راتاتوی (غذای گیاهخواران)
پیاز درشت: ۲ تا ۳ عدد
بادمجان متوسط: ۵ تا ۶ عدد
کدوی متوسط: ۳ تا ۴ عدد
گوجه فرنگی درشت: ۵ تا ۶ عدد
فلفل سبز دلمه ای: ۲ تا ۳ عدد
سیر: ۲ تا ۳ پره
سبزی معطر(نعناع ، ترخان و جعفری): یک دسته کوچک
روغن زیتون: ۱۵۰ گرم (یک پیمانه سرخالی)
نمک: به مقدار کم
به جای فلفل سبز دلمه ای می توانید از فلفل سبز کوچک که تند نباشد در حدود ۱۵۰ گرم نیز مصرف کنید.
طرز تهیه :پیاز را خلال و در روغن سرخ می کنیم تا کمی طلایی شود ، سپس سیر را می کوبیم و داخل پیاز میریزیم و بهم میزنیم ، آنگاه فلفل را به صورت حلقه یا ریز خرد می کنیم و با پیاز و سیر تفت می دهیم بعد بادمجان و کدو را به حلقه های نازک می بریم و به پیاز اضافه می کنیم و گوجه فرنگی را نیز خرد می کنیم و داخل ظرف می ریزیم و کمی نمک می زنیم و دسته سبزی معطر را نیز داخل ظرف قرار می دهیم ، حرارت را ملایم می کنیم تا تمام مواد بپزد و آب آن کشیده شود بعد دسته سبزی را بر می داریم و راتاتوی را در ظرف می کشیم . بهتر است روی گوجه فرنگی ها آب جوش بریزیم و پوست آنرا بگیریم و بعد مصرف کنیم . باید دقت کرد تمام مواد پخته شود ولی زیاد له نگردد
برچسب: ،