مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

طرز تهیه آبگوشت سنتی

ابتدا پیاز را در قابلمه نگینی خورد کرده با روغن کمی تفت میدهیم . سپس گوشت را اضافه کرده آن را هم. تفت میدهیم رب گوجه هم اضافه کرده فلفل را اضافه کرده و باهم تفت میدهیم

سپس 4پیمانه آب ریخته جوش که آمد شعله را کم کرده تا بارامی بپزد. گوشت که پخته شد نخود و لوبیا سفید را که از شب قبل خیسانده بودیم و کمی اب پز کردیم داخل گوشت میریزیم. گوجه فرنگی ها را هم اضافه کرده گرد لیمو یا لیمو عمانی درسته را که بمدت 15 دقیقه قبلا در اب گرم انداختیم سوراخ کرده و در اب گوشت می اندازیم. سپس سیب زمینی ها را بهمراه نمک اضافه مینماییم.مجددا میگذاریم تا اب گوشت کم کم بپزد و دست بهم دهد.صبرمیکنیم تا همه باهم بپزند و اماده سرو شوند. نوش جان

تذکر1:

در قدیم گوشت را با کمی دنبه هم میبگرفتند که البته بصورت دیزی میکوبیدند و در اب گوشت میریختند.

تذکر2:

پس از اماده شدن میتوانیم گوشت را با همه محتویات آن با گوشتکوب بکوبیم و روی آن را با پیاز حلقه حلقه تزئین کنیم و آب آن را جداگانه نوش جان کنید



برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۴۸:۲۳ توسط:123 موضوع: نظرات (0)