مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

طرز تهیه ته چین مرغ

مرغ را با پیاز و زردچوبه و نمک با یک لیوان اب بگذارید بپزد. میتوانید بعد از پختن مرغ را تکه تکه یا ریش ریش کنید . زرده تخم مرغ را زده ماست را قاطی کرده دو قاشق سوپخوری زعفران اب کرده و کمی نمک برای سس اماده کنید. مرغ را وقتی پخت باید یک استکان اب داشته باشد . مرغها را داخل سس با دست مخلوط کرده و به مدت ربع ساعت در یخچال بگذارید. سپس برنج را که از قبل خیسانده بودید جوشانده و ابکش کرده مرغها را از سس دراورده کنار گذاشته و نصفی از برنج را داخل ان سس ریخته و اگر دیدید کم بود میتوانید باز نصف لیوان ماست و یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده اضافه کنید. ته ظرف نچسب را کمی چرب کرده و ان نصف برنج را که در سس ریخته بودید خوب ته ظرف قرار دهید و با دست کمی فشار دهید. مرغها را روی ان بچینید . سپس برنجها را روی ان بریزید و با قیمانده سس را برای تزئین روی برنج بریزید. و نصف پیمانه روغن مایع هم روی ان بریزید. بگذارید روی اجاق بخار ان که درامد شعله را کم کرده و دم کنی را بگذارید تا اماده شود.

اگر خواستیم در فر بگذاریم در ظرف پیرکس به همین طریق در فر با دمای 170 درجه سانتیگراد و بمدت 62 دقیقه بگذارید اماده شود.

توجه: بهمین شکل که در مورد مرغ گفته شد میتوان گوشت قرمز گذاشت.



برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۱۸ توسط:123 موضوع: نظرات (0)