حمص
هوموس یا حمص، در حقیقت نوعی اردور یا پیشغذاست که میتوان آن را یکی از جذابیتهای آشپزی خاورمیانه به حساب آورد. سادگی این رسپی در کنار ویژگیهای غذایی آن هوموس را تبدیل به اردوری کرده است که به عنوان یک شام سبک در کنار سالاد یا به عنوان یک اسنک میان وعده برای فرزندانتان بینظیر است. هوموس رقیق به عنوان یک سس در کنار گوشت، مرغ و ماهی هم کاربرد دارد.
مواد لازم:
نخود پخته: ۲۵۰ گرم
ارده: ۱۲-۱۰ قاشق غذاخوری
آبلیمو: ۱۰ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: یکچهارم پیمانه
نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
پاپریکا: ۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه:۱ - نخود را با کمی آب باقیمانده از پختش کاملا له کنید، طوری که هیچ تکهای در آن نبوده و پودر شده باشد.
۲ - در یک کاسه، ارده و آبلیمو را با دوسوم روغن زیتون مخلوط کنید. خمیر نخود را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود. نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
۳ - هوموس را در یک ظرف کشیده و روغن زیتون باقیمانده را روی آن بدهید. پاپریکا را روی آن پاشیده و سرو کنید.
نکات:۱ - نسبت نخود، ارده و آبلیمو را بنا به ذائقه خود تغییر دهید.
۲ - کمی جعفری یا گشنیز ساطوری هم میتوان به هوموس اضافه کرد.
۳ - یکی از ویژگیهای منحصربهفرد ارده آن است که با آب سفت میشود!
برچسب: ،