بولانی

مواد لازم
آرد
آب
نمک
تخم مرغ
گندنه
مرچ سرخ
روغن
طرز تهیه
آرد گندم را با نمک و آب و یک یا دو دانه تخم مرغ خمیر نموده و از خمیر ذغاله های کوچک درست کنید
ذغاله ها را هموار نموده داخل آنرا گندنه ایکه قبلا ریزه نموده با کمی روغن و نمک و مرچ مخلوط نموده اید بگذارید و آنرا بسته کنید و با آش گز خوب هموارش کنید تا خوب نازک شود
روغن را داغ نموده بولانی ها را داخل روغن سرخ کنید البته هر دو طرف آنرا و یا آینکه روی فطنوس داش را چرپ کنید و به درجه ای آخر داغش کنید و بولانی ها را روی فطنوس داش بچینید و رویشان را چرب کنید
وقتی هر دو طرفش سرخ شد آماده است و می توانید با ماست صرف نمایید
برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید: