مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

کیک شکلات و فندق

 

 

مواد لازم :
کره خرد شده : 125 گرم
شکر دانه ریز : 200 گرم یا 1 پیمانه
آب :250میی لیتر یا 1 پیمانه
آرد : 1 پیمانه
پودر کاکائو : یک سوم پیمانه
جوش شیرین : یک دوم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر : یک چهارم قاشق چایخوری
پودر فندق : یک دوم پیمانه
تخم مرغ : 2 عدد
وانیل : 1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه گاناچ:
خامه : سه چهارم پیمانه
شکلات سیاه : 250گرم

 

طرز تهیه:
یک قالب کیک گرد میان تهی به قط 20 سانتی متر را کاغذ انداخته و چرب کنید . کره ، شکر و آب را داخل ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهیدد و اجازه دهید مایه بجوشد و شکر در آن حل شود . مایه را در محیط قرار دهید تا همک شده و به دمای اتاق برسد . در این لحظه آرد ، پودر کاکائو.، جوش شیرین ، بیکینگ پودر و پودر فندق را با هم مخلوط کرده و داخل مایه بریزید . مایه کیک را به مدت 3 دقیقه با دور تند همزن بزنیدو بد تخم مرغ را به مایه کیک افزوده و 2 دقیقه دیگر کیک را هم بزنید .حال مایه کیک را داخل قالب بریزید ودر طبقه وسط فر به مدت 25تا30 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت بپزید و اجازه دهید 10 درقیقه کیک داخل قالب سرد شود سپس رویک مشبک قرار دهید تا به مدت 1تا 2 ساعت بماند و کیک خنک شود بعدگاناچ را روی کیک بکشید وبا لبه کارد یا پالت آن را موجدار کنید .
طرز تهیه گاناچ شکلات :
خامه و شکلات را در کاسه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرا ردهید. و هم بزنید تا شکلات در خامه حل شود.

 



برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۰۴:۴۷ توسط:123 موضوع: نظرات (0)