مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه .

مرکز خرید فروش قیمت پودر پیاز و سیر ادویه

برانیز گردویی


کره 160 گرم

شکر 1 و 4/1پیمانه

پودر کاکائو 4/3پیمانه

وانیل یک قاشق چایخوری

تخممرغ درشت دو عدد

آرد 3/2پیمانه

گردو خرد شده یک پیمانه

نمک 4/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

برانیز یا برونی همیشه رنگ قهوهای دارد و در تهیه آن از شکلات یا کاکائو استفاده میشود به این دلیل به این نام مشهور شده و اگر از شکلات سفید استفاده شود بلوندیز نامیده میشود.

فر را با حرارت 160 درجه سانتیگراد روشن کرده، قالب مربع 20 سانتیمتری را با آلومینیوم(فویل) کاملا پوشانده سپس چرب میکنیم. (بهتر است از روغن جداکننده یا اسپری روغن استفاده کنید).

کره را با حرارت ملایم آب کرده کنار میگذاریم بلافاصله شکر، پودرکاکائو، دو قاشق چایخوری آب، وانیل و نمک به آن اضافه و مخلوط میکنیم. حالا میگذاریم و حدود پنج دقیقه از حرارت بیفتد. (ولی هنوز گرم باشد) تخممرغها را جداگانه به مواد اضافه کرده بعد گردوها و آرد را به مواد میافزاییم. خمیر برونی را در قالب ریخته و در فر به مدت 30 دقیقه میپزیم. (توجه داشته باشید که تمام برانیزها پس از پخت مغز نرمی دارند و مثل کیک کاملا خشک نیستند.) پس از پخت قالب را روی پنجره سیمی خنک کرده و برونی را از فویل جدا نموده و به صورت مربع یا مستطیل برش زده سرو میکنیم.

نکته:

بهتر است این شیرینی در دمای محیط نگـهداری شود.

خانم آرزو یگانه کارشناس بین المللی آشپزی و قنادی مجله 92 صفحه36
خانواده سبز
 

برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۰۵:۰۲ توسط:123 موضوع: نظرات (0)