شله زرد
شله شله زرد
مواد لازم
برنج دو گیلاس
بوره سه گیلاس
مسکه صد گرام
هل و زعفران
دارچین و بادام
طرز تهیه
برنج را شسته و با شش گیلاس آب بگذارید خوب بجوشد تا زمانیکه دانه برنج خوب نرم شود وقتی دانه برنج خوب نرم شد دو گیلاس بوره را به آن اضافه نمایید و خوب به هم بزنید و آهسته آهسته زعفران را که در آب جوش حل نموده اید به آن اضافه نمایید و همچنان هل را اضافه نموده و شله را خوب با کفکیر شور بدهید همرمان صد گرام مسکه را به آن اضافه کنید و اتش زیر شله را کم نموده بگذارید خوب جوش بخورد تا کاملا آب آن خشک شود و شله آماده شود در طول این زمان شما سعی کنید که شله را شور بدهید تا زیر ان نگیرد
وقتی شله آماده شد آنرا در ظرف دلخواه تان بریزید و با دارچین و بادام نقش نمایید شله آماده است .
برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید: