسیار زیبا و بلند خواهد شد.

سپس به اندازه ای که کمی نرم شد ان را اب کش کرده و کمی اب نیم گرم روی ان میریزیم. البته قبلا نمک هم باید به ان وارد کرد که بی نمک نباشد. سپس گوشت را امتحان میکنیم اگر پخته شده نخود فرنگی را اضافه میکنیم.

نباید خیلی اب داشته باشد . تقریبا به اندازه نصف پیمانه سپس در قابلمه ای ته چین سیب زمینی گذاشته اگر هم خواهستید بادنجان هم میتوانید حلقه کرده و بگذارید.

مقداری برنج ریخته و مقداری از آن مواد روی ان ریخته و همینطور تکرار میکنیم تا تمام شود و مایع روی برنج باید باشد. روغن را هم ریخته و در اخر کمی دارچین روی پلو میریزیم و ان را دم میکنیم.

میگذاریم بخار ان که درامد شعله را کم کرده و دم کنی روی ان میگذاریم و سپس سرو میکنیم. نوش جان



برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۱۱ توسط:123 موضوع: نظرات (0)