بیسکوییت با رویه شکلاتی
بیسکوییت با رویه شکلاتی
برچسب: ،
مواد لازم:
- تخم مرغ 1 عدد
- شکر یک دوم پیمانه (75 گرم)
- کره 1 پیمانه (160 گرم)
- وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
- آرد یک و یک دوم پیمانه (170 تا 150 گرم)
- پودر نشاسته یک دوم پیمانه+ 1قاشق سوپخوری ( حدود 70 گرم)
- شکلات تخته ای 120 گرم
طرز تهیه:
آرد، نشاسته، وانیل و شکر را مخلوط کرده کره را به آن اضافه
کرده تا کاملاً کره به خورد مواد برود. تخمغ را اضافه نموده مخلوط میکنیم تا خمیر
یکدستی حاصل شود. خمیر را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار میدهیم. سپس روی سطح صاف آرد
بپاشید و خمیر را روی آن به اندازه 3 میلیمتر با وردنه پهن کنید و قالب مورد نظر
قالب زده روی سینی فر چرب شده قرار داده با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 8 شده
یا بادام ترافل قرار داده.ابتدا 150 گرم آرد را اضافه نموده مراحل کار انجام شود
اگر خمیر چسبنده بود آرد را اضافه نموده تا خمیر به دست نچسبد.
توسط :
راضیه احدی
منبع:ماهنامه هنر اشپزی
برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید: