طرز تهیه خورشت قیمه بادمجان
پیاز را نگینی خورد کرده و در تابه ریخته به اضافه روغن تا کمی طلایی شود. گوشت را اضافه کرده هم میزنیم تا تفت بخورد. زردچوبه - فلفل و نمک را هم اضافه کرده به اضافه رب گوجه.همه اینها را که مخلوط کردیم تقریبا یک پارچ آب جوشیده اضافه کرده میگذاریم گوشت بپزد با شعله ملایم. لپه را که قبلا خیس کرده بودیم به گوشتها اضافه میکنیم.
برچسب: ،
سپس بادمجانهاو گوجه ها را که قبلا سرخ کردیم نیم ساعت به سرو غذا روی گوشتها میریزیم. و میگذاریم چند جوش بخورد تا جا بیفتد و اماده سرو شود. نوش جان
تذکر. بجای گوشت تکه ای از گوشت چرخ کرده هم میتوان استفاده کرد
برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید: