برانیز گردویی
کره 160 گرم
شکر 1 و 4/1پیمانه
پودر کاکائو 4/3پیمانه
وانیل یک قاشق چایخوری
تخممرغ درشت دو عدد
آرد 3/2پیمانه
گردو خرد شده یک پیمانه
نمک 4/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
برانیز یا برونی همیشه رنگ قهوهای دارد و در تهیه آن از شکلات یا کاکائو استفاده میشود به این دلیل به این نام مشهور شده و اگر از شکلات سفید استفاده شود بلوندیز نامیده میشود.
فر را با حرارت 160 درجه سانتیگراد روشن کرده، قالب مربع 20 سانتیمتری را با آلومینیوم(فویل) کاملا پوشانده سپس چرب میکنیم. (بهتر است از روغن جداکننده یا اسپری روغن استفاده کنید).
کره را با حرارت ملایم آب کرده کنار میگذاریم بلافاصله شکر، پودرکاکائو، دو قاشق چایخوری آب، وانیل و نمک به آن اضافه و مخلوط میکنیم. حالا میگذاریم و حدود پنج دقیقه از حرارت بیفتد. (ولی هنوز گرم باشد) تخممرغها را جداگانه به مواد اضافه کرده بعد گردوها و آرد را به مواد میافزاییم. خمیر برونی را در قالب ریخته و در فر به مدت 30 دقیقه میپزیم. (توجه داشته باشید که تمام برانیزها پس از پخت مغز نرمی دارند و مثل کیک کاملا خشک نیستند.) پس از پخت قالب را روی پنجره سیمی خنک کرده و برونی را از فویل جدا نموده و به صورت مربع یا مستطیل برش زده سرو میکنیم.
نکته:
بهتر است این شیرینی در دمای محیط نگـهداری شود.
خانم آرزو یگانه کارشناس بین المللی آشپزی و قنادی مجله 92 صفحه36
خانواده سبز
برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید: