قهوه ترک
آب ..................... یک فنجان(فنجان کوچک)
شکر..................۲ قاشق چای خوری
پودر قهوه ترک.....۲ قاشق مربا خوری
شما واسه درست کردن یه قهوه ترک اصیل به یه قهوه جوش مخصوص اینکار نیاز دارین که یکمی با مدل های دیگه فرق میکنه و فرقشم اینه که دهانه ش کوچتر از قسمت کف ظرفه.
البته با قهوه جوش یا شیرجوشای معمولی هم میشه.
خیلی خب تمام مواد رو مخلوط میکنیم وتوی قهوه جوش میریزیم و میزاریم روی حرارت ملایم.باید کنارش باشیم تا یوقت بیش از حد نسوزه.اگه حرارت رو خوب تنظیم کنین بعد از یه مدت اطراف قهوه حباب هایی میبینین که از رنگ خود قهوه روشنترن و بعد اون روی قهوه تقریبا دو رنگ میشه.یه مایع غلیظ نسکافه ای رنگ روی قهوه رو میگیره که بهش میگن خامه قهوه.در این لحظه قهوه جوش رو از روی حرارت بر میدارین و یه تکونی میدین و باز میزارین روی حرارت.باز وقتی اطرافش حباب زد از رو حرارت برداشته و توی فنجون میریزین.اگه خواستین بین چندتا فنجون تقسیم کنین بادتون نره که خامه قهوه رو باید قبل از ریختن قهوه بین تمام فنجونا تقسیم کنین.در ضمن قهوه نباید زیاد جوش بخوره.و به جای آب از شیر هم میتونین استفاده کنین که خوشمزه ترش میکنه
برچسب: ،