سس مکزیکی هفت لایه
این سس برای مهمانی هایی که به سبک فرانسوی غذا ، پیش غذا ، سالاد و … در چند دور مختلف سرو می شوند بسیار مناسب است. اگر چه برای درست کردنش باید کمی وقت بیشتری صرف کرد و زحمت بیشتری دارد . پایه این سس با مواد آماده و بسته بندی شده موجود در خانه مثل لوبیای کنسرو شده و سس تاکو درست می شود که باید تمام این مواد را با هم ترکیب کنید. این سس را با چیبس تورتیلا سرو نمایید.
مواد لازم سس مکزیکی هفت لایه:
سس گوجه فرنگی: ۲۵۰ گرم
آب: ۱/۴ پیمانه
پودر فلفل چیلی: ۱/۴ قاشق چایخوری
زیره: ۱ قاشق چایخوری
پیاز خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
سرکه سفید: ۱ قاشق غذاخوری
پودر سیر: ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر پاپریکا: ۱/۴ قاشق چایخوری
شکر: ۱/۴ قاشق چایخوری
فلفل قرمز آسیاب شده: ۱/۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه:همه این مواد را با هم مخلوط نموده و بر روی حرارت ملایم به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه حرارت دهید تا بخوبی با هم مخلوط گردند.
برچسب: ،