شکرپنیر
مواد موردنیاز:
شکر 500 گرم
آب 200 گرم
جوهر لیمو 2/1 قاشق چایخوری
پودر هل یا اسانس نعناع 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
شکر و آب را میجوشانیم تا مثل آب نبات شود. در آخر جوهرلیمو را با آب مخلوط میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و از روی گاز برمیداریم و داخل سینی چرب شده میریزیم.
سپس پودر هل یا اسانس نعناع را اضافه میکنیم، مواد را با کاردک هم میزنیم و پشت و رو میکنیم. آن قدر که سفید شود. در آخر کمی با دست ورز میدهیم و میکشیم و به قطعات کوچک تقسیم میکنیم. اگر این آب نبات یک روز بماند کاملاً سفید میشود.
توسط : سعید بابارحیمی
ماهنامه هنر آشپزی
برچسب: ،
شکر 500 گرم
آب 200 گرم
جوهر لیمو 2/1 قاشق چایخوری
پودر هل یا اسانس نعناع 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
شکر و آب را میجوشانیم تا مثل آب نبات شود. در آخر جوهرلیمو را با آب مخلوط میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و از روی گاز برمیداریم و داخل سینی چرب شده میریزیم.
سپس پودر هل یا اسانس نعناع را اضافه میکنیم، مواد را با کاردک هم میزنیم و پشت و رو میکنیم. آن قدر که سفید شود. در آخر کمی با دست ورز میدهیم و میکشیم و به قطعات کوچک تقسیم میکنیم. اگر این آب نبات یک روز بماند کاملاً سفید میشود.
توسط : سعید بابارحیمی
ماهنامه هنر آشپزی
برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید: