کافه گلاسه
مواد لازم:
برچسب: ،
پودر نسکافه: یک قاشق غذاخوری،
شیر: یک لیوان،
بستنی وانیلی: یک لیوان،
شکر: 2۰ گرم
پودر شکلات و خامه: به میزان دلخواه.
خامه فرم گرفته
چیژس شکلات:دلخواه
طرز تهیه:شیر را گرم کنید و شکر و نسکافه را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. مواد یکدست شده را داخل یخچال بگذارید. بعد از 2 ساعت این مخلوط را بیرون آورید. نیمی از لیوان یا ظرف پایهداری را از مخلوط شیر و نسکافه پر کنید. سپس به اندازه 3 قاشق غذاخوری بستنی وانیلی درون این مایه ریخته و روی آن را با خامه و پودر شکلات چیپس شکلات تزئین کنید.
برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید: